Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Honda v Pátek po 1vé ...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 23.6.2014 , 16:44
Zobrazení: 249

Popis: ... Libanice u Chrudimi, na místě "líbání šípkové růže" po 9 měsících, ještě to nezarostlo po mě úplně :-D A shodou okolností bylo zas po dešti, že by náhoda?
Honda v Pátek po 1vé ...

Strana 1 z 1

zend3r

Zasláno: 23.6.2014 , 16:48    

pachatel se vzdy vraci na misto cinu Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

M@jk

Zasláno: 23.6.2014 , 16:52    

Ondro, přesně tak. Byli jsme s děckama na del Sol Dayi. Vezl jsem do Žamberka přední 2 blatníky a lip OEM HONDA kolegovi Lukášovi alias 94EJ★1 a tak jsem si řekl, že proč ne, je třeba pokořit ten blok ... a tak jsem se vrátil "na místo činu" ... ty též???

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

94EJ★1

Zasláno: 23.6.2014 , 17:43    

Aha, tak úplně stejná křižovatka je i tady u nás poblíž Letohradu. Já to tam nedávno vybral s hvízdajícíma gumama se starou škodovkou jen taktak, protože jsem úplně zapoměl zatáčet a to jsem tam nejel poprvé. Tak to už ten tvůj karambol chápu.. Velmi šťastný

zend3r

Zasláno: 23.6.2014 , 17:51    

Ja taky no, jezdim tam kolem na chatu s pritelkyni, tak si vzdycky povzdychneme, ze je fajn, ze jsme to prezili Úsměv

Simarik

Zasláno: 24.6.2014 , 6:49    

třeba je tam ještě oranžový obtisk od popruhu Velmi šťastný ale aspoň jsem měl možnost vyzkoušet jakou sílu má C7G na zpátečku sopťa sopťa ale pamatuju jak se to stalo jako kdyby to bylo včera Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

M@jk

Zasláno: 24.6.2014 , 9:24    

Tímto Ti Stando a Ondro děkuji za pomoc a hlavně Lubošovic rodině a Pepovi, že se okamžitě zhostil opravy ... Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Album
Hledat:     obsahující:      
  Honda v Pátek po 1vé ...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 23.6.2014 , 16:44
Zobrazení: 249

Board Security

(104575 útoků)