| Už si zasloužil nějaký dárek... |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: TargaMan
Zaslal: 19.5.2013 , 15:29
Zobrazení: 546
|
|
 |
Popis: |
 |
|
|
| Zasláno: 19.5.2013 , 15:58 |
|
To chce navlect ten prezervativ na kompletni predni plochu vcetne celniho skla. Ted se mne na nem zrovna rozsiril tukanecek od kaminku v prasklinu o nekolika desitkach cm, budu ho menit  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.5.2013 , 16:56 |
|
Pravda taky to mám oťukaný jako prase kapotu a blatníky fuj je to hnus.Musím to taky nechat stříknout.Jinak máš to pěkný  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.5.2013 , 17:02 |
|
už jsem taky objevil jeden ťukanec od kamínku, jdu do ochranné fólie  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.5.2013 , 17:02 |
|
Hezký. Nikdy jsem neměl pro tyhle fusaky moc pochopení, ale od doby co mám civica...Kupodivu mu to i moc sluší
Ukažte mi červený Ufo, který nemá doďobanej lak 
Bully:Zrovna dneska mi mechanik přivezl auto (mpv) po výměně okna, radost až na kost, mamlasové v německu při předchozí výměně ořezali starej tmel a podřeli lak, celej rám kolem dokola byl zrezlej, tak to teď mám ve fešácký oranžoví základovce  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.5.2013 , 17:19 |
|
Já jsem měl první tři ďubky po 300 km co jsem auto vytáhnul ze salonu. Pak mě měnili přední okno a poškodili lak. Takže mě to na Jarově profi nalakovali (opravdu super práce) a hned jsem dal čirou folii. Ale blatníky jsou oďubaný....kašlu na to, přeci to není žádná leštěnka  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.5.2013 , 17:35 |
|
Mne prelakovali (v me "dvorni" lakovne - plati to pojistovna, vzdycky dostanu nahradni auto a hlavne jsou vyborni!) loni oba blatniky a kapotu. Na vsem uz mam zase par direk, ale taky to moc neresim. V horsim stavu je ale plastovy naraznik s GP podnaraznikem, ty ale aspon nezrezavi. Pri sklonu celni partie a rychlostech s jakymi se jezdi a predbiha po okreskach jsou ty dobance normalni jev.
Kazdopadne jsem videl C8G co jsou v X-krat horsim stavu, asi nejvic zalezi na regionu kde jezdime, resp. na pouzivani sterku a jeho uklidu po zime. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.5.2013 , 17:40 |
|
Me se to vzhledove moc libi (sam jsem ho mel na golfu), ale vysrazi se ti pod tim v lete voda a hlavne slunicko udela krasny vysisovany pruh. Z tohoto duvodu jsem kuzi prodal a koupil o neco drazsi kousek z plexi, kde tohle nehrozi. Voda volne proteka pod tim, zachranilo me to uz pred mraky sutrama a hlavne to propousti trochu svetla, takze to po roce a pul neudelalo mapu na kapote jako kuze. Vyhodou je i celorocni provoz (nejvic kaminku naberu vzdy na horach).. zvaz to  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.5.2013 , 17:42 |
|
Tak, tak...sklon, méně kvalitní lak, úklid, rychlosti...všechno se na tom podepisuje a pak to vypadá jak to vypadá....  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.5.2013 , 18:06 |
|
Jo jo já to mám jak když to má skvrnitej týfus :(Nedávno jsem jí dostal přesně na msto kde máš tu ochranu odloupnutý lak ach jo no.Ale jak Píše TargaMan :sklon, méně kvalitní lak, úklid, rychlosti...všechno se na tom podepisuje a pak to vypadá jak to vypadá.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.5.2013 , 18:08 |
|
Bully : Nestraš mě s tím GP podspojlerem že to je tak hrozný.S tím že na tom jsou vidět tolik ty záseky.Včera jsem si ho přivezl .Tak ho budu snad tento týden montovat.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.5.2013 , 18:24 |
|
za mě pěkný  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.5.2013 , 19:42 |
|
Bari77: ten muj ma uz lehce pres 100 tkm (je na aute uplne od zacatku) a je to uchazejici, na te cerne je to videt porad podstatne min nez na cervene. Nebal bych se toho. Proste se na nej jenom nesmis divat moc zblizka  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.5.2013 , 22:45 |
|
Bully :  |
|
|
|
| Už si zasloužil nějaký dárek... |