| tak sem ji taky konečně vyvezl.. |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: Hlavator
Zaslal: 27.7.2013 , 11:56
Zobrazení: 451
|
|
 |
Popis: |
 |
|
|
| Zasláno: 27.7.2013 , 12:29 |
|
na 1250km realna spotreba 6L/100 - pri neustale pustene klime docela spokojenost..ani stoupani do 2,5km nad morem nezkazilo prumer..jen ty brzdy po ceste dolu trosku smrdeli 130km/h po rakouske dalnici temer nejrychlejsi..vratime se v noci do CR a 105km/h na okresce a ja brzdim provoz. V rakousku a nemecku se mi na zadek na dalnici nalepilo za celej vylet jedine auto - ANO byl to prazak
Zase sem se presvedcil,ze cesi jsou oproti nemcum a rakusakum za volantem bezprizorni prasata  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.7.2013 , 13:32 |
|
Tak to je parádní dálkový cesťák. No každej národ má svoje. Pamatuju, že třeba v Itálii a Španělsku každý druhý auto někde buchlý. Máme se co učit, ale těžko se to změní.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.7.2013 , 13:43 |
|
Pred tydnem jsem se vratil z Dolomit a stejna zkusenost. Rakousko slusnaci, ale jakmile clovek prekroci hranici do Italie, tak ma stale nejakeho Itala v kufru. Btw. kdyz jsou v Rakousku zacpy, tak ta mezera mezi pruhama, kterou vytvori neni kamaradi pro nas Cechy spechajici domu, ale pro pripadny prujezd sanitek  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.7.2013 , 14:28 |
|
Parádní fotka
Krásná spotřeba.
Ale nepíšu neuvěřitelná. Já vím své.....  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.7.2013 , 14:35 |
|
Já to vidím trochu jinak . Rakousko to je nutné zlo a po překročení hranice do Itálie začne neskutečná pohoda , nikdo neřeší plné čáry , rychlostní limity a přednost má ten rychlejší Akorát to parkování není pro slabší povahy co řeší každý škrábanec. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.7.2013 , 14:46 |
|
hopit: jo tak tomu říkám fakt "pohoda"......
Ještěže tam nemusím jezdit. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.7.2013 , 15:43 |
|
Asi hodně záleží jakým člověk jede autem.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.7.2013 , 16:06 |
|
Cesi jako jedina prasata za volantem? Asi jezdis hodne malo po Evrope 
Spotreba je pekna, teoreticky bych ji mohle dosahnout i v CTR, ale jsem na to moc velke prase  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.7.2013 , 16:15 |
|
Nebudu se prit,ale myslim,ze na cestach na kterych sem jel-sice predpisove-ale pri zapnute klime si myslim,ze na tu vzdalenost pri stejnem ridici proste tuhle spotrebu s CTR neudelas
ja sem rekl jedina prasata v evrope ?? Kdyz na neco reagujes tak si tto precti poradne..rekl sem,ze sem si potvrdil,ze Cesi jsou prasata-tot vse a na tom trvam..po evrope sem neco najezdil-urcite ne co ty,ale verim,ze v cechach uz mam mozna najeto vic nez ty  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.7.2013 , 16:32 |
|
Bully: se s tebou klidně vsadím, že takovou spotřebu s CTR nedáš (ikdybys chtěl) ani teoreticky  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.7.2013 , 23:42 |
|
Jsou lidi, co s CTR dokazou jezdit i lehce nad 7/100 Jako dlouhodoby prumer (http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/18-Honda/168-Civic.html?fueltype=2&constyear_s=2007&constyear_e=2011&power_s=200&minkm=&powerunit=2), potom nejaky opatrny vyleticek daji urcite za min. Ja to za min jak za 12 dlouhodobe nedokazu. Za malo se da jezdit se vsim, ale jenom nekoho to bavi, ja to zkouset rozhodne nebudu  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.7.2013 , 23:53 |
|
Bully: ono snižovat spotřebu taky nejde donekonečna. Dvoulitr s 200 koňma prostě nemůže jezdit za 6 litrů. Možná z kopce
A přesně jak píšeš. Už i ta jízda za neuvěřitelných 7L bude nuda k ukousání a utrpení za volantem. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.7.2013 , 12:42 |
|
Ola Tome,
paráda ...  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.7.2013 , 14:31 |
|
asi tak..verim ze se da pohybovat kolem 7litru kdyz budes pri rizeni CTR myslet zcela ekonomicky..ale za 6 a jeste si to trdlit s klimoskou presne podle rychlostnich limitu to asi fakt ne  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.7.2013 , 15:46 |
|
Tak jiste ze nikdy nepojedes s autem s o tretinu vyssim vykonem a uplne jinou charakteristikou za stejnych podminek se stejnou spotrebou. Reci a nedejboze jizda striktne na spotrebu me ale vazne nebavi, takove starosti bych mit nechtel. Na jezdeni za par litru (mimo jine) mame 2,2i-CTDi (kde taky jezdime jak chceme a ne podle penezenky), CTR jsem si poridil uz na uplne jine veci nez nizkou spotrebu. Ale muzete to tu klidne resit za me  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.7.2013 , 16:13 |
|
Bully: tak potom nechápu tvůj první příspěvek:"Spotreba je pekna, teoreticky bych ji mohle dosahnout i v CTR...."
Posledním příspěvkem sis to sám sobě popřel a protiřečil. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.7.2013 , 16:18 |
|
Tvoje starosti chci mit  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.7.2013 , 16:40 |
|
Já žádné starosti nemám  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.7.2013 , 17:27 |
|
Nikdo nic by nic neresil kdybys nenapsal nesmysl typu teoreticky toho muzu dosahnout s CTR taky ..jinak nevim co je porad tak nesmyslne ekonomickeho a nudneho jezdit podle limitu.. ? Ja jel na vylet do zahranici a jestli si nekdy budu chtit zaradit v aute tak budu radit v te nasi bananove republice a urcite ne v nemecku nebo rakousku na horske vyhlidkove ceste Jel sem uplne napohodu podle rychlostnich limitu..nejak sem se neomezoval ve chvily kdy sem chtel nekoho predjet nebo podobne..zaroven sem vzal u JETu v rakousku plnou nadrz benzinu ktere memu autu rozhodne prospelo vic nez ten humac co tankujem v CR - tak prosimte urcite neni potreba mi rikat jak sme nudni a ty si uzivas cestu - kazdej si uziva rizeni totiz zcela jedinecne .
Kazdy mame asi taky jine ekonomicke moznosti a bohuzel ja si rozmyslim jestli za benzin na vyletu utratim 3 nebo 4k..usetrene penize dam radeji za bus ktery me vyveze na Orli hnizdo nebo parnik ktery me proveze po jezere pod nim |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.7.2013 , 18:59 |
|
Skoda, ze to chapete jinak. Ja jsem tim vsim chtel rict jenom to, ze nudnou ekonomickou jizdou dokaze jet snad kazdy s extremne nizkou spotrebou, jenom to malokoho bavi. To je vsechno, nejde mne o flame. Zvlastni, ze se vzdycky tak hlasite a ostre ozyvaji ti stejni lide. Tak, sup, jdeme si hledet kazdy sveho, ne?  |
|
|
 |
| tak sem ji taky konečně vyvezl.. |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: Hlavator
Zaslal: 27.7.2013 , 11:56
Zobrazení: 451