| vytuneno 4x .. |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Hlavator
Zaslal: 15.8.2013 , 20:55
Zobrazení: 531
|
|
 |
Popis: |
 |
|
|
| Zasláno: 15.8.2013 , 21:15 |
|
vidím křídlo, denní svícení v dálkách, mlhovky a? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.8.2013 , 21:17 |
|
Koncovka vyfuku? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.8.2013 , 21:22 |
|
jeste do svetel jak potkavacek tak dalek sli Philips Crystal Vision :twisted: fotka hodne blbe klame..vypada jako by svitili zlute,ale je to jasne bila barva - docela sem koukal jakej to ma šajn..zatim ale neodzkouseno za tmy -uvidime..presto,ze AHD sviti slusne v rovine svetel tak zeshora se to svetlo tolik nezda a stejne sem potkal dva nadsence kteri me problikli-snad mysleli,ze svitim jen parkovackama jeste budu nejaky cas jezdit a pripadne jim Ales prida,ale me to prijde zbytecny-v urovni svetel to sviti jak prase :twisted: |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.8.2013 , 21:22 |
|
Další AUDI...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.8.2013 , 21:25 |
|
Jinak diky Alešovi..zase odvedl precizni praci radeji si priplatim za cloveka ktery opravdu vi co dela a dela to precizne a myslim,ze sem mu snad poskytl slusne doplnky k instalaci-bylo videt,ze ma radost kdyz mi to predaval..proste kdyz tam clovek neco nebastli tak mechanik ma taky radost  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.8.2013 , 22:34 |
|
Aaaa, křídlo už sedí na svém místě a sluší mu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.8.2013 , 22:51 |
|
diky..pro me je dulezite tuningovat jen original a nebo ala Honda parts nechci zadne zbytecne odchylky mozna jeste doladim svitivost toho AHD ale exterier je u konce...ted uz jen pripadna udrzba |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.8.2013 , 22:57 |
|
Tome pecka,
včera jsem to u Aleše viděl a paráda, sice ty plasty vedle mlhovek Aleš kritizoval, že to jsou plastové m...y, ale fakt paráda. Na fotkách to není ono. Fakt super. Těším se na setkání na živo, až si vyzvednu filr.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.8.2013 , 23:09 |
|
Diky M@jku
jj..vedle mlhovek sou ty plastove mrizky a jsou to fakt takove jebky..mnohem lepsi by bylo aby byli mlhovky v jednom kuse.. na druhou stranu videt na tom nic nevidis,bouchat nic neboucha a upadnout by to nemelo mhovky plni funkci jak praktickou tak estetickou - i na 6gecko sem daval pozdeji mlhy a je to pak hned o necem jinem..a vypinac mi krasne zaplnil posledni volny slot vedle nastaveni svetel a VSA filtry jsou objednane v Japonsku a zacatkem zari budu rozesilat a predavat  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.8.2013 , 8:23 |
|
Křídlo chválím...je decentní a přitom je dostatečně vidět..super! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.8.2013 , 8:36 |
|
Pro mě asi největší zklamání u sedana-zadek tímto křídlem rázem dostává šmrnc. Paráda  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.8.2013 , 10:34 |
|
jak se resilo to deni sviceni? 0=)) |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.8.2013 , 13:44 |
|
Krásnej a decentní sedánek
Taším se, až ho opět uvidim naživo  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 17.8.2013 , 11:57 |
|
moc pekny, nic zbytecnyho  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 17.8.2013 , 15:40 |
|
Diky vsem..ano jak rekl Martas - nic zbytecnyho vse OEM a bohate staci..kridlo trvalo sehnat v originale za normalni cenu lidskou cenu sice rok a pul,ale moje ocekavani splnilo na 100% - i ty pera do kufru co se meni s nim dali razem kufru lepsi vyklapeni
Denni sviceni - AHD a volil sem D+kit kdy zarovky naskakuji az po nastartovani auta a ne na poloze II u klicku. Hlavne sviti uz jen ty svetla bez cehokoliv jineho..intenzita se da jednoduse nastavit takze kazdemu jak vyhovuje..samozrejme je dobre s tim spojit vymenu zarovek s nejakym slusnym vykonem a svetlem do bila |
|
|
|
| vytuneno 4x .. |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Hlavator
Zaslal: 15.8.2013 , 20:55
Zobrazení: 531