| Největší stickerbomb dorazila |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
|
 |
Popis: Myslím, že mám největší stickerbobmu v klubu a možná i v Česku. Rozměr 70x600 cm a ještě se dva metry přidělávaj. |
 |
|
|
| Zasláno: 19.7.2013 , 12:28 |
|
s tím budeš tapetovat nebo co? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.7.2013 , 12:32 |
|
Kam to nalepíš ? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.7.2013 , 12:38 |
|
uvidíte na Honday , nechte se překvapit.... Celý auto to nebude, nebojte, zas takovej blázen nejsem a na by jí bylo málo. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.7.2013 , 12:52 |
|
jůůva.. paráda (já chci tu Hello Kitty shocker s wakabou !! tuhletu samolepku vyvážím zlatem..) |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.7.2013 , 14:36 |
|
mě tady leží u počítače jedna o poznání menší asi 500 mm x 1000 mm a furt řešim zda to použít(navíc mám pocit že na přední blatník na C4g to bude asi málo-jenže ho nemám v laku auta no) ale za mě  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.7.2013 , 15:44 |
|
to už neni pekne kdysi to bylo aktualni ale ted no nevim každy podle vkusu |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.7.2013 , 16:25 |
|
Ale milanovo auto neni celkove podle dnesnich trendu
... Jestli to bude tak jak jsi planoval tak to bude dobra silenost  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.7.2013 , 17:50 |
|
Že by kapota,střecha a zadní víko ?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.7.2013 , 20:53 |
|
Osiris - přesně tak.
David vti - ani jedno z toho zrovna 
CZento - zvláštní hodnocení, jestli něco někdy bylo pěkné jakto že dnes už to pěkné není ? Ono se to nějak zošklivilo ? Možná si myslel módní a pak souhlasím, dnešní módní trendy mně moc neberou, obzvlášť tedy ne na starých autech .... Dokonce ani nevím ani co je momenztální modní trend, žeby samolepa rozměru kol ? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.7.2013 , 22:08 |
|
Modni je mit auto v serii, se seriovejma sportovnima doplnkama jen na podvozku slozeny na zemi a s peknejma kolama |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.7.2013 , 22:28 |
|
Osiris, nojo, jenže já s autem denně jezdím, a třeba i stím jak to nemám položený k zemi jsem měl problém na dovče v čechách vjet do kempu. Musel jsem všchno vyložit, vjet tam a zas naložit... Na naše cesty při denním ježdění to položení co nejvíc u země je sice krásný ale dlouhodobě nepoužitelný...
Jinak tohle bude ještě o něco větší šílenost než o který víš ty.
Jo, neuděláme v pondělí ty víka? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.7.2013 , 22:29 |
|
osiris: to si pak můžem rovnou všichni koupit fabie a octavky a nejlíp ve stejné barvě abychm se od sebe nelišily
vespula: těším se na výsledek |
|
|
|
| Největší stickerbomb dorazila |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
|
|