Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Můžeme plodit :)
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Daver
Zaslal: 7.1.2014 , 23:52
Zobrazení: 928

Popis: Surová rychlofotka, jen abych mohl machrovat s novým kouskem do rodiny :) Vysněné přibližovadlo konečně doma!

Strana 1 z 1

Keak

Zasláno: 7.1.2014 , 23:57    

máš rád červenou viď Velmi šťastný OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

David vti

Zasláno: 8.1.2014 , 0:02    

No to máš co dělat,abys zaplnil všechny sedačky...
HaHaaa
Tak ať slouží,dělá jen radost a ještě jednou gratulace k novému mazlíku Úsměv

Daver

Zasláno: 8.1.2014 , 0:11    

Keak: No jako neskutečná náhoda, ale když už, tak pořádně Velmi šťastný

David VTI: no musíme trénovat Velmi šťastný ... jinak uvidíme se v sobotu (?), ale bojím se, že jej nebudu mít s sebou (bude se dělat zástavba LPG) ... samo díky OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

David vti

Zasláno: 8.1.2014 , 0:16    

Pokud pojedeš na barák,tak bych ti asi mohl dát tu kliku pro Crxmana,jestli o tom teda víš ??? A "tamto" mám ještě zkoušet pozjistit,kdyby se náhodou zadařilo ?

jakubM

Zasláno: 8.1.2014 , 0:26    

kam to budeš dávat na LPG? a jaký systém? ideálně i za kolik Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Stepa

Zasláno: 8.1.2014 , 0:30    

Dejf má konkurenci Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Daver

Zasláno: 8.1.2014 , 1:01    

Dejf za to celé může, pče A) mě nechal povozit B) udal svého kámoše a nechal mě ho udolat k prodeji Velmi šťastný

jakubM: takovej hodně znalej profík z Berouna :arrow: odkaz ... budeme dávat ověřený STAG 4+, který umí poslepu a naladí to, jako málokdo. Akurát cena, co má na webu už je trošku minulost, teď je to 27k ... euro nám vyloženě prospívá :/

A zkusíme esi pude tadle vychytávka pod vstřiky :arrow: odkaz ... se pak nemusí vrtat vůbec OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Hellborn

Zasláno: 8.1.2014 , 1:37    

Pěkná! Škoda malého kufru... Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Hlavator

Zasláno: 8.1.2014 , 9:30    

přátele Pekne..at slouzi- FR-V se mi dycky libilo..jen me tam dycky drazdili 2 malickosti

BTW: po tom co sem tenhle mesic najezdil kapanek vic kilometru o5 vystala ortazka jestli teda taky nejit do LPG.. to mi hlava nebere Pockam na tvoje zkusenosti se zminovanym servisem a jak to pak bude jezdit OK

TargaMan

Zasláno: 8.1.2014 , 10:28    

Pěknej kousek...a s plynem to bude jezdit za hubičku

kandik

Zasláno: 8.1.2014 , 11:16    

chudak skvaf, v pristich osmi letech jen rodit Úsměv

sopta

Zasláno: 8.1.2014 , 11:30    

To máš těch aut málo, jo? HaHaaa

Daver

Zasláno: 8.1.2014 , 13:10    

hellbík: mě stačí, je stejně velký, jako má civic aerodeck

hlavator: zkušenosti jsou právě ověřené, proto to tam dávám OK ... jaké dvě chybičky máš na mysli? Já ti to rozmluvím Velmi šťastný

targouš: přesně!

kandik: hele její problém, já jí nabízel trénink, nechce? nechce! Velmi šťastný

sopťa: aero pude pryč, takže zůstanu furt na 4 a půl, to de HaHaaa

Hellborn

Zasláno: 8.1.2014 , 13:19    

Dave: Až to naplníš dětma,tak nejspíš přestane stačit... Velmi šťastný Já o FR-Včku taky přemýšlel, ale odradil mě ten kufr (byť s lepším vstupem než má Acco) a málo 2.0 (a 2.4 je lepší, pokud teda z FR-V neuděláš 2.0 TypeR.) v nabídce ojetin...

Daver

Zasláno: 8.1.2014 , 13:29    

Až to naplním dětma, tak stejně nebudeme nikam cestovat, pče to budu na mizině Velmi šťastný Jako teď tam mám celou zimní sadu kol a v pohodě. Podlě mě jste z těch Tourerů moc zhýčkaní Hihi

Hellborn

Zasláno: 8.1.2014 , 13:37    

Když jsem nad tím přemýšlel, tak jsem Acco neměl. Ten kufr je moc mělký, do Acca jsem složil podvozek a hodil do kufru na kolečka, to by tady jen tak nešlo, nejspíš by musel být na výšku (jako když ho cpu bez koleček do Swifta). Úsměv

kandik

Zasláno: 8.1.2014 , 13:55    

jooo " zhyckany velkym kufrem" tyhle teorie jsem uz parkrat slysel. A pak to konci koulí, na kouli stojan na kola, na strese rakev atd. atd. Úsměv

Daver

Zasláno: 8.1.2014 , 14:19    

Tažný až na jaře, teď je toho nějak moc Úsměv

Lukas28

Zasláno: 8.1.2014 , 16:04    

jsou to pěkný kočáry Úsměv

Kandik: rodiče jezdí na dovolenou dodávkou, vzadu naloženou snad půlku bytu a kola k tomu Velmi šťastný

Dejf

Zasláno: 8.1.2014 , 16:27    

Hellborn: budeš někomu, kdo má tři děti řikat, že FR-V nestačí? Velmi šťastný

jinak pro mě je malý Acco... nedám tam tři dětský sedačky Ble

Kandík: jediný kolo co vozim je rezerva Velmi šťastný jo a mám kouli Cool

SaKaL

Zasláno: 8.1.2014 , 17:22    

to Daver: Ten servis na LPG - vim kde to je, párkrát jsem tam šel na cour do lesa ať už na kole či s dětmi. V životě by mě nenapadlo, že to vlastně vůbec funguje Úsměv A když budeš pokračovat po cestě dál do lesa, tak dojdeš k místu, kde se to jmenuje "U lizu". Těžko říct proč... HaHaaa

Rom.

Zasláno: 8.1.2014 , 17:59    

Davere, já myslel že budeš "rozumnej" koupíš si ropáka Velmi šťastný

jinak gartulace, FR-V je opět, hlavně u nás nedoceněný auto OK

kandik

Zasláno: 8.1.2014 , 18:04    

Dejf,Lukas28: neni nad neotrelou argumentaci, pýs Úsměv

Matjbc

Zasláno: 8.1.2014 , 18:44    

jj od tohodle profíka mám taky LPG a po 40tkm absolutně žádný problém (a bez přimazávání) Úsměv

Daver

Zasláno: 8.1.2014 , 21:40    

SaKaL: podle mě se to "U Lizu" jmenuje kuli vysoké zvěře a slaným hroudám, které lížou v zimě a odborně se tomu říká právě "liz" ... pokud si to myslel s nadsázkou, tak sem slušně zaNERDil Velmi šťastný

Rom.: K20 jedině, znám ho do šroubku, všechno si na tom udělám a ty ropáky čoveče nic moc, co tak slýchám kolem sebe ... nehledě na to, že ropu fak nemám rád OK ... pokud jsem nepochopil ty uvozovky, tak je to dneska 2:0 pro hosty Velmi šťastný

SaKaL

Zasláno: 8.1.2014 , 23:32    

to Daver: Jasně, nehledě na to, že tam je taková dřevěná lesnická chatka, kde to "U lizu" je uděláno z březových větví... (tedy alespoň před devíti lety bylo, dokonce jsem vyštrách i fotku Úsměv :arrow: odkaz )

Stepa

Zasláno: 9.1.2014 , 0:02    

Až na tu barvu šuk

Zemi

Zasláno: 9.1.2014 , 10:21    

Plodit? Tak trpasliky. Úsměv Je to maly auto...

Jinak zahlidnul jsem ze LPG. Stag je polskej srot - nebylo mi to doporuceno ani firmama ktere tuto znacku delaji - poruchovost. Nakonec mam Magic4. Mam sice V8, ale myslim ze se to da vzit osobne.

Pokud mohu doporucit - levnelpg.cz

Zemi

Zasláno: 9.1.2014 , 10:23    

osobne=obecne

Preklep

Jinak k autu samozrejme gratulace. Pokazde je z noveho auta je radost. Úsměv

Zemi

Zasláno: 9.1.2014 , 10:24    

Muze mi nekdo vysvetlit proc se tu neda upravit prispevek? Neuveritelny. Sorry za spam

Rom.

Zasláno: 9.1.2014 , 18:39    

já jsem se Stagem neměl žádný problém, levný na pořízení, levný na servis a ND, jednoduše seřiditelný mnoha lidmi se zkušenosti i tady na foru OK

Stepa

Zasláno: 9.1.2014 , 20:36    

to Zemi: tohle není diskuzní část fora, ale pouze komentáře k fotce. Zavedení stejného chování, jak pro diskuze, tak pro komentáře přináší víc komplikací než užitku...alespoň tak jsem to pochopil.

BTW: když si to po sobě přečteš, než to odešleš, tak editaci potřebovat nebudeš...

Daver

Zasláno: 10.1.2014 , 11:00    

Já mám o STAGu mrtě kladných referencí a co jsem pochopil, tak základem každého LPG je kvalitní montáž a seřízení ... přičemž to druhé je asi gro celé věci. Pokud tam někdo prskne Plug@Drive od BRC a tvrdí, že to chodí hned bez chyby, no bodejď, když to má automatické korekce Tak to valím bulvy ... ale ty prachy

hopit

Zasláno: 10.1.2014 , 11:34    

Zemi: Protože Stag je podle tebe polský šrot , tak máš v autě ještě větší polský šrot Velmi šťastný

crxmann

Zasláno: 10.1.2014 , 11:44    

Hopit: předběhl si mi Velmi šťastný

2bep

Zasláno: 10.1.2014 , 21:14    

Také mám v merku FR-V (1,8 nebo 2,0) jako případného nástupce Ufa, pokud bych potřeboval něco s objemnější kabinou. Za mě jedno z nejhezčích MPV Úsměv

Zemi

Zasláno: 12.1.2014 , 13:00    

Pokud se nepletu tak Magic je ceskej? Nadrz mam polskou navic upravenou pro vetsi kapacitu. Jak jsem psal vyse - i firmy co Stag delaji mi jej nedoporucily tim to pro me haslo... Mrte referenci je nadhera, ale jak jsem psal mam 8mi valec a vsechny co znam maj max 6ti. Volal jsem 3 firmy v Praze. Navic vetsina me odmitla ze si kompresor mechu musim premistit sam - levnelpg jej kvalitne premistila v cene prestavby - 35tis. Luxus. Tot z me strany vse. Úsměv

hopit

Zasláno: 14.1.2014 , 21:33    

Zemi : Pleteš se Velmi šťastný

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí