| Pořádná kontrola před cestou musí být! |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: Mulder
Zaslal: 29.6.2014 , 23:13
Zobrazení: 346
|
|
 |
Popis: Zvlášť když ta cesta je 350km na jeden zátah a z vělké části po okreskách. Silnice č. 11 mazec mazec :) |
 |
|
|
| Zasláno: 30.6.2014 , 4:03 |
|
to je mazec.........  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.6.2014 , 8:45 |
|
čistota půl zdraví , hodně štěstí po cestě , tentokrát to mám trochu blíže já  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.6.2014 , 9:57 |
|
Krása
Čo tá ľavá predná smerovka? To je tak nedopasovaná z výroby? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.6.2014 , 10:24 |
|
koukám, že motor tam ještě je ... tak můžeš vyrazit  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.6.2014 , 13:00 |
|
edoy: jo, koukám, jak mi dveře vlastně dobře zakryly orezliny, zblízka to tak pěkný bohužel není. Ale musím jí dát brzo "do stavu", abych se v ní nemusel stydět být viděn Protože jinak Prelude 2G je mazec mazec, to rozhodně! 
Slivka: není z výroby, bylo to tam ťuklé, je tam i prasklý nárazník ... zatím se na německé ebay objevila nová pozička jen levá, pravou furt "toužebně vyhlížím" (americká Prelude Si měla bohužel pozičky stejné jako 1.8 "DX", jinak by možná šla ta pozička sehnat snáž ...)
nekmar: no já jel v neděli z Hlučína do Prahy, tak tuhle cestu jsem myslel ... Bruntál - Šumperk byl zvláště epický, mám nějaký další fotky, snad brzo zveřejním ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.6.2014 , 13:43 |
|
Mulder: aha, jasný, no na jedenáctku je spoleh, podhůří Jeseníků mám rád  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.6.2014 , 15:21 |
|
Už jsem se lekl, že budeš fotit jen tou Fujinou (nebo co to ještě máte doma ) |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.6.2014 , 16:30 |
|
taky máš rád jedenáctku jo? uděláme na HD nějakou projížďku ne? i kdyby jen krátkou ... už mám něco v plánu 
nebudu, neboj ŕad bch, ale HO je pořád HO, bez toho to pro mě není moc fotka a i na téhle je to vidět ... ale tenhle týden mi má přijít telekonvertor, mmmmm ...  |
|
|
|
| Pořádná kontrola před cestou musí být! |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: Mulder
Zaslal: 29.6.2014 , 23:13
Zobrazení: 346