Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Honda včera v záplavách ...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 2.6.2013 , 12:49
Zobrazení: 487

Popis: ... "brod" u Rokycan směr Plzeň. Další foto - https://picasaweb.google.com/113674689177503018516/20130601ROKYCANSKOZaplavy

Strana 1 z 1

Lukas28

Zasláno: 2.6.2013 , 12:50    

aspon, že to máš vysoký Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

M@jk

Zasláno: 2.6.2013 , 12:52    

No Lukáši, právěže už ne ... Velmi šťastný To jsem vezl pružiny Poserovi na výměnu Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

petju

Zasláno: 2.6.2013 , 12:53    

Pekna momentka Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

MOTyLEK

Zasláno: 2.6.2013 , 15:09    

nejedeš nějak pomalu? aspoň 120 ne? Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

M@jk

Zasláno: 2.6.2013 , 15:15    

Peti, my ano ... ale ten pán ze SEATem (na fotce, první z aut v protisměru) to tam nahulákal snad 40-50km/h, jen tak tak jsem stihl zavřít okno ... Velmi šťastný

Petr 78

Zasláno: 2.6.2013 , 15:26    

Tak to koukám! tak do tohohle bych se bál vjet. Mám auto a ne loď Velmi šťastný

Petr 78

Zasláno: 2.6.2013 , 15:27    

Ale jinak je to fotka s aktuální tématikou. Skoro kalendářová Úsměv

M@jk

Zasláno: 2.6.2013 , 15:50    

Viděl si ty ostatní fotky? No, jako je to právě auto, takže musí jezdit ... nedá se nic dělat.

MOTyLEK

Zasláno: 2.6.2013 , 16:02    

jako 50 do toho bych měl asi hrachy v trenkách, ale jednou jsem projížděl něco podobného se Škodou 120 a pocit nic moc teda. respekt s těmi, co se toho nebojí

M@jk

Zasláno: 2.6.2013 , 16:48    

Peti,
neboj o pár minut pozdeji jsme na dobrém asfaltu nejdříve pravotočivá zatáčka, pak apex zatáčky a hned doleva, předtím omezení 70tky, kam sem dobrzdil z 90km/h na 70km/h byl asi 20ti metrový pás proudu vody, vypadalo to dobře, jak jsme do toho vlítli, tak jsem pevně svíral volat v nejlepší poloze 3/4na 3, neměl jsem ale sešlápnutý po brždění plyn, takže zadek šel ujíždět k pravému okraji vozovky, ihned plnej ESina se srovnala a přežili jsme to ... Velmi šťastný

SaKaL

Zasláno: 2.6.2013 , 18:07    

No, my (tedy rodiče manželky) máme chatu v Černošicích - Mokropsech a neni to moc ideální Smutný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Bully

Zasláno: 2.6.2013 , 20:44    

My jsme loni na polygonu (nekteri HaHaaa ) v Jihlave doslova skakali do aquaplaningove vany a to ve vyssich rychlostech. Jasne, clovek to musi cekat, ale to pri povodnich asi tak nejak i je. Zadny plyn ti, Majku, nepomuze, musis proste s vyslaplou spojkou pockat na ten moment kdy ti plaste proriznou vodu- ziskaji kontakt s vozovkou. Teprve pak jde brzdit, zatacet, do te doby je to proste jak ledova plocha. Nakonec to slo i se skoky s jednou pulkou auta do "bazenu" a druhou venku, to uz za volant docela tahalo.
Kdybych ale nevedel jak to bude hluboke, bal bych se ze tam ponorim vzduchovy filtr, co mam dole v narazniku Tak to valím bulvy Kazdopadne to same jsme projizdeli s Accordem pri navratu z dovolene pri povodnich v srpnu r. 2010 ze Sluknovskeho vybezku, asi hodinu pote co jsme to riskli a projeli to jeste pak celou oblast uzavreli komplet.
Edit- a paradni fotka! OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

M@jk

Zasláno: 2.6.2013 , 21:45    

Vašku,
díky díky díky. Já si vzpomněl na "školení" od Slivky z jejich školení na polygonu v Pachfurtu, Rakousko. Takže jsem si počkal právě na "proříznutí vody" a to jsem to neplánoval, ale nějak logicky instinktivně to vyšlo, jak popisuješ.

Pochvaly fotky si cením.

OK

nekmar

Zasláno: 3.6.2013 , 8:40    

super fotka OK Úsměv

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk