Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Nejširší nabídka výrobků Hondy... Jinask 3x CR-V a 2x Civic (5d a Tourer)...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Hellborn
Zaslal: 27.2.2015 , 9:36
Zobrazení: 745

Popis: 

Strana 1 z 1

Mulder

Zasláno: 27.2.2015 , 12:01    

jó, když se pak člověk podívá třeba na nabídku BMW ... kde jsou ty časy, kdy jsme si mysleli, že Honda chce konkurovat třeba právě jim ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

gizmi

Zasláno: 27.2.2015 , 14:59    

Ja chtel treba do firmy koupit kompletne nove vybaveni od Hondy (traktor s radlici na zimu a sberacem na leto) + sekacku + krovinorez...u vseho jsem chtel ten nejdrazsi model.. aaaa? Vysledek? S pristupem zastupce Hondy v Plzni ma firma John Deera (za skoro o nulu vice) a nic. Zadna snaha, zadna ukazka, nikdo nechtel prodat Smutný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

kandik

Zasláno: 27.2.2015 , 15:55    

Honda The Power of Memories......

SaKaL

Zasláno: 27.2.2015 , 17:34    

kandik to presne vystihl... Smutný
Otazka je kam dal/jinam? BMW? Lexus? (Tyhle dve znacky me designove docela oslovuji...).

Proste smutnej pribeh...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Hellborn

Zasláno: 27.2.2015 , 18:04    

Zkusil jsem na Chodově C9g i CR-V a ne... Až Accord doslouží, budu muset jinam... Nechce se mi,ale nic dalšího pro mě Honda nemá... Smutný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

gizmi

Zasláno: 27.2.2015 , 18:44    

Hellborn ze by mel slabou chvilku dneska? Velmi šťastný Ty vazne starnes Velmi šťastný Ty to beres presne naopak nez ma byt - cim starsi clovek je, tim starsi by mel mit Hondu (viz Mulder, Minor, Roman, atd.) Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Hellborn

Zasláno: 27.2.2015 , 19:02    

Nebudu si kupovat starší kombík, protože to je jen Acco 5g a ten je slabší.. Něco staršího si časem koupím, ale to nebude kombi. Teď mám v plánu jiné věci.

kandik

Zasláno: 27.2.2015 , 20:53    

sakal: kam dal? nevim, ale zajimavejch aut je porad dost. Ale uz ne u Hondy. Voni vsichni hned melou vo vtecu, ale ja jsem hondu nezral pro vtec, ani jsem nevedel zpocatku ze neco takovyho ma. Podstatny bylo, ze to byly placaty, šik auta, s sirokyma nizkyma svetlama, krasnyma ucelovyma interierama. Dobry jizdni vlastnosti a dobry vykony celkem. A konzistentni designovy řady, bylo poznat ze je to honda. Ted ma jejich design horsi uroven nez korejci, o technice nemluve.
A marketing mi pripomina sebevrazedny komando ze Zivota Briana....

2bep

Zasláno: 27.2.2015 , 22:17    

Nejsmutnější je, když od dealera slyšíte něco ve smyslu, že oni jen reagují na to co si zákazník žádá Smutný Je to bída, ale jak už zde zaznělo, jsou i jiné automobilky...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Hellborn

Zasláno: 27.2.2015 , 22:37    

Alicante mi navrhuje Ford Mondié 2.5T... Úsměv

Jo, co si zákazník žádá - proto nemá Acco 8g kufr... Na Chodově mi prodejce říkal,že pokud přijel zájemce s pohřebákem na 8g, tak se obvykle po pohledu do kufru usmál a odešel. Dost byli podnikatelé,kteří ten kufr potřebuje (můj Acco byl taky montážní vozidlo).

Jinak do CR-V jsem se nakonec uvelebil, ale C9g fakt ne... Smutný

2bep

Zasláno: 27.2.2015 , 22:43    

Mě se poslední dobou zamlouvá i poslední Legouš poface, asi stárnu Velmi šťastný

2bep

Zasláno: 27.2.2015 , 22:43    

Mě se poslední dobou zamlouvá i poslední Legouš poface, asi stárnu Velmi šťastný

2bep

Zasláno: 27.2.2015 , 22:46    

Sory, holt kvalita datového pokrytí Smutný

LadyImagine

Zasláno: 1.3.2015 , 19:28    

Kurdě, nevšimla jsem si, že by nám v A8g chyběl kufr...

gizmi

Zasláno: 1.3.2015 , 20:05    

LadyImagine: ted je popularni vozit kazdy den do prace slona i s kravou, to nevis Velmi šťastný Me zase nadchla hlaska, ze v FRV se bezny ridic nevejde a je opreny o dvere (to jsem zazil jen v S2000 a nebo v 126p z Polska) ... dneska je zkratka moderni vozit vzduch Mrk

Hellborn

Zasláno: 1.3.2015 , 21:42    

Gizmi: Někdo vozí vzduch, někdo jezdí v autobusu... Hihi Jinak já vzduch moc často nevozím (leda ve Swiftu). Hihi Ta parodie na kufr,co je v A8g fakt ne... Chtít takový kufr,tak jsem nemusel prodávat VTi (tam je to akorát víc o tetrisu). Úsměv

Ale pak se prodej Acca v Evropě ruší, protože "se neprodává", ale že Honda nemá nějakou koncepci a nedrží nastavenou linii určitě není důvod.

LadyImagine

Zasláno: 2.3.2015 , 18:33    

Parodie? Ty jsi vtipnej Velmi šťastný

Hellborn

Zasláno: 2.3.2015 , 21:43    

Tak co má menší kufr ve střední třídě? I Alfa 159 má větší (základ). Velmi šťastný

gizmi

Zasláno: 3.3.2015 , 10:03    

LadyImagine: ty tomu proste nerozumis HaHaaa Jde o ten pocit, ze to mas velky Velmi šťastný Hihi

Hellborn

Zasláno: 3.3.2015 , 10:21    

Omyl, Gizmi, Alicante si ode mně odvážel kola, takže jsem se osobně přesvědčil, jak je na tom A8g reálně. Pro mě nedostatečný. KO Proč bych si měl pohoršovat,pokud jde o praktičnost vozu? Acco 7g Tourer má větší rozvor než sedan (víc místa uvnitř), jinou zadní nápravu (právě kvůli kufru), takže auto se zaměřením na praktičnost. A pak přijde 8g a všechno tohle je fuč, žádné pokračování nastavené koncepce. Tohle prostě Honda nezvládla a prodeje to jen potvrzují. Až pohřebáček doslouží,tak se uvidí,co bude dál... Kdybych to řešil teď,tak by to byl buď V70, 9-3 nebo Mondeo, možná SuperB (sice automat,ale přeci jen díly za nákupku... Se stydím ) HaHaaa Japonci toho moc nemají - jen Mazda 6,ale tam není moc výkonový posun... Ble

gizmi

Zasláno: 3.3.2015 , 11:44    

Hellborn: ja bych chtel nekdy resit podobne problemy Velmi šťastný Nema? No tak nema a bud to ozelim, nebo koupim neco jineho. Hondu mam rad, ale ze bych kvuli tomu nekoupil neco jineho? Presne jako ta technika na zahradu - nechcete prodat? OK, nakoupeno jinde. Chapu, zamrzi to, ale treba dopadnes jako dost hondaru a zkusis BMW Mrk Ja ted zkusil 3.0 benzin a jsem slusne v pasti (golf pujde zrejme z domu Velmi šťastný )

Hellborn

Zasláno: 3.3.2015 , 12:10    

No proti 535i bych nebyl... Se stydím Nebo nějakýho Medvěda - CLS Shooting Brake... Se stydím Ale levněji než nejlevnější CLS jsem koupil 3+1... Velmi šťastný Ale je nádherný...

Jofrey

Zasláno: 4.3.2015 , 9:15    

Mazdu 6 s 2.5 benzínem Sky-G můžu jen vřele doporučit OK
Spotřebově bezkonkurenčně lepší, než K24. Výkonově a průběhem krouťáku bezkonkurenční ve své třídě NA motorů.
S K24 nepojedeš dálničních 130 km/h pod 7 l/100 km...
Mazda 6 ve wagonu s 2.5 Sky-G odzkoušena na vlastní kůži ve všech jízdních režimech.

Hellborn

Zasláno: 4.3.2015 , 13:56    

Když u té Mazdy není posun ve výkonu vozu... Se stydím

Jofrey

Zasláno: 4.3.2015 , 17:47    

Je tam obrovský posun v technologiích výroby (Skyactiv) a ten motor tě dostane stejně jako celý vůz svým pojetím lehkosti a dokonalosti. A hlavně odlišností od ostatního mainstreamu. Nebo jak myslíš ten posun ve výkonu vozu? Co by ti měl ten posun přesně nabídnout?

Hellborn

Zasláno: 4.3.2015 , 21:43    

No už mi přijde 2.4 slabá,tak chci víc... Se stydím

Jofrey

Zasláno: 4.3.2015 , 22:23    

Chápu... Tak tam ti Mazda v benzínu bohužel nic nenabídne v tomhle segmentu kombíků.

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Hellborn
Zaslal: 27.2.2015 , 9:36
Zobrazení: 745

Board Security

(104575 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: poslední témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.1759s ][ Dotazy: 58 (0.1161s) ][ GZIP on - Debug on ]