| Accous a vylet na kopec |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Bully
Zaslal: 1.2.2015 , 16:30
Zobrazení: 595
|
|
 |
Popis: Pred chvilkou jsme se teprve vratili. Unavene dite = hodne dite. U psu plati to same :)
Mobilofka. |
 |
|
|
| Zasláno: 1.2.2015 , 16:48 |
|
Pekny, taky bych vzal kucí nekam na sanky, bejt tady nekde snih 
Ale dneska je snad nejhezci nedele za posledni mesice a ja lezim doma s chripajznou 
P.S. Pes ma nekde vlastni boby?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 1.2.2015 , 16:57 |
|
Pes nechal leda tak bobky nekde v lese
Jinak tu stridave snezi, pak to zase castecne odtaje, ale treba jenom ted pres noc napadlo na ten zaklad dalsich pres 20 cm noveho snehu. Zima jak ma byt, aspon na par tydnu.
Koukej to vylezet, at muzes brzo zase platit dane  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 1.2.2015 , 21:18 |
|
podvozok mas znizeny? inak auto vyzera fakt pekne  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 1.2.2015 , 21:26 |
|
Marek BB:
diky, je to jenom Pro-Kit od Eibach, lip to shrnuje snih S originalnimi zimnimi 16" koly s tim smesnym ET ale Acco vypada jak tramvaj. Urcite jsi videl, co tam mam nazuto v lete, kazde auto se s poradnymi koly muze uplne promenit. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 1.2.2015 , 21:32 |
|
A drahá by dopsala: unavený manžel = klidná noc
Chci taky snížek  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 1.2.2015 , 21:43 |
|
Jasne, u nas starsich ta rekuperace uz tak rychle nefunguje. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.2.2015 , 18:28 |
|
bully rekuperace co to znamenaa???....nemal si namysli regenerace????....a ak nie tak vzsvetli rekupelace lebo ja som slovak a tu to aspon ja nepoznam
   |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 4.2.2015 , 18:35 |
|
bully rekuperace co to znamenaa???....nemal si namysli regenerace????....a ak nie tak vzsvetli rekupelace lebo ja som slovak a tu to aspon ja nepoznam
   |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 4.2.2015 , 19:15 |
|
Madvad:
treba slovnik cizich slov (i pro Slovensko ono je to z latiny) : "zpětné získávání (např. tělesných a duševních sil)" nebo "znovunabyti".
Oproti tomu "regenerace" je "znovuvytvoření, uvedení do původního stavu, obnovení" nebo "nahrazení odumřelých částí organizmu novými, znovuzrození".
Tj. abych regeneroval, musel bych se napred nejak poskodit. Ja jsem potreboval pouze znovunabyt ztracenych sil  |
|
|
 |
| Accous a vylet na kopec |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Bully
Zaslal: 1.2.2015 , 16:30
Zobrazení: 595