Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Taky milujete zimu?
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: FastCivic
Zaslal: 24.12.2013 , 0:32
Zobrazení: 796

Popis: Vždyť to je tak krásné roční období. Furt jen zima, hnus, tma, debilni kola, všechno trpí, mrzne, člověk je navlečený jak idiot, auto zmazane jak prase... už at je aspoň konec února, pak už to půjde rychle :)
Taky milujete zimu?

Strana 1 z 1

dj-bobr

Zasláno: 24.12.2013 , 0:34    

Ano, taky tuto část roku nesnáším .. navíc se k tomu přidává nedostupnost dílů, všude zavřeno, lidi nevytažitelní na pivo, a pak si člověk uvědomí, že ta špinavá auta jsou vlastně jen smetánka na kafi Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Madvad

Zasláno: 24.12.2013 , 0:47    

nie je to az take zle odmysliet si tu dzabanicu a soli az po milu belu .....ale aka vymozenost si potahat rucacik ....na niektorych novych sa to ani neda no nie je tak?Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

zend3r

Zasláno: 24.12.2013 , 1:00    

Madvad: to by ale musel byt snih Mrk

FastCivic

Zasláno: 24.12.2013 , 1:12    

co me se*e asi nejvic na cele zime je to škrábání oken zvenku a zamlžene zevnitr, jinak bych asi vsechno ostatni prezil i tak nejak bez rozcilovani, ale tyhle dve veci me fakt vytáčí do červeného

Zdendad

Zasláno: 24.12.2013 , 1:36    

FastCivic: A proč si zvenku nedáš deku nebo clonítko přes celý okno? … když tě tak štve to škrábání…. Mrk

pojk

Zasláno: 24.12.2013 , 9:45    

No měl jsem to špinavé podobně,nebo snad i víc.A v sobotu bylo v Plzni krásně,tak jsem to za barákem ošplouch Úsměv Mě zatím letošní zima vyhovuje Velmi šťastný

Sakul

Zasláno: 24.12.2013 , 10:13    

Mas mit webasto a mas po problemu. Mr. Green Velmi šťastný Velmi šťastný

Vokys

Zasláno: 24.12.2013 , 10:17    

ja nevim ale vcera bylo u nas cca 12 stupnu a nic z toho co pises tu nebylo.

seban.ra

Zasláno: 24.12.2013 , 10:36    

Faste jak je mozne ze se ti furt mlzi okna zevnitr? Vsak nasad klimu Velmi šťastný a skrabani? Vsak mas civu, ta zase nema tak velke sklo Velmi šťastný a zrovna dneska to muzes jit umyt Velmi šťastný

Prelude

Zasláno: 24.12.2013 , 12:14    

Ostravské uhelné maskování. Velmi šťastný Včera ráno jsem byl taky umýt auto a za pár hodin to zase nešlo poznat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Prelude

Zasláno: 24.12.2013 , 12:30    

A nebo spíš......Nežere ti to olej když to máš tak zamazané? HaHaaa HaHaaa

Kmóďa

Zasláno: 24.12.2013 , 12:34    

seban.ra: klima funguje na zamlžený okno když je teplo,ale když je mráz tak nespíná Velmi šťastný

FastCivic

Zasláno: 24.12.2013 , 14:36    

vokys: inteligentni argument, takze protoze je par teplych dni pres celou zimu tak ji nemuzu nenavidet??

zdendad: protoze by me otravovalo to nasazovani a sundavani a davani do kufru, a vypada to idiotsky HaHaaa

Vokys

Zasláno: 24.12.2013 , 14:42    

a jaky jiny argument si cekal ? za zacatek letosni zimy muzeme byt aspon ve strednich cechach radi ze temer nemrzne a ze se diky tomu nesoli. takze ja jsem zatim spokojen.

FastCivic

Zasláno: 24.12.2013 , 14:50    

vokys: jako jo, je to jedna z tech lepsich zim, kazdopadne kdyz si vspomenu kdy zacala, ze uz jsem na zacatku rijna skrabal okna tak KO
takze aspon ze ten bily hnus nepada, a na stedry ten 15stupnu taky dlouho nepamatuju Velmi šťastný

Zdendad

Zasláno: 24.12.2013 , 14:57    

Psal jsi toto: "co me se*e asi nejvic na cele zime je to škrábání oken zvenku"….

Tak jako hodit něco přes čelní sklo a pak to složit dozádu na zem třeba, ti dělá problém? Úsměv zabere ti to minimum času a pak to vypadá líp než jak když jsem párkrát nestíhal a nešlo mi to čelní sklo dobře oškrábat, tak jsem měl vyškrábaný jen malé okýnko před sebou a připadal jsem si jak v tanku Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný od té doby jedině clonu/deku a je klid Úsměv a idiotsky to nevypadá…
Na druhou stranu já stejně neparkuju někde na sídlišti, takže to nikdo nevidí Mrk

Jinak hezké plecháče na tyto starší kháry jsou pecka Úsměv mně se to líbí snad i víc jak nějaké supr čupr liťáky Úsměv máš to pěkný i v zimě Mrk Mrk Mrk

DanTe

Zasláno: 24.12.2013 , 15:10    

Zdendad: Nevím kde bydlíš, ale pokud něco v Praze dám na okno, tak do rána to někdo ukradne a v Ostravě tuplem Velmi šťastný

M@jk

Zasláno: 24.12.2013 , 15:19    

Zima? Co to je?

Ne vážně, zima je super. Stejně tak, jako k létu patří vedra a 35-50´C v autě, pokud nemáte klimu. No co, tak se to auto umeje. Holt je to tak několik století, že jaro, je jaro, léto je léto, podzim je podzim je podzim a zima je holt zime.

Jinak clony jsem zkoušel v Praze před domem u nás na Praze 4 a světe div se, zůstala Velmi šťastný

Pravda. Zima, která panuje za okny, je spíše jaro.

Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

dj-bobr

Zasláno: 24.12.2013 , 16:42    

DanTe: klidně i za okno, ukradne to stejně Tak to valím bulvy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Hondik

Zasláno: 24.12.2013 , 23:13    

pekna fotka ale to mas jeste v pohode na to ze jezdis jenom do prace kdybys jezdil kudma ja ta tu znacku ani na tom aute nenajdes Velmi šťastný
jinak v dnesni dobe se to da kdykoliv umyt nekde na vapce v tom bych problem nevidel hold pockas az bude pekne a raz za cas to oplachnes no boze
co se tyce skrabani celniho okna neni nic lepsiho nez tu stribrnou slunecni clonu dat dovnitr do auta a je klid
myslim takovou tu tvrdou kartonovou v lete sem ji mel v aute z jineho duvodu

FastCivic

Zasláno: 24.12.2013 , 23:14    

zdendat: vis jak se trika, vsechno zle je k necemu dobre, takze aspon behem toho skrabani mam nastartovano a trosku se to prohreje a rozhybe nez vyjedu...
navic ano, jsem tak lenivy ze by se mi to tam davat fakt nechtelo Úsměv
jinak diky diky, jsou to 15ky, takze to vypada aspon nejak k svetu, nez na seriovych 175/70/13 Tak to valím bulvy

FastCivic

Zasláno: 24.12.2013 , 23:15    

sorry zdendad Úsměv

FastCivic

Zasláno: 24.12.2013 , 23:17    

hondik: ze jezdim jenom do prace? na to si prisel jak? a pro zradlo a ted veci na rekonstrukci, to mi vozi kdo asi?
zrovna tahle prasecina co mi zustala na aute je nekolikata jizda do polska pres karvinou a ty jeji kaliste Ble

Hondik

Zasláno: 25.12.2013 , 0:05    

no myslel sem to v tu stranu jak jezdis do prace Se stydím
az budes jezdit 2x denne kolem CSM do karvine tak to bude vypadat jeste lepe
kdybys mel kamna tak mas aspon cim topit Velmi šťastný
jezdis do castoramy?

PeteZ

Zasláno: 25.12.2013 , 10:21    

jj od února to půjde rychle.....najednou si všimneš že je konec května a je furt stejně HaHaaa

cembry

Zasláno: 25.12.2013 , 21:40    

Proč si všichni stěžujou na počasí? Ja jsem docela spokojenej. Protože je civic pořád rozebranej a žádný další auto doma volný nebylo, bylo sucho a nenasoleno, mohl jsem na rozvážení dárku včera vytáhnout z garáže letní auto. Sundal jsem rovnou stylově střechu a vyrazil. Sluníčko svítilo, bylo docela teplo a všichni lidi se na mě usmívali Velmi šťastný

škoda, že jsem neměl santovskou čepici. Santa v roadsteru na Štědrý den by lidi rozesmál ještě víc Velmi šťastný

PeteZ

Zasláno: 25.12.2013 , 21:48    

já jsem si nestěžoval nebo si nejsem vědom toho že bych psal něco o stěžování Velmi šťastný

cembry

Zasláno: 25.12.2013 , 22:27    

V diskusi se pár "stížností" vyskytlo, nemyslel jsem to přímo na tebe.

Ale stížnosti na počasí v podstatě patří k běžným diskusním tématům. Zářný případ je moje skorotchýně - v zimě sněží a je to špatně, v zimě nesněží a je to taky špatně, na podzim je podzimní počasí a taky to hodnotí a když v létě jsou vedra, tak ji slyším taky Velmi šťastný (ale jinak je celkem příjemná...)

cembry

Zasláno: 25.12.2013 , 22:49    

V diskusi se pár "stížností" vyskytlo, nemyslel jsem to přímo na tebe.

Ale stížnosti na počasí v podstatě patří k běžným diskusním tématům. Zářný případ je moje skorotchýně - v zimě sněží a je to špatně, v zimě nesněží a je to taky špatně, na podzim je podzimní počasí a taky to hodnotí a když v létě jsou vedra, tak ji slyším taky Velmi šťastný (ale jinak je celkem příjemná...)

Album
Hledat:     obsahující:      
  Taky milujete zimu?
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: FastCivic
Zaslal: 24.12.2013 , 0:32
Zobrazení: 796

Board Security