Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Zkouška objektivu Canon EF 50 mm f/1,8 II, zatím nenasazen polarizač. filtr.
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Hellborn
Zaslal: 27.6.2013 , 23:26
Zobrazení: 632

Popis: 

Strana 1 z 1

Vaciii

Zasláno: 28.6.2013 , 0:15    

Ať se snažim jak se snažim,nevidim na té fotce jediné ostré místo HaHaaa Nicméně Acco za jedna:) OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

capino

Zasláno: 28.6.2013 , 0:19    

a barvy jsou moc sytý plus o krapet víc kontrastu... kolega má tohle sklo taky a kreslí mu nádherně, určitě dopiluješ Se stydím
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Bubaak

Zasláno: 28.6.2013 , 7:14    

a zkontroluj na něm bf/ff (jestli ti neostří někam jinam), tohle sklo dost trpí na blbé seřízení z výroby a dokud je v záruce... seřízení je zdarma Mrk

Protože musím souhlasit, že fotka je dost mázlá Smutný

Hellborn

Zasláno: 28.6.2013 , 7:33    

Zkontroluju, zatím jsem měl jen čas ho nasadit. Ty barvy mě taky překvapily,ale je to bez úprav (jen zmenšené).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

DanTe

Zasláno: 28.6.2013 , 7:39    

Každopádně Acco se ti leskne jako psí kulky HaHaaa OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Robik

Zasláno: 28.6.2013 , 7:50    

A zkontroluj taky nastavení fotáku..ten objektiv umí mnohem opravdu mnohem lepší fotky. A nepotřebuješ ani žádný perfektní foták...á fotím s obyč Canonem 450D za 5500,-Kč Úsměv

Hellborn

Zasláno: 28.6.2013 , 7:53    

Dan: A to jsem ho myl a voskoval před 14dny a stojí venku... Úsměv

Robik: Já mám 400D. Tohle bylo na automat...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

83427

Zasláno: 28.6.2013 , 8:17    

zkus s nim spíš vyfotit nějakej blízkej objekt. Třeba něco na vzdálenost metru od objektivu s plně otevřenou clonou ať vidíš jak kreslí v ostrých místech i bokeh
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger ICQ

Hellborn

Zasláno: 28.6.2013 , 8:41    

Bližší jsem zkoušel ( :arrow: odkaz , :arrow: odkaz ) ,ale teda bez nastavení clony.

silenec

Zasláno: 28.6.2013 , 9:52    

U toho auta to asi chtelo kratsi cas, resp. zvednout trochu ISO - nastavene ISO 100 dalo cas 1/100s, coz se na 50mm ohnisku bez stabilizace drzi celkem obtizne, jak je videt na rozmazane fotce Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky AOL Instant Messenger ICQ

handsome

Zasláno: 28.6.2013 , 10:04    

Fotil si auto z uhla a predpokladam že pri clone 1.8 takže nebude cele ostré a kresba bude mäkšia. Priclon na 2.0 resp. 2.8 a fotka bude ostrejšia a zbavis sa aj CA hoc to by si vyriesil aj v PP. 50tku udrzis aj pri 1/50 a fotka bude ostra, len to chce pevne ruky Mrk
ps: plastic fantastic je dobrý objektov (niekedy lepší ako f1.4) no pri foteni vzdialenejdich veci sa mi osvedcilo ho vždy priclonit na 2.8 a viac. Môj kus netrpel BF či FF no tvoj môže. Na nete je plno navodov na to ako to zistiť, tak veľa stastia OK

silenec

Zasláno: 28.6.2013 , 10:12    

handsome: fotil na 2.8, staci se podivat na exif Mrk
1/50 udrzis, ale ne vzdy a vsude - sance na uspech se s delsim casem snizuje Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky AOL Instant Messenger ICQ

Robik

Zasláno: 28.6.2013 , 14:32    

Čas 1/50 udržíš v klidu a v pohodě u té pevné 50ky..je lehká jak pírko, horší to je u 70-200mm bez stabilizátoru. Velmi šťastný

silenec

Zasláno: 28.6.2013 , 16:25    

1/50 bych bral spis jako uplne minimum a ne v klidu a v pohode, ale mozna mam jen spatne ruky Velmi šťastný radeji moc nechodim pod 1/200 ani u kratsiho ohniska... ono to muze vypadat ostre ve fotaku, ale 1:1 na PC uz vetsinou tak ostre neni...

sumy

Zasláno: 28.6.2013 , 16:44    

Tss... když si vzpomenu, jak jsem fotil Zenitem E a později Petrinou s 200 a 2x konvertorem Mr. Green Jednak to díky hmotnosti šlo použít i jako příruční beranidlo, druhak to sežralo takovýho světla, že i za slunného dne jsem letící letadla fotil 1/125 a byly ostrý. Velmi šťastný To byly doby... Fotobrašna váhově srovnatelná s kabelou instalatéra HaHaaa Teď mám po vtákách, není peníš, není digital srcadlovka Ble

handsome

Zasláno: 28.6.2013 , 19:09    

silenec: písal som z mobilu, tak som si to nemal žial ako zistiť, takže vďaka za info. Každopádne ak to fotil na 2.8, tak to malo byť skutočne ostrejšie a nemyslím, že by to bolo kratším časom. Mal som prípady, keď som 50tku udržal aj pri 1/30 a fotka bola ostrá, ale všetko je to o tom, kde sa fotí, čo sa fotí a ako sa to drží Velmi šťastný Úsměv

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Hellborn
Zaslal: 27.6.2013 , 23:26
Zobrazení: 632

Board Security

(104575 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: poslední témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.0484s ][ Dotazy: 43 (0.0113s) ][ GZIP on - Debug on ]