| Relaxujeme ... |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: M@jk
Zaslal: 7.6.2013 , 23:56
Zobrazení: 477
|
|
 |
Popis: ... projeli jsme záplavami (Klabava), přívalovými dešti (Slaný-Rokycany) a stále je (ESinka) věrným služebníkem!!! |
 |
|
|
| Zasláno: 8.6.2013 , 0:06 |
|
A tak to má být  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.6.2013 , 9:16 |
|
Na tyhle fotce to vypada jeste nizsi, coz je samozrejme pozitivum. Ze by si pruziny sedly? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.6.2013 , 9:26 |
|
tahle fotka vejde v historii HC... M@jkovo auto bez zvednute kapoty - revoluce v HC  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.6.2013 , 10:03 |
|
Petře,
tamta fotka byla u Posery jakmile to vyjelo z dílny.
Takhle fotka je z pondělí, takže asi tak no. Už jsem se naučil jezdit. I když mám tu rozpěru ve spodu, tak se všude vejdu, ale nesmí přijít "mulda", tudíž táhlý propad asfaltu či propadlá dilatačka před mostem, pak je riziko "flemchnutí" ...
 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.6.2013 , 14:03 |
|
M@jk: jj, pružiny i tlumiče si musí většinou sednout. I po zvednutí auta na hever při přezouvání je podvozek chvíli v poloze "koza" než si to všechno sedne.
Ta spodní rozpěra bude asi jediné omezení na sníženém podvozku. Ostatní části spodku jsou výše. Jenom abys při silnějším "drbnutí" tou rozpěrou nějak třeba nerozhodil geometrii přední nápravy....
Toho jedinýho bych se bál.
Vím, že mi nepoděkuješ , ale stejně to napíšu: máš to hezký  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.6.2013 , 14:42 |
|
Pěkný m@jky... Hlavně závidím motor... Už bych nejradši swapoval ale zatím není co a na rozvrhu jsou důležitější věci.... Ale máš to vzhledově určitě hezčí u mě jsou ty pruhy pořád vidět a lak má taky nedostatky.... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.6.2013 , 16:56 |
|
 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.6.2013 , 1:55 |
|
Myslím, že veta "projeli jsme záplavami" by bola na mieste, keby by ste sa brodili aspoň 50cm vodou  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.6.2013 , 1:31 |
|
Ivan,
projížděli jsme záplavovou oblastí ... když vše začalo stoupat, vylévat se z břehů, polí a polních cesty ... ještě to nebyly povodně, ale záplavy ...  |
|
|
 |
| Relaxujeme ... |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: M@jk
Zaslal: 7.6.2013 , 23:56
Zobrazení: 477