Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Už si zasloužil nějaký dárek...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: TargaMan
Zaslal: 19.5.2013 , 15:29
Zobrazení: 546

Popis: 

Strana 1 z 1

Bully

Zasláno: 19.5.2013 , 15:58    

To chce navlect ten prezervativ na kompletni predni plochu vcetne celniho skla. Ted se mne na nem zrovna rozsiril tukanecek od kaminku v prasklinu o nekolika desitkach cm, budu ho menit Tak to valím bulvy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Bari77

Zasláno: 19.5.2013 , 16:56    

Pravda taky to mám oťukaný jako prase kapotu a blatníky fuj je to hnus.Musím to taky nechat stříknout.Jinak máš to pěkný Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

nekmar

Zasláno: 19.5.2013 , 17:02    

už jsem taky objevil jeden ťukanec od kamínku, jdu do ochranné fólie Cool

sumy

Zasláno: 19.5.2013 , 17:02    

Hezký. Nikdy jsem neměl pro tyhle fusaky moc pochopení, ale od doby co mám civica...Kupodivu mu to i moc sluší OK
Ukažte mi červený Ufo, který nemá doďobanej lak Bueee
Bully:Zrovna dneska mi mechanik přivezl auto (mpv) po výměně okna, radost až na kost, mamlasové v německu při předchozí výměně ořezali starej tmel a podřeli lak, celej rám kolem dokola byl zrezlej, tak to teď mám ve fešácký oranžoví základovce HaHaaa

TargaMan

Zasláno: 19.5.2013 , 17:19    

Já jsem měl první tři ďubky po 300 km co jsem auto vytáhnul ze salonu. Pak mě měnili přední okno a poškodili lak. Takže mě to na Jarově profi nalakovali (opravdu super práce) a hned jsem dal čirou folii. Ale blatníky jsou oďubaný....kašlu na to, přeci to není žádná leštěnka HaHaaa

Bully

Zasláno: 19.5.2013 , 17:35    

Mne prelakovali (v me "dvorni" lakovne HaHaaa - plati to pojistovna, vzdycky dostanu nahradni auto a hlavne jsou vyborni!) loni oba blatniky a kapotu. Na vsem uz mam zase par direk, ale taky to moc neresim. V horsim stavu je ale plastovy naraznik s GP podnaraznikem, ty ale aspon nezrezavi. Pri sklonu celni partie a rychlostech s jakymi se jezdi a predbiha po okreskach Se stydím jsou ty dobance normalni jev.
Kazdopadne jsem videl C8G co jsou v X-krat horsim stavu, asi nejvic zalezi na regionu kde jezdime, resp. na pouzivani sterku a jeho uklidu po zime.

gizmi

Zasláno: 19.5.2013 , 17:40    

Me se to vzhledove moc libi (sam jsem ho mel na golfu), ale vysrazi se ti pod tim v lete voda a hlavne slunicko udela krasny vysisovany pruh. Z tohoto duvodu jsem kuzi prodal a koupil o neco drazsi kousek z plexi, kde tohle nehrozi. Voda volne proteka pod tim, zachranilo me to uz pred mraky sutrama a hlavne to propousti trochu svetla, takze to po roce a pul neudelalo mapu na kapote jako kuze. Vyhodou je i celorocni provoz (nejvic kaminku naberu vzdy na horach).. zvaz to Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

TargaMan

Zasláno: 19.5.2013 , 17:42    

Tak, tak...sklon, méně kvalitní lak, úklid, rychlosti...všechno se na tom podepisuje a pak to vypadá jak to vypadá.... Tak to koukám!

Bari77

Zasláno: 19.5.2013 , 18:06    

Jo jo já to mám jak když to má skvrnitej týfus :(Nedávno jsem jí dostal přesně na msto kde máš tu ochranu odloupnutý lak ach jo no.Ale jak Píše TargaMan :sklon, méně kvalitní lak, úklid, rychlosti...všechno se na tom podepisuje a pak to vypadá jak to vypadá. Smutný

Bari77

Zasláno: 19.5.2013 , 18:08    

Bully : Nestraš mě s tím GP podspojlerem Úsměv že to je tak hrozný.S tím že na tom jsou vidět tolik ty záseky.Včera jsem si ho přivezl .Tak ho budu snad tento týden montovat. HaHaaa

capino

Zasláno: 19.5.2013 , 18:24    

za mě pěkný OK Mrk

Bully

Zasláno: 19.5.2013 , 19:42    

Bari77: ten muj ma uz lehce pres 100 tkm (je na aute uplne od zacatku) a je to uchazejici, na te cerne je to videt porad podstatne min nez na cervene. Nebal bych se toho. Proste se na nej jenom nesmis divat moc zblizka Úsměv

Bari77

Zasláno: 19.5.2013 , 22:45    

Bully : Velmi šťastný

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí