| Ulovek z Turecka |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: gizmi
Zaslal: 27.6.2013 , 13:35
Zobrazení: 334
|
|
 |
Popis: Potkal jsem tam za 14 dni
1x C4g
3x C6g coupe a nebo sedan
mraky CRV a lepsich vozu
...bohuzel musim uznat, ze Turci jsou uz daleko napred jak silnicema, tak i vozovym parkem.. nejvic vychytavka jsou semafory ukazujici vteriny do zelene/cervene, kdy proste kazdy uz ma 3s pred zelenou zarazeno a 1s pred uz se pomalu rozjizdi - v tomhle jsme 100 let za opicema :( |
 |
|
|
| Zasláno: 27.6.2013 , 14:30 |
|
No ono už těch států v Evropě s horší kvalitou silnic než máme my moc není  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.6.2013 , 14:38 |
|
Semafory se vteřinama jsou už i u nás (v Praze v centru pro chodce). Jinak si myslím,že ty vteřiny jsou u nás zatím zbytečný, protože se každý cpe do křižovatky, pokud mu svítí zelená bez ohledu,jestli má prostor jet dál nebo zůstane uprostřed...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.6.2013 , 14:41 |
|
a jsou?
Dyť i na nově položených cestách jsou kanaly že by tam jeden nechal kolo... (sjezd ze strakonický na zbraslav, okruh horní počernice - prosek)
Dálnice zvlněný, spárovaný... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.6.2013 , 15:54 |
|
Mě se semafory s odpočtem líbí, řekl bych že je to dobrej nápad. A k cestám u nás se asi nemá smysl ani vyjadřovat. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.6.2013 , 21:55 |
|
Hola,pracuji v Turecku v Izmitu,od Istambulu cca 100km,dálnice luxus,silnice parádni,na 50 se jezdi kolem kila a na dalnicikde jsou standartne 3-4 pruhy v jednom smeru lita kazdej podle libosti,cajti tu jezdej taky,mam Navaru a jsem za to vdecni,v osobaku bych se tady asi bal,lidi nedodrzujou absolutne zadne predpisy,bohuzel i ja jsem po case prisel na to ze v protismeru se obcas jezdi ,auta tady maji absolutni prednost,vsude tulaci psi,kazdou chvili pod kolama.... jinak co se tyka Turecka,mohu jen doporucit jako dovolenou,vse tady je made in Turkey,zadny sracky z EU a kvalitni suroviny v obchodech,jen maso a pivo(4,5 ytl) je tady dost drahe,jinak vse stejne,je to nesmirne bohata zeme na vsechny suroviny.....
Sem se nejak rozepsal
Jinak semafor je tady jen zelena a cervena,odpocet skvelá vec,kdyz blika 5 vterin do zelene,autobusy troubeji
See you |
|
|
|
| Ulovek z Turecka |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: gizmi
Zaslal: 27.6.2013 , 13:35