| Taky milujete zimu? |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: FastCivic
Zaslal: 24.12.2013 , 0:32
Zobrazení: 796
|
|
 |
Popis: Vždyť to je tak krásné roční období. Furt jen zima, hnus, tma, debilni kola, všechno trpí, mrzne, člověk je navlečený jak idiot, auto zmazane jak prase... už at je aspoň konec února, pak už to půjde rychle :) |
 |
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 0:34 |
|
Ano, taky tuto část roku nesnáším .. navíc se k tomu přidává nedostupnost dílů, všude zavřeno, lidi nevytažitelní na pivo, a pak si člověk uvědomí, že ta špinavá auta jsou vlastně jen smetánka na kafi  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 0:47 |
|
nie je to az take zle odmysliet si tu dzabanicu a soli az po milu belu .....ale aka vymozenost si potahat rucacik ....na niektorych novych sa to ani neda no nie je tak?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 1:00 |
|
Madvad: to by ale musel byt snih  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 1:12 |
|
co me se*e asi nejvic na cele zime je to škrábání oken zvenku a zamlžene zevnitr, jinak bych asi vsechno ostatni prezil i tak nejak bez rozcilovani, ale tyhle dve veci me fakt vytáčí do červeného |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 1:36 |
|
FastCivic: A proč si zvenku nedáš deku nebo clonítko přes celý okno? … když tě tak štve to škrábání….  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 9:45 |
|
No měl jsem to špinavé podobně,nebo snad i víc.A v sobotu bylo v Plzni krásně,tak jsem to za barákem ošplouch Mě zatím letošní zima vyhovuje  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 10:13 |
|
Mas mit webasto a mas po problemu.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 10:17 |
|
ja nevim ale vcera bylo u nas cca 12 stupnu a nic z toho co pises tu nebylo. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 10:36 |
|
Faste jak je mozne ze se ti furt mlzi okna zevnitr? Vsak nasad klimu a skrabani? Vsak mas civu, ta zase nema tak velke sklo a zrovna dneska to muzes jit umyt  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 12:14 |
|
Ostravské uhelné maskování. Včera ráno jsem byl taky umýt auto a za pár hodin to zase nešlo poznat. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 12:30 |
|
A nebo spíš......Nežere ti to olej když to máš tak zamazané?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 12:34 |
|
seban.ra: klima funguje na zamlžený okno když je teplo,ale když je mráz tak nespíná  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 14:36 |
|
vokys: inteligentni argument, takze protoze je par teplych dni pres celou zimu tak ji nemuzu nenavidet??
zdendad: protoze by me otravovalo to nasazovani a sundavani a davani do kufru, a vypada to idiotsky  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 14:42 |
|
a jaky jiny argument si cekal ? za zacatek letosni zimy muzeme byt aspon ve strednich cechach radi ze temer nemrzne a ze se diky tomu nesoli. takze ja jsem zatim spokojen. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 14:50 |
|
vokys: jako jo, je to jedna z tech lepsich zim, kazdopadne kdyz si vspomenu kdy zacala, ze uz jsem na zacatku rijna skrabal okna tak
takze aspon ze ten bily hnus nepada, a na stedry ten 15stupnu taky dlouho nepamatuju  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 14:57 |
|
Psal jsi toto: "co me se*e asi nejvic na cele zime je to škrábání oken zvenku"….
Tak jako hodit něco přes čelní sklo a pak to složit dozádu na zem třeba, ti dělá problém? zabere ti to minimum času a pak to vypadá líp než jak když jsem párkrát nestíhal a nešlo mi to čelní sklo dobře oškrábat, tak jsem měl vyškrábaný jen malé okýnko před sebou a připadal jsem si jak v tanku od té doby jedině clonu/deku a je klid a idiotsky to nevypadá…
Na druhou stranu já stejně neparkuju někde na sídlišti, takže to nikdo nevidí
Jinak hezké plecháče na tyto starší kháry jsou pecka mně se to líbí snad i víc jak nějaké supr čupr liťáky máš to pěkný i v zimě  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 15:10 |
|
Zdendad: Nevím kde bydlíš, ale pokud něco v Praze dám na okno, tak do rána to někdo ukradne a v Ostravě tuplem  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 15:19 |
|
Zima? Co to je?
Ne vážně, zima je super. Stejně tak, jako k létu patří vedra a 35-50´C v autě, pokud nemáte klimu. No co, tak se to auto umeje. Holt je to tak několik století, že jaro, je jaro, léto je léto, podzim je podzim je podzim a zima je holt zime.
Jinak clony jsem zkoušel v Praze před domem u nás na Praze 4 a světe div se, zůstala 
Pravda. Zima, která panuje za okny, je spíše jaro.
 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 16:42 |
|
DanTe: klidně i za okno, ukradne to stejně  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 23:13 |
|
pekna fotka ale to mas jeste v pohode na to ze jezdis jenom do prace kdybys jezdil kudma ja ta tu znacku ani na tom aute nenajdes
jinak v dnesni dobe se to da kdykoliv umyt nekde na vapce v tom bych problem nevidel hold pockas az bude pekne a raz za cas to oplachnes no boze
co se tyce skrabani celniho okna neni nic lepsiho nez tu stribrnou slunecni clonu dat dovnitr do auta a je klid
myslim takovou tu tvrdou kartonovou v lete sem ji mel v aute z jineho duvodu |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 23:14 |
|
zdendat: vis jak se trika, vsechno zle je k necemu dobre, takze aspon behem toho skrabani mam nastartovano a trosku se to prohreje a rozhybe nez vyjedu...
navic ano, jsem tak lenivy ze by se mi to tam davat fakt nechtelo 
jinak diky diky, jsou to 15ky, takze to vypada aspon nejak k svetu, nez na seriovych 175/70/13  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 23:15 |
|
sorry zdendad  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.12.2013 , 23:17 |
|
hondik: ze jezdim jenom do prace? na to si prisel jak? a pro zradlo a ted veci na rekonstrukci, to mi vozi kdo asi?
zrovna tahle prasecina co mi zustala na aute je nekolikata jizda do polska pres karvinou a ty jeji kaliste  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.12.2013 , 0:05 |
|
no myslel sem to v tu stranu jak jezdis do prace
az budes jezdit 2x denne kolem CSM do karvine tak to bude vypadat jeste lepe
kdybys mel kamna tak mas aspon cim topit
jezdis do castoramy? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.12.2013 , 10:21 |
|
jj od února to půjde rychle.....najednou si všimneš že je konec května a je furt stejně  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.12.2013 , 21:40 |
|
Proč si všichni stěžujou na počasí? Ja jsem docela spokojenej. Protože je civic pořád rozebranej a žádný další auto doma volný nebylo, bylo sucho a nenasoleno, mohl jsem na rozvážení dárku včera vytáhnout z garáže letní auto. Sundal jsem rovnou stylově střechu a vyrazil. Sluníčko svítilo, bylo docela teplo a všichni lidi se na mě usmívali
škoda, že jsem neměl santovskou čepici. Santa v roadsteru na Štědrý den by lidi rozesmál ještě víc  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.12.2013 , 21:48 |
|
já jsem si nestěžoval nebo si nejsem vědom toho že bych psal něco o stěžování  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.12.2013 , 22:27 |
|
V diskusi se pár "stížností" vyskytlo, nemyslel jsem to přímo na tebe.
Ale stížnosti na počasí v podstatě patří k běžným diskusním tématům. Zářný případ je moje skorotchýně - v zimě sněží a je to špatně, v zimě nesněží a je to taky špatně, na podzim je podzimní počasí a taky to hodnotí a když v létě jsou vedra, tak ji slyším taky (ale jinak je celkem příjemná...) |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.12.2013 , 22:49 |
|
V diskusi se pár "stížností" vyskytlo, nemyslel jsem to přímo na tebe.
Ale stížnosti na počasí v podstatě patří k běžným diskusním tématům. Zářný případ je moje skorotchýně - v zimě sněží a je to špatně, v zimě nesněží a je to taky špatně, na podzim je podzimní počasí a taky to hodnotí a když v létě jsou vedra, tak ji slyším taky (ale jinak je celkem příjemná...) |
|
|
|
| Taky milujete zimu? |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: FastCivic
Zaslal: 24.12.2013 , 0:32
Zobrazení: 796