Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Jedna smutná HondaVčera...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: 2bep
Zaslal: 23.11.2013 , 13:09
Zobrazení: 616

Popis: ...rencek se rozhodl couvat v křižovatce.

Strana 1 z 1

2bep

Zasláno: 23.11.2013 , 13:11    

Další fotky:
:arrow: odkaz
:arrow: odkaz

Zajížděl jsem do garáží NC Arkády Pankrác, jel jsem po ul. Hvězdova od ul. Na Pankráci, na nákresu vůz "A" - žlutě. K tomuto účelu je u vjezdu/výjezdu světelná křižovatka tvaru "T". Když mi skočila zelená, rozjel jsem se a začal odbočovat vlevo.
Vůz "B" - červeně, vjel do křižovatky a zastavil na úrovni vyšrafované vozovky oddělující oba směry. Uvědomil si, že přejel svoji odbočku do garáží NC,
v momentě kdy v jeho pruhu už měl dávno červenou a já byl přední částí vozu cca 2m za ním, se rozhodl že to odcouvá.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

2bep

Zasláno: 23.11.2013 , 13:12    

pokračování...
Naboural mi do oblasti A-sloupku, podle předběžné kontroly v Kolíně je odhadovaná škoda 40 tisíc. Vypadá to na nové dveře, blatník a plastový lem blatníku.
Naštěstí se nerozjel nijak rychle a dle všeho to pobraly jen venkovní plechy/plasty. Dveře se otevírají normálně, mechanika okna i zrcátka funguje dobře. Auto odjelo cca 75km do Kolína naprosto v pohodě.

Opravdu nevím, kde byl myšlenkami, jelikož s ohledem na fakt, že chtěl odbočovat doprava, do garáží NC, jel ve špatném pruhu, do křižovatky vjel už na oranžovou, v momentě kdy se rozhodl couvat, už měl defakto ve svém směru červenou a nerozhlédl se co se děje za ním, kde auta z mého směru odbočovala ve dvou pruzích vlevo do garáží. Smutné je, že se mohl naprosto legálně otočit cca o 75m dál.

Auto je teď v Kolíně, příští týden ho uvidí technik Triglavu (ano, to je bohužel pojišťovna viníka) a já doufám, že do 14 dnů budu mít auto opravené.

2bep

Zasláno: 23.11.2013 , 13:15    

až teď jsem si z fotek uvědomil, že se to nestalo v jeho levém (rovně), ale pravém pruhu (rovně a doprava). Budu muset ten nákres opravit.

Boo-Boo

Zasláno: 23.11.2013 , 13:52    

zamrzi.. Smutný este ze to je len taky tukes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

2bep

Zasláno: 23.11.2013 , 14:03    

opravený nákres: :arrow: odkaz

Ano, jen ťukec, kdyby se rozjel rychlejc nebo mě trefil na kolo mohlo to mít mnohem horší dopady Smutný

Stepa

Zasláno: 23.11.2013 , 14:19    

Twl Martine, to snad není možný...couvat v křižovtce dovede jen pacient...ale dokud to jsou jenom plechy, tak to je OK, brzo bude cíva zase OK OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

sumy

Zasláno: 23.11.2013 , 14:50    

Si tak mám blbou náladu a tak že si zlepším kouknutím na Honda-Club... No... Tak to koukám! Vím, že je to klišé, ale "Ještě že jen tak"
Držím palce ať je rychle a KVALITNĚ opraveno OK

Petr 78

Zasláno: 23.11.2013 , 19:18    

Tak to koukám! sakra, to zamrzí.
V pátek vůbec hodně řidičů dělá zvláštní manévry. Jestli je to únavou po pracovním týdnu nebo myšlenkama na víkend, kdo ví....
U jaké pojišťovny jsi pojištěný ty?

Boo-Boo

Zasláno: 23.11.2013 , 20:29    

2bep: upol si tam asi ten isty nakres co predtym, stiahol som si oba a nevidim tam ziadny rozdiel ??? alebo uz zle vidim takto na vecer? Mr. Green

2bep

Zasláno: 23.11.2013 , 22:18    

Viník je pojištěný u Triglavu, bohužel, nejklidnější z toho zrovna nejsem, ale uvidíme.

to Boo-Boo: Jediná změna je tam pruh, ve kterém jelo Clio, prvně jsem ho chybně umístil do levého, ale jel v pravém.

Petr 78

Zasláno: 23.11.2013 , 22:48    

Pokud bys měl povinné ručení u České pojišťovny, tak by ti bylo jedno, jakou pojišťovnu má viník.
Škodu by ti vyplatila ihned Česká a až potom by vymáhala úhradu na pojišťovně viníka.
Alespoň takto mi to říkala pojišťovačka, ale nemám to (ani po tom netoužím) vyzkoušené v praxi.

martas

Zasláno: 24.11.2013 , 13:40    

Petr78 tak to ma i kooperativa a funguje to Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

2bep

Zasláno: 24.11.2013 , 14:35    

Já jsem pojištěný u ČP a o této fičuře vím, ale ještě jsem jí nikdy prakticky nevyzkoušel. Stojí za úvahu... Nápad je tu!

xenon04

Zasláno: 24.11.2013 , 14:56    

Smutný chjo... nehezkej pohled

když si to člověk způsobí sám, řekne si alespoň, že je blbec a ponaučí se... a takhle je to vždycky k pláči
ještě, že se nikomu nic nestalo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

shaman

Zasláno: 24.11.2013 , 22:48    

naštěstí to není nic velkýho ale i tak to zamrzí

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: 2bep