Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Působivý Nástroj
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Mulder
Zaslal: 23.12.2013 , 9:36
Zobrazení: 436

Popis: No, Legend je samozřejmě velmi působivý nástroj, o tom asi nemusíme debatovat. Ale tentokrát jsem myslel i můj nový VELMI působivý fotografický nástroj - Nikon AF DC-NIKKOR #105mm f/2 D.
Působivý Nástroj

Strana 1 z 1

SaKaL

Zasláno: 23.12.2013 , 10:24    

Vsechny palce nahoru!
Sobotni podvecer jsem prosvihl, tak jsem upiral zrak a nadeje ke vcerejsku, ale vcera uz to nebylo ono Smutný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

94EJ★1

Zasláno: 23.12.2013 , 12:16    

ou OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Roverman

Zasláno: 23.12.2013 , 14:31    

krásná práce OK

M@jk

Zasláno: 23.12.2013 , 14:54    

OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Klidas

Zasláno: 23.12.2013 , 18:42    

parádní OK OK

Mulder

Zasláno: 25.12.2013 , 18:14    

SaKaL: Dneska byl zase krásnej západ. Jo a v tu neděli taky. Teda aspoň na Proseku. Už nebyl tak rudej, "jen" zlatej, ale stejně krásnej - viděl jsem v jednu chvíli úžasnej odraz na jednom hodně proskleným paneláku. Bohužel jsem s sebou neměl foťák, ani vhodný objekt. Ale něco z toho jsem zachytil při focení C4G PeteZ-a, pozdějc pošlu ...

SaKaL

Zasláno: 25.12.2013 , 20:44    

to Mulder: pošli, pošli Úsměv
Jo, jo, dneska jsem to taky registroval, ale většinou se mi nechce z vyhřátého domova vůbec vylejzat. A hlavně nikdy dopředu nevim, zda se něco bude dít či ne a na nějaké to pěkné místečko to mám pár kilometrů... A ono tak nějak, ten můj Accouš stejně nikoho moc nebere Velmi šťastný budu muset pořídit taky nějakou legendu... nebo Legendu? HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Mulder

Zasláno: 25.12.2013 , 21:15    

Pořiď! Rozhodně to stojí za to!

Já jak to vidím doma, tak už si taky vždycky říkám - to už je pozdě, než někam dojedu ... proto člověk musí někam pořád jezdit, to se to pak fotí samo. Ale donuť se a najdi ten čas, že HaHaaa

SaKaL

Zasláno: 25.12.2013 , 23:51    

Právě Úsměv si vždycky řikám - no dneska by to mohlo bejt zajímavý, ale radši ještě počkám... pak čekám, čekám... no a pak už je pozdě Velmi šťastný

Album
Hledat:     obsahující:      
  Působivý Nástroj
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Mulder
Zaslal: 23.12.2013 , 9:36
Zobrazení: 436

Board Security

(104575 útoků)