| Blox podruhé... |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Kapky
Zaslal: 31.5.2013 , 15:00
Zobrazení: 724
|
|
 |
Popis: ...a naposledy..:o) Kdyby měl někdo zájem o modrou kuličku, dejte vědět..;-) |
 |
|
|
| Zasláno: 31.5.2013 , 16:32 |
|
obe vypadaji suprove  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 31.5.2013 , 17:51 |
|
Jj oba vypadají prádně, ale ta druhá varianta je super prostě  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 31.5.2013 , 18:19 |
|
Ta "hruska" mne proste bude vzdycky pripominat EP3, do FN2 mne osobne sedne daleko vic poradna koule
Jinak se priznam ze jsem to stejne nevydrzel a uz mam radicku objednanou taky Karbonovou s cervenym prouzkem, Mugen. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 1.6.2013 , 12:24 |
|
dolní pravá fotka, super !!! ostrost detailu, rozmaázlé okolí, správně tmavá.. hodně dobrá práce. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 1.6.2013 , 13:51 |
|
Moc díky všem
Bully: Dobrá volba - nevím přesně, jak je na tom s hmotností, ale bude, myslím, o něco těžší a má snad i trochu větší průměr, co jsem tak četl, takže myslím, že na tom řazení to určitě bude znát Já naopak řadši tu "hrušku" - měl jsem ji i v EP2 a v S2000 je taky podobná, takže mně ta kulička k srdci moc nepřirostla. Abych ji ale jen nehanil, tak na druhou stranu, ta koule od Bloxu už byla, co se týče řazení, úplně jiná třída  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 1.6.2013 , 19:06 |
|
No mne sa to teda nepáči. Interiér s tým vyzerá ako putovný cirkus  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 1.6.2013 , 20:00 |
|
Kapky:
tak co si budeme namlouvat, jde mne o design. Co se tyka funkce- nejvic verim tomu, ze diky tomu potazeni karbonem bude radicka min rozpalena v lete a nebude mne primrzat k ruce v zime
Slivka:
i originalni radicka v FN2 je v barve materialu- hlinikove slitiny: :arrow: odkaz |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 1.6.2013 , 22:03 |
|
Slivka: I na mě ze začátku působila jak pěst na oko, ale v reálu to vypadá vážně o pořádnej kus lépe A co víc, hlavně se s ní naprosto perfektně řadí, takže spokojenost 
Bully: Jasný, ta Mugen carbon řadička vypadá úchvatně, o tom žádná A samozřejmě, i co se týče řadičky v období léto/zima to bude oproti kovovému zpracování Blox a podobných obrovský rozdíl, takže pokud Ti vyhovuje spíš kulička, tak určitě velmi dobrá volba A navíc je to exkluzivitka od Mugen  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.6.2013 , 7:30 |
|
Bully, Kapky: tak, tak, proto jsem do ní taky šel  |
|
|
|
| Blox podruhé... |