| Spatnej den |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
|
 |
Popis: Maly parkoviste a jeden neviditelnej pulmetrovej sloupek. Jde jenom o plech, ale i tak |
 |
|
|
| Zasláno: 6.6.2013 , 23:16 |
|
aaaajjj, no i tak je to dost na jeden blbej sloupek, no soucítím  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.6.2013 , 23:26 |
|
me zase dneska zenska trefila zrcatko, na plastu i na laku nic a sklo prasklo, tak hned nasolila talir do kapsy a jelo se dal  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.6.2013 , 23:27 |
|
Ajaj...budou jenom nové dveře? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.6.2013 , 0:28 |
|
Jaj, to samé se mi stalo v Praze na Karláku a byl z toho škrábanec za 11 tisíc  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.6.2013 , 6:34 |
|
Ve skutecnosti to tak strasny neni(doufam), prah je ok, jen odrenej lak, doufam ze najdu nejakyho sikovnyho klempire v brne a okoli |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.6.2013 , 7:54 |
|
Hodně zamrzí Taky se mi stalo, jen ten sloupek nebyl neviditelný, ale měl 7m na výšku a cca 60cm průměr(stál jsem těsně vedle něj a couval s plným rejdem) Těc pojmenování co jsem si dal. Navíc než jsem to stačil nechat opravit, tak jsem zhruba po týdnu ve 110 trefil srnu. Na 15 let starym škopku z toho rázem bylo roztomilých 25tKč  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.6.2013 , 9:02 |
|
Ja tuhle pri couvani mel neviditelnej Peugeot 106 Ale nastesti z toho nic nebylo... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.6.2013 , 9:31 |
|
Akorat nevim co vyjde levneji, jestli koupit novy dvere, nebo nechat opravit |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.6.2013 , 10:40 |
|
jej, Ráďo, to se to s těma 7g nějak roztrhl pytel teda... Jančino je taky nemocný (ikdyž po včerejší opravě už to není poznat). Kdybys chtěl pomoct, o někom vím (a je to skoro zadarmo oproti nějakejm autoservisům). Tak se kdyžtak ozvi  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.6.2013 , 10:53 |
|
V alfacaru, tam kde jsi byl na té klimatizaci ti to udělaj. Martin je hodně šikovnej klempíř. Jo a prosim Tě, příště až budeš někde v servisu (necháš tam auto třeba na plnění klimatizace), tak ho nezamykej. Jsi to zamčel, klíče si nechal, odešel, já měl auto na heveru a měl mi přijít dom vodař a jak jsem měl vyjet?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.6.2013 , 13:38 |
|
To Monia: diky stejne to budu resit az tak za tri metry, pac su uplne bez penez, ale urco dam vedet
To Kleeman: sorry, jsem zjistil ze bylo zamkly az kdyz jsem dosel zpet. Muselo se zamcit jak jsem si daval klice do zadni kapsy(je celkm tesna) za to se omlouvam a standartne toto neprovadim:) |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.6.2013 , 20:14 |
|
ou.. a já si dělám starosti z malých šrámů.. |
|
|
|
|