Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Uplna seriovka
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: gizmi
Zaslal: 15.5.2013 , 19:19
Zobrazení: 710

Popis: Tak jsem konecne nasel chvilku na par fotek (omluvte neseriova kola, ty se budou piskovat, protoze maji znamky soli).. Kazdopadne to auto me nema rado, protoze uz pri koupi jsem menil modul a vicko rozdelovace a dneska jsem konecne zjistil, proc "dlabe vodu". Hadicka od chladice ma dirku :) Snad bude pasovat Jazzikovo zachrana z C5g.
Uplna seriovka

Strana 1 z 1

oorrbb

Zasláno: 15.5.2013 , 19:26    

origo je origo... OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

2bep

Zasláno: 15.5.2013 , 19:27    

Krásná Úsměv

nekmar

Zasláno: 15.5.2013 , 19:42    

originál nenahradíš OK Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Hellborn

Zasláno: 15.5.2013 , 19:49    

Ty kolový tunére... HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

gizmi

Zasláno: 15.5.2013 , 19:55    

Hellborn: Se stydím mnooo..pockej az opiskuju originaly Úsměv Jen premyslim nad barvou, stribrnou moc nechci..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Hellborn

Zasláno: 15.5.2013 , 19:58    

Hádej jako napíšu barvu... Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

gizmi

Zasláno: 15.5.2013 , 20:19    

Hellborn: mel jsem original prelude 3g kolecka v cerne matne a zaujalo to mraky lidi, tak nad ni zvazuju i tady. Targa je cela modra/černa, tak uvidime Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

petju

Zasláno: 15.5.2013 , 22:26    

Hmm, moc peknej kousek! Gratuluji!

Bully

Zasláno: 15.5.2013 , 22:54    

Snizit, rozsirit, oturbit, ovyfukovat, poradna kola, kridlo, .. Velmi šťastný
Ne, za me parada OK

M@jk

Zasláno: 15.5.2013 , 23:43    

Marku,
že by návrat ke kořenům??? Fešná ... těším se na setkání ... Úsměv

gizmi

Zasláno: 16.5.2013 , 5:57    

M@jk: tak tak Úsměv Kvuli zenske (ikdyz se ji tak ani nedalo asi rikat) jsem targu prodal a ted kvuli zenske jednu koupil (manzelka moc chtela, at si udelam radost).. Jen se lehce bojim pristiho mesice, protoze pokud mi neprodlouzi smlouvu v praci (doba je ted zla), tak ji zase budu muset pustit Smutný ale uvidime..

Bully: Se stydím presne to udelam Se stydím Neeee, tak predtava je sehnat si jeste jina kola (neco opravdu luxusniho), dat si kit sani (original peclive schovam - a to v tom mas prsty hlavne ty, protoze me okouzlilo to tve heeeeen fuuuuu HaHaaa ) No a brzo me ceka vyfuk, takze asi neco znackoveho (zvazim ale koncovku jako ma original, proste zamaskovany upgrade). Manzelka me presvedcuje i do zadnich svetel (origo opet peclive uschovam, pravda je, ze tyhle original jsou divny a k autu nesedi. Rad bych ale neco decentniho, tak uvidime) Zkratka auto chci co nejvice na prvni pohled do serie a 100% zadne snizovani, bodykity a dokonce ani lizatka.

SpaceMan

Zasláno: 16.5.2013 , 8:20    

Ahoj pane, měl jsem tu čest Ti ji omrknout na Open season meetingu a musím uznat, že se mi tak trochu před očima odehrála vzpomínka kdy jsem si koupil já svůj originální kousek s Caribic style polepama. No a vidíš ja to moje decentní zachování originality dopadlo. Jsem rád, že ses vrátil mezi del Solaře a pokud budeš chtít, rád Tě uvidím na všech srazech, které pro delSolTeam.cz zajišťuji. OK

Samozřejmostí je možnost registrace na delSolTeam.cz HaHaaa

No a závěrem snad jen, kdybys sháněl výfuk, tak mi dej vědět, rád Ti prodám svůj včetně svodů, neb si budu stavět svůj vlastní. Zvukový přednes si mohl slyšet a je to v podstatě Tvůj výfuk, že. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

jazzik

Zasláno: 16.5.2013 , 9:27    

ajeje serie a uz to zacina Velmi šťastný sani,vejfuk,svetlo,kola Velmi šťastný mas ji peknou ale Úsměv

Jenda.4g

Zasláno: 16.5.2013 , 9:36    

Krasavice OK .. Jinak, mě moje nový auto taky nemá rádo, zatím znám nejvíc cestu jen do servisu a zase domu.. Ble

skyline

Zasláno: 16.5.2013 , 9:57    

Original je original OK I kdyz me se na VTi nelibi kridlo (ESi melo lepsi) a hlavne, original s sebou nese ty strasidelny mezery mezi kolem a blatnikem plus nic-moc jizdni vlastnosti (ale porad lepsi, nez ESi bez zadnich stabiku). Kazdopadne na zlutem stelovatelnem Koni Sport je auto pohodlnejsi nez na vymlacenych originalech, lip sedi a nakonec i lip vypada. Takze mit "origo" je spis o pocitu a pro me predevsim o cistem designu, mechanika je poplatna veku auta a do (slusneho) sportovniho podvozku bych sel zase. Plus mi ted odkracel vyfuk, odpoledne muzu poreferovat o SRS R60, ma to byt decentni zvuk ve stylu Tanabe Medallion Touring (ktery behem par minut po mem dotazu na dostupnost zdrazil ze 17 na 27k). Koncovka ve stylu "roura od kamen" me ale trochu znejistela, tak uvidime.

Hellborn

Zasláno: 16.5.2013 , 11:09    

Je to divný,ale ohledně křídla souhlasím se Skylinem... Úsměv

A ten SRS výfuk vypadá taky zajímavě... Já měl SuperSprinta taky se 100mm koncovkou a bez tlumičů řval dost, po vrácení katu se ztišil.

Bully

Zasláno: 16.5.2013 , 18:52    

"heeeeen fuuuuu" Velmi šťastný

gizmi

Zasláno: 16.5.2013 , 19:15    

Bully: Se stydím jsem zvyklej z golfa, ale u tebe to je hoooodne nahlas Velmi šťastný

Vaciii

Zasláno: 16.5.2013 , 21:00    

Pěkná série je holt pěkná série, ale ty lipy a podvozek by u mě asi zvítězily Velmi šťastný OK

Dutch

Zasláno: 16.5.2013 , 22:50    

Jooo serie, to je mezi delsolkama rarita, takze chvalim Úsměv jediny co Honde neodpustim je ze z toho v origu stavu je silena koza a mezeru mezi blatnikem a kolem je bezkomentare HaHaaa

Album
Hledat:     obsahující:      
  Uplna seriovka
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: gizmi
Zaslal: 15.5.2013 , 19:19
Zobrazení: 710

Board Security