Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  včera byla ještě krásná...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: TRUcKER
Zaslal: 6.9.2013 , 0:00
Zobrazení: 864

Popis: Dnes po ceste z prace, jsem predjel kolonu a to se nejakemu zakamomplexovanemu sulinovi nelibilo, jelikoz jel ve smradlave ochcavce, tak se na me okamzite zacal lepit a vytlacovat me ze silnice, nasledne na kruhovem objezdu me zastavil asi jeho znamy v pazoutu a zezadu do me najel, ze mi podrel naraznik a uz mi moje nova lestenka nesedi jak ma a hned vyskocil z auta s teleskopem v ruce a ujebal mi zrcatko a znicil dvere a pri ujeti mi sjel jeste blatnik, tak jsem byl az do ted na policii a nasledne na osetreni krcni patere v nemocnici

Strana 1 z 1

Gotchi

Zasláno: 6.9.2013 , 0:29    

No Ty woe, co na to říct Tak to koukám! tohle je fakt masakr....na druhou stranu bys měl být rád, že Ti tím teleskopem neurazil šišku, takových idiotů jezdí v autě dost.Podařilo se Ti si zapsat RZ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

The Joker

Zasláno: 6.9.2013 , 4:30    

Tak to koukám! je to smutny ... vzdycky kdyz potkam na silnici nakyho debila tak ma z 90% oktavku. ... oni ty ..nemam vyraz pro tak debilni vuz.. prodavaj snad jen posahancum Tak to valím bulvy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

94EJ★1

Zasláno: 6.9.2013 , 6:48    

cože?! za předjíždění kolony tohle? cože cože ?

master88

Zasláno: 6.9.2013 , 8:02    

stalo se mi něco podobnýho nedávno... maník brzdil a nechával si v koloně místo asi tak na 15 aut...tak jsem ho předjel.. a zažil něco podobnýho až na to že mě teda nikdo s autem nic neudělal... prát se ten pitomec chtěl taky... od tý doby přemýšlím nad plynovkou...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Radek_KA7

Zasláno: 6.9.2013 , 8:24    

povinná výbava auta = dvojitý okna + baseballka Velmi šťastný ( střední velikosti skvěle padne do ruky a je skladná Velmi šťastný )

každopádně bych se na něm slušně zahojil a ujetí od nehody = řidičák na rok pápá

Roverman

Zasláno: 6.9.2013 , 8:25    

Tak to je síla, doufám že ho lapnou parchanta, v takový chvíli by si šlověk přál mít 2m a 120Kg a vysvětlit to ručně stručně asi nebo co Tak to koukám!
Musím říct, že se bojím na silnici čím dál víc už jenom podle ovládání vozidel našimi občany, no a teď ještě takovýhle násilnický manýry.
Můj výfuk taky často provokuje nejvíc VW koncerňáky, ale často jej nevidí dlouho, všechny je totiž pouštím dopředu, když se lepí.

master88

Zasláno: 6.9.2013 , 8:31    

ridičák na rok pápá.... radši si sežeň na toho debila adresu a zajdi na kávu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

M@jk

Zasláno: 6.9.2013 , 9:02    

Vojto, to mne pokálej na holý záda ... ehm, chceš teleskop??? Rád Ti jej poskytnu ... nemám slov.

zend3r

Zasláno: 6.9.2013 , 9:15    

to si delas <-> ?! Tak to koukám!

Martin16

Zasláno: 6.9.2013 , 9:20    

tak to je síla Tak to koukám! ale ono se to již něděje jen na silnicích - kupříkladu jsem včera vyfasoval ránu jakousi tyčkou přes záda za puštěnou hudbu na parkovišti u OC - byla z toho řádná mela Tak to valím bulvy lidi zřejmě začínají celkem blbnout asi erupce na slunci bo co KO

master88

Zasláno: 6.9.2013 , 9:26    

mg...

nEcroCZ

Zasláno: 6.9.2013 , 9:52    

sraci 2 na jednoho a jeste se teleskopem Velmi šťastný taky se mi stalo jendou neco podobneho ale kdyz sem vylezl z auta typek zase naskocil zpet do toho sveho Velmi šťastný

Baddy

Zasláno: 6.9.2013 , 9:57    

Tak k tomu se nedá nic říct. Jen doufám, že ho pořádně osolí Ble
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Koubelec

Zasláno: 6.9.2013 , 11:35    

To mě vždy dokáže zvednout mandle, takovýhle ko#*%&! Ať to dobře dopadne..

nEcroCZ

Zasláno: 6.9.2013 , 11:46    

Kdy bude odveta ? hlasim se Velmi šťastný sem hold pro kazdou spatnost Velmi šťastný

Petura

Zasláno: 6.9.2013 , 12:18    

jo jo nás oktávkářů je hodně Úsměv

TRUcKER

Zasláno: 6.9.2013 , 13:45    

chlapi dik za podporu, jo rz maji policajti a hned ho nekde odchytli, ale vite jak to je- je to tvrzeni proti tvrzeni, jinak jsem celkem dojebany, bo jsem zivnostnik a zjistil jsem ze si neplatim nemocenskou, takze ted nevim co delat

Jarin

Zasláno: 6.9.2013 , 15:39    

tak to mě pos*r Bueee ještě ve středu jsem kolem něho mlsně chodil a slintal ... doufam že toho z...a chytne rakovina za spodek Tak to valím bulvy

MSX

Zasláno: 6.9.2013 , 16:56    

Hmm, a nenaznačoval ti ten "Pán", že chce auto přelakovat gumoasfaltem? Tím teleskopem ti možná ukazoval díly co chce na autě vyklepat. Kdyby jsi vzal další ruce na pomoc měl by to hotové možná i do pěti minut. Velmi šťastný
Jinak tě fakt lituju, nevím jestli bych dokazal zachovat chladnou hlavu v takové situaci.

rooney

Zasláno: 6.9.2013 , 18:11    

Týjo, to mě trochu smrdí. A nenasral si náhodou už někdy dotyčného, nebo neudělal si na cestě trochu větší prasárnu o kterou ses s námi nepodělil, Úsměv protože tohle mě příjde už dost "GTAstyle". Tímto nechci ty bezmozky vůbec hájit, já osobně bych je za to nechal zavřít, vytáhnout na někoho teleskop, to mě příjde už dost extrém na náš kraj.

Gotchi

Zasláno: 6.9.2013 , 19:30    

Ono někdy stačí, když má někdo špatný den nebo spíše dnů a pak stačí málo a dochází k takovým zkratům Smutný
Lidi jsou nevyzpytatelní a 2x si rozmyslím, jestli někomu skočit "do úsměvu"...v r.2002, to jsem ještě dělal v pneuservise v Horní Suché u autosalonu Ford,byl jsem svědkem situace, kdy přijel borec do pneáče, ale zastavil na parkovacím místě salonu.Přijímací technik ze salonu vyběhl, ať si to auto přeparkuje...řidič ho poslal do fucku, technik mu chtěl za to pinknout a řidič ze strachu na něj vytáhl pistoli to mi hlava nebere

MSX

Zasláno: 6.9.2013 , 19:33    

A samozřejmě tím svým předešlým příspěvkem myslím tuningovou upravu jeho octavky. OK

Skuby

Zasláno: 6.9.2013 , 22:58    

No myslím, že je nás tu víc co mají jako daily car octavii nebo jiné koncernové auto, nejsou to špatné auta, ale vše záleží na tom co od toho člověk chce a nic proti hondám, sám jsem tři měl a jednu stále mám, ale obě auta mají něco do sebe..

Bully

Zasláno: 6.9.2013 , 23:38    

Samozrejme ze jsme u toho nebyli, ale napada me neco podobneho jako Rooneyho. Auta je skoda, zato navzajem se zmrzacit nebo pozabijet by melo byt OK?

screws

Zasláno: 7.9.2013 , 0:04    

tak tohle znám,denně najezdím cca 500km..a na silnici to je samej kretén..a opravdu většinou to jsou s oktávkama..nedávno se na mě lepil tydýt tak jsem ho chtěl pustit,jenže on taky zpomalil,já se teda rozjel ,on taky..tak jsem mu chtěl ujet,mírně teda Velmi šťastný aby se nelepil,jenže on mě předjel,vybrzdil mě,došel ke mě ,uplně nasranej,otevřel dveře,samá šlacha,a říká že pospíchá..a fláknul dveřma.. Velmi šťastný Velmi šťastný lepší je na takový kakat Úsměv nikdy nikdo neví co na tebe nějakej magor něco nevytáhne Velmi šťastný

TRUcKER

Zasláno: 7.9.2013 , 0:26    

je to brutal, fakt jsem si pripadal jak v rusku Tak to valím bulvy , nebyt po celem dnu na strese, tak nevim co by se tam odehralo Velmi šťastný , Le jsem zvfedav, jak to dopadne Honda

Boo-Boo

Zasláno: 7.9.2013 , 0:29    

screws: aj ja ked som este robil kuriera na dodavke, tiez som nabehal 500 km za den a zazil som toho vela, bol som v poprade na kruhovom, a natlacil som sa pred jedneho tipka co mal tiez ,,octavku" ....nervozne po mne vytruboval, a dalej na dvojprudovke zajel vedla mna , stiahol okienko pocas jazdy, a zacal mi vyblakovat nejake nadavky, no ja cez zatvorene okno som nepocul, tak som mu svoj nazor co si o nom myslim prejavil strednym prstom......zacal ma prenasledovat, neskor sa dostal predomna a zablokoval mi cestu, vyskocil s auta, pribehol k mojim dveram, a skusal otvorit, jasne ze som si zvnutra auto zamkol, tak som dupol na plyn, a tipka som nehal v strede cesty Velmi šťastný bol to nejaky nabuchany borec, takze sa mi prát moc nechcelo Velmi šťastný

Boo-Boo

Zasláno: 7.9.2013 , 0:30    

story pokracovala, zase ma predbeol blokoval mi cestu, zabrzdil celu premavku, ...odradilo ho az moje 2 minutove trubenie a nasledne trubenie ostatnych vodicov, nasledne som pokracoval v ceste a v kolone som ho striasol..... no adrenalin to teda bol.. hovada na cestach vzdy boli aj budu Smutný

Trucker : mrzi ma co sa ti stalo, rychlo sa s toho vschop a to tvoje krasne 5gecko das hadam rychlo dokopy OK

DanTe

Zasláno: 7.9.2013 , 1:12    

Já už fakt k naším řidičům nemám slov, ale nemůžete házet lidi v octávkách do jednoho pytle, je to prostě tím, že octávka je republikový auto a bohužel ji má nejvíc lidí a proto i nejvíc idiotů, já co působím i v octaviaclubu, tak můžu říct, že lidi odtamtud jsou tam naprosto normální, jsou to prostě fanoušci tohohle modelu a starají se o auta a věřte či ne, tak bohužel i takovýhle idioty oni na silnici zažívaj Hihi

Blackburn

Zasláno: 7.9.2013 , 1:29    

Koukám, zaujetí stále pokračuje a řidiči octavii jsou ty nejhorší (bude to možná tím že jich je na silnicích asi největší zastoupení co se značky týče).
Taky moc nevěřím, že by se dělo něco takového v čr, samo od sebe.
Je pravda že na silnicích potkávám hodně hulvátů, co nerespektují žádná pravidla a opravdu je nerozlišuji podle aut.

Překvapivě, mám obavy kde potkám nějakého Hondaře-závodníka a ten mě sestřelí v zatačce, když chtěl ukázal jak mu jede ta prašivá 1,5.

DanTe

Zasláno: 7.9.2013 , 2:03    

Blackburn: +1 , jsem rád, že tu i někdo další má rozum

LadyImagine

Zasláno: 7.9.2013 , 7:18    

Bud, že to odneslo jenom auto, znám kluky, co by se s tebou vůbec nepárali a nějaký auto by jim bylo fuk...
PS: nejezdí v oktávkách Mrk

Roverman

Zasláno: 7.9.2013 , 10:03    

Mně se zase líbí jak se cítíte octávkáři vždy dotkuntí. Jestli si myslíte, že tu mají lid názor že, co octávka to blb, tak se mýlíte, nikdo tu nic takovýho netvrdí. Je jich hodně, je jasný že se v nich najde i hodně blbů.
A je to tak prostě, Octavia je nejčastější auto co se mi lepí na zadek, ne Fabia kterých jezdí ještě víc, ale Octavia. Hihi

TRUcKER

Zasláno: 7.9.2013 , 10:37    

Lady.... vsak to je uplne normalni, ze kdyz púredjedes auto, tak ti dotycny hned auto rozjebe, vsak co by ne, vsak uz to tady vypada jak v rusku, at mu gule upadnou jebakovi

petju

Zasláno: 7.9.2013 , 13:19    

Od doby, kdy jsem na D1 videl pitomou oktavku nahanet 911 Turbo si zadne iluze nedelam.
Stejne tak nechapu, co na tom aute kdo vidi. Je to naprosto obycejny masovy auto. Nic vic nic min.
Pokazde, kdyz se mi nejakej vocas v oktavce nalepi na naraznik, okamzite ho poustim na prvni autobusove zastavce. Vetsinou to jelito pak cumi do zpetnyho jako pero z gauce Velmi šťastný
No co, lepsi nez se nervovat.

Skuby

Zasláno: 7.9.2013 , 15:54    

Já se necítím dotknutý, ale za mě se taky lepí octavie ať když jedu v hondě tak octavii, to samé, audi mercedes a VW, nejčastěji passat, taky to jsou nejčastější auta co po státní mezi Brnem a Vídní vidím, no a abych byl upřímný, tak většina jsou buď poláci, němci, rakušáci a nebo pražáci, to jsou taky pěkné prasata v těhle autech.. nezlobte se na mě, ale auto s tím nemá nic společného, já si octavii například koupil, protože jsem potřeboval větší auto, co moc nežere a jede i do kopce a je komfortnější na delší cesty, za mě octavie daily car, honda jako motokára pro zábavu na víkendy.. taky nemám rád, když se za mě někdo lepí a když můžu radši ho pustím přes sebe, ale nesnáším když jede kolona aut a lidi se začnou navzájem předjíždět, pak se tlačí zpět, kde není místo a vybržďují se navzájem. To je bohužel debilita lidí a nebo měl prostě někdo štěstí a narodil se se zlatou lžičkou v krku a tím pádem nějaké

Skuby

Zasláno: 7.9.2013 , 15:55    

policajty a pokuty moc neřeší.. vše se dnes dá uplatit.. příkladů v mediích je prostě moc..

M@jk

Zasláno: 7.9.2013 , 20:05    

Ahoj Vojto,
dnes jsem byl svědkem tragické situace na křížení u Argentinské, kde v zácpě nikdo pomalu nevěděl o slušném chování - pán v Peugeotu cipoval a kujvoval nad situací, u které jsem byl v klidu a počkal až se můj pruh uvolní a tudíž jsem zastavil před křizovatkou, do které zleva vjížděla auta z vedlejší a v jeho pruhu tam vjel pán s felicií a tudíž ji blokoval, naopak z prava byly pruhy dva a tam řidiči předváděla, jak se z vedlejší dělá hlavní silnice ... 1/2

to snad ne

M@jk

Zasláno: 7.9.2013 , 20:06    

2/2 ... a pak cestou domů jsem málem přišel o život /na auto kakat/, jízda v pruzích (4 pruhy Vídeňské od jižní spojky k Thomayerově nemocnici, jedu v levém, neboť budu pokračovat dále (dva pruhy nahoře na světelné křižovatce pokračují doprava), všichni jedeme 50km/h +,- a najednou mám nalepeného RENAULT LAGUNE a troubí a já, prohoba, nejede snad do nemeocnice s pacientem??? (cokoliv je možné), uhnu více doleva ke kraji, v pravo může tedy předjet a co neudělá, kličkuje takhle asi ještě 1 či 2 krát a pak si to mastí nahoru doprava. Bylo to takovým způsobem, že jsem se lekl jak mne ohrožoval dost vážně jako nalepit se kidně jedoucímu auto na kufr a troubit bezdůvodně (zachování klidné hlavy mi přitížilo - neumíte si představit, co to dá za práci tak citlivému člověku, jako jsem já Velmi šťastný), že jsem měl po pohodovém dni tak zkaženou náladu, že jsem chtěl vrátit papíry. Protože má povaha evidentně na silnici nepatří.

to snad ne

petju

Zasláno: 7.9.2013 , 22:09    

@LadyImagine: Heled, ta NSX-T je vazne tvoje?

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: TRUcKER
Zaslal: 6.9.2013 , 0:00
Zobrazení: 864

Board Security