| Můžeme plodit :) |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Daver
Zaslal: 7.1.2014 , 23:52
Zobrazení: 928
|
|
 |
Popis: Surová rychlofotka, jen abych mohl machrovat s novým kouskem do rodiny :) Vysněné přibližovadlo konečně doma! |
 |
|
|
| Zasláno: 7.1.2014 , 23:57 |
|
máš rád červenou viď  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 0:02 |
|
No to máš co dělat,abys zaplnil všechny sedačky...
Tak ať slouží,dělá jen radost a ještě jednou gratulace k novému mazlíku  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 0:11 |
|
Keak: No jako neskutečná náhoda, ale když už, tak pořádně
David VTI: no musíme trénovat ... jinak uvidíme se v sobotu (?), ale bojím se, že jej nebudu mít s sebou (bude se dělat zástavba LPG) ... samo díky  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 0:16 |
|
Pokud pojedeš na barák,tak bych ti asi mohl dát tu kliku pro Crxmana,jestli o tom teda víš ??? A "tamto" mám ještě zkoušet pozjistit,kdyby se náhodou zadařilo ? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 0:26 |
|
kam to budeš dávat na LPG? a jaký systém? ideálně i za kolik  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 0:30 |
|
Dejf má konkurenci  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 1:01 |
|
Dejf za to celé může, pče A) mě nechal povozit B) udal svého kámoše a nechal mě ho udolat k prodeji
jakubM: takovej hodně znalej profík z Berouna :arrow: odkaz ... budeme dávat ověřený STAG 4+, který umí poslepu a naladí to, jako málokdo. Akurát cena, co má na webu už je trošku minulost, teď je to 27k ... euro nám vyloženě prospívá :/
A zkusíme esi pude tadle vychytávka pod vstřiky :arrow: odkaz ... se pak nemusí vrtat vůbec  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 1:37 |
|
Pěkná! Škoda malého kufru...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 9:30 |
|
Pekne..at slouzi- FR-V se mi dycky libilo..jen me tam dycky drazdili 2 malickosti
BTW: po tom co sem tenhle mesic najezdil kapanek vic kilometru o5 vystala ortazka jestli teda taky nejit do LPG.. Pockam na tvoje zkusenosti se zminovanym servisem a jak to pak bude jezdit  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 10:28 |
|
Pěknej kousek...a s plynem to bude jezdit za hubičku |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 11:16 |
|
chudak skvaf, v pristich osmi letech jen rodit  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 11:30 |
|
To máš těch aut málo, jo?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 13:10 |
|
hellbík: mě stačí, je stejně velký, jako má civic aerodeck
hlavator: zkušenosti jsou právě ověřené, proto to tam dávám ... jaké dvě chybičky máš na mysli? Já ti to rozmluvím 
targouš: přesně!
kandik: hele její problém, já jí nabízel trénink, nechce? nechce! 
sopťa: aero pude pryč, takže zůstanu furt na 4 a půl, to de  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 13:19 |
|
Dave: Až to naplníš dětma,tak nejspíš přestane stačit... Já o FR-Včku taky přemýšlel, ale odradil mě ten kufr (byť s lepším vstupem než má Acco) a málo 2.0 (a 2.4 je lepší, pokud teda z FR-V neuděláš 2.0 TypeR.) v nabídce ojetin... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 13:29 |
|
Až to naplním dětma, tak stejně nebudeme nikam cestovat, pče to budu na mizině Jako teď tam mám celou zimní sadu kol a v pohodě. Podlě mě jste z těch Tourerů moc zhýčkaní  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 13:37 |
|
Když jsem nad tím přemýšlel, tak jsem Acco neměl. Ten kufr je moc mělký, do Acca jsem složil podvozek a hodil do kufru na kolečka, to by tady jen tak nešlo, nejspíš by musel být na výšku (jako když ho cpu bez koleček do Swifta).  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 13:55 |
|
jooo " zhyckany velkym kufrem" tyhle teorie jsem uz parkrat slysel. A pak to konci koulí, na kouli stojan na kola, na strese rakev atd. atd.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 14:19 |
|
Tažný až na jaře, teď je toho nějak moc  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 16:04 |
|
jsou to pěkný kočáry 
Kandik: rodiče jezdí na dovolenou dodávkou, vzadu naloženou snad půlku bytu a kola k tomu  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 16:27 |
|
Hellborn: budeš někomu, kdo má tři děti řikat, že FR-V nestačí?
jinak pro mě je malý Acco... nedám tam tři dětský sedačky
Kandík: jediný kolo co vozim je rezerva jo a mám kouli  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 17:22 |
|
to Daver: Ten servis na LPG - vim kde to je, párkrát jsem tam šel na cour do lesa ať už na kole či s dětmi. V životě by mě nenapadlo, že to vlastně vůbec funguje A když budeš pokračovat po cestě dál do lesa, tak dojdeš k místu, kde se to jmenuje "U lizu". Těžko říct proč...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 17:59 |
|
Davere, já myslel že budeš "rozumnej" koupíš si ropáka
jinak gartulace, FR-V je opět, hlavně u nás nedoceněný auto  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 18:04 |
|
Dejf,Lukas28: neni nad neotrelou argumentaci, pýs  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 18:44 |
|
jj od tohodle profíka mám taky LPG a po 40tkm absolutně žádný problém (a bez přimazávání)  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 21:40 |
|
SaKaL: podle mě se to "U Lizu" jmenuje kuli vysoké zvěře a slaným hroudám, které lížou v zimě a odborně se tomu říká právě "liz" ... pokud si to myslel s nadsázkou, tak sem slušně zaNERDil
Rom.: K20 jedině, znám ho do šroubku, všechno si na tom udělám a ty ropáky čoveče nic moc, co tak slýchám kolem sebe ... nehledě na to, že ropu fak nemám rád ... pokud jsem nepochopil ty uvozovky, tak je to dneska 2:0 pro hosty  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.1.2014 , 23:32 |
|
to Daver: Jasně, nehledě na to, že tam je taková dřevěná lesnická chatka, kde to "U lizu" je uděláno z březových větví... (tedy alespoň před devíti lety bylo, dokonce jsem vyštrách i fotku :arrow: odkaz ) |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.1.2014 , 0:02 |
|
Až na tu barvu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.1.2014 , 10:21 |
|
Plodit? Tak trpasliky. Je to maly auto...
Jinak zahlidnul jsem ze LPG. Stag je polskej srot - nebylo mi to doporuceno ani firmama ktere tuto znacku delaji - poruchovost. Nakonec mam Magic4. Mam sice V8, ale myslim ze se to da vzit osobne.
Pokud mohu doporucit - levnelpg.cz |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.1.2014 , 10:23 |
|
osobne=obecne
Preklep
Jinak k autu samozrejme gratulace. Pokazde je z noveho auta je radost.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.1.2014 , 10:24 |
|
Muze mi nekdo vysvetlit proc se tu neda upravit prispevek? Neuveritelny. Sorry za spam |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.1.2014 , 18:39 |
|
já jsem se Stagem neměl žádný problém, levný na pořízení, levný na servis a ND, jednoduše seřiditelný mnoha lidmi se zkušenosti i tady na foru  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.1.2014 , 20:36 |
|
to Zemi: tohle není diskuzní část fora, ale pouze komentáře k fotce. Zavedení stejného chování, jak pro diskuze, tak pro komentáře přináší víc komplikací než užitku...alespoň tak jsem to pochopil.
BTW: když si to po sobě přečteš, než to odešleš, tak editaci potřebovat nebudeš... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.1.2014 , 11:00 |
|
Já mám o STAGu mrtě kladných referencí a co jsem pochopil, tak základem každého LPG je kvalitní montáž a seřízení ... přičemž to druhé je asi gro celé věci. Pokud tam někdo prskne Plug@Drive od BRC a tvrdí, že to chodí hned bez chyby, no bodejď, když to má automatické korekce ... ale ty prachy |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.1.2014 , 11:34 |
|
Zemi: Protože Stag je podle tebe polský šrot , tak máš v autě ještě větší polský šrot  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.1.2014 , 11:44 |
|
Hopit: předběhl si mi  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.1.2014 , 21:14 |
|
Také mám v merku FR-V (1,8 nebo 2,0) jako případného nástupce Ufa, pokud bych potřeboval něco s objemnější kabinou. Za mě jedno z nejhezčích MPV  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 12.1.2014 , 13:00 |
|
Pokud se nepletu tak Magic je ceskej? Nadrz mam polskou navic upravenou pro vetsi kapacitu. Jak jsem psal vyse - i firmy co Stag delaji mi jej nedoporucily tim to pro me haslo... Mrte referenci je nadhera, ale jak jsem psal mam 8mi valec a vsechny co znam maj max 6ti. Volal jsem 3 firmy v Praze. Navic vetsina me odmitla ze si kompresor mechu musim premistit sam - levnelpg jej kvalitne premistila v cene prestavby - 35tis. Luxus. Tot z me strany vse.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.1.2014 , 21:33 |
|
Zemi : Pleteš se  |
|
|
|
| Můžeme plodit :) |