Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Acco swap (F20Z1) ...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Pjétro
Zaslal: 27.5.2014 , 17:51
Zobrazení: 791

Popis: ...konečně pokrok s interiérem, teď ještě doladit, doskládat motor a snad stihnu HD :)
Acco swap (F20Z1) ...

Strana 1 z 1

Zbysek09

Zasláno: 27.5.2014 , 19:53    

Swap na co?H22?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

83427

Zasláno: 27.5.2014 , 20:07    

koukam že mi tu roste konkurence. No co, alespoň bude na hondayi s kym pokecat o úpravách Mr. Green
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger ICQ

9turion

Zasláno: 27.5.2014 , 20:18    

A co to bude za swap???

Pjétro

Zasláno: 27.5.2014 , 20:24    

Zbysek09: pouze zasvěcenní poznají civic4g Velmi šťastný swap je právě z Acca, palubka, elektrika, motor.

83427: konkurence asi bohužel ne, je to jen klasika F20 bez zásadnějších úprav až na manifold z H22...šetřim na dokončení preludy na úpravy už nejsou finance Smutný

9turion

Zasláno: 27.5.2014 , 20:33    

Moc nechapu takovy bastl. Tolik prace a co od toho cekas? Vykon bude stejny jako kdyby jsi tam dal D16 bez jakychkoliv uprav,akorat budes mit polubovku z Accorda....Moc to nechapu,muzu poprosit o vysvetleni?

83427

Zasláno: 27.5.2014 , 21:29    

jo takhle Mr. Green Už jsem se lek že je to další upravovaný A5g. tak to good luck. Jinak je škoda žes tam nedal rovnou h22 protože práce je s tim stejná a výkon je úplně někde jinde (samozřejmě chápu finanční stránku věci)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger ICQ

Pjétro

Zasláno: 27.5.2014 , 21:58    

H22 doma mám, ale je v hroznym stavu takže jde jen hlava na H23 do ludy. Jinak právě kvůli finanční stránce jsem se rozhodl pro tohle, sehnal jsem bouraný Acco s vyplněnou serviskou na ND za ticku a jelikož je civic Daily tak 180k nepotřebuju a hlavně klima byla velký lákadlo.
Práce stím právě stejná nebyla, na swap na H22 se dá sehnat všechno od poloos, přes držáky, el. redukce až po podrobný návody na netu, tohle jsem tam cpal podle vodováhy, metru, brusky a svářečky HaHaaa

9turion: ...to je asi jako by ses ptal modeláře proč se X dní piplá s něčim co pak hodí na poličku

mirage21

Zasláno: 27.5.2014 , 22:07    

No páni, tohle kdybych věděl, tak jsem ti to šel aspoň obhlídnout Tak to koukám! Preludu bych na HD ale viděl raději OK

panNedra

Zasláno: 27.5.2014 , 22:09    

ta palubka v tom vypadá dokonale ještě s Preluďáckejma sedačkama. Jo chápu tuhle úpravu Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

FastCivic

Zasláno: 27.5.2014 , 22:15    

tyy vooole, vono to je čtverka civic, pekneej introš, super OK OK Úsměv

DanTe

Zasláno: 27.5.2014 , 22:28    

Mně se to moc líbí,nebojíš se toho OK Ale zase k tý krabičce prostě patří ten starej introš, to si nemůžu pomoct, ale za odvahu a provedení máš můj respect Mr. Green
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Rom.

Zasláno: 28.5.2014 , 9:39    

s F20 pojede C4g skvěle OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

zend3r

Zasláno: 28.5.2014 , 19:39    

ta palubka tam jako normalne sedla jo ? Velmi šťastný ta honda je fakt lego Úsměv

FastCivic

Zasláno: 28.5.2014 , 20:02    

no jak cvidim jak je orezana ze vsech stran tak tam asi tak uplne nepasovala Velmi šťastný

Pjétro

Zasláno: 29.5.2014 , 16:52    

palubka tam kupodivu fakt sedla pěkně, jediný co bylo potřeba tak ji trochu zabrousit podle čelního okna...ani by se nemusela po stranách seřezávat protože je potřeba stejně upravit tapec, ale nějak se mi to nelíbilo tak jsem se rozhodl udělat deklíky z lamina Mr. Green
věci od topení se tam taky v pohodě vešly, stačilo jen udělt pár držáků...jedinej problém byl ofuk na čelní sklo, ten se musel ze spodu palubky udělat z lamina a k němu pak ke karoserii udělat přechod z plechu (takový to černý uprostřed pod oknem) to byl ta nejhorší část z montáže palubky.
potom jsem ještě asi o centimetr posouval tyč řízení doleva, ale to už fakt jen pro to že jsem chtěl mít osu na milimetry přesně mezi budíkama Velmi šťastný
potom co se interiéru týče už jen výměnna klasickýho řazení za lankový a lankový spojky za hydraulickou...

Pjétro

Zasláno: 29.5.2014 , 16:52    

palubka tam kupodivu fakt sedla pěkně, jediný co bylo potřeba tak ji trochu zabrousit podle čelního okna...ani by se nemusela po stranách seřezávat protože je potřeba stejně upravit tapec, ale nějak se mi to nelíbilo tak jsem se rozhodl udělat deklíky z lamina Mr. Green
věci od topení se tam taky v pohodě vešly, stačilo jen udělt pár držáků...jedinej problém byl ofuk na čelní sklo, ten se musel ze spodu palubky udělat z lamina a k němu pak ke karoserii udělat přechod z plechu (takový to černý uprostřed pod oknem) to byl ta nejhorší část z montáže palubky.
potom jsem ještě asi o centimetr posouval tyč řízení doleva, ale to už fakt jen pro to že jsem chtěl mít osu na milimetry přesně mezi budíkama Velmi šťastný
potom co se interiéru týče už jen výměnna klasickýho řazení za lankový a lankový spojky za hydraulickou a přemístění ručky...

Album
Hledat:     obsahující:      
  Acco swap (F20Z1) ...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Pjétro
Zaslal: 27.5.2014 , 17:51
Zobrazení: 791

Board Security