Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Auta na Sk Ringu jsou již připravena :)
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Dany
Zaslal: 25.8.2015 , 20:26
Zobrazení: 1402

Popis: 

Strana 1 z 1

Dany

Zasláno: 25.8.2015 , 20:29    

1x tajpar z CR
1x tajpar z SK
A pak museli zapůjčit další...
2x tajpar z DE
2x tajpar z UK

Auta mají poměrně málo najeto, tak je snad nikdo neustve... Docela mi jich je líto Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

SaKaL

Zasláno: 25.8.2015 , 20:37    

Budes ridit?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Bully

Zasláno: 25.8.2015 , 23:15    

Dost mozna, ze s jednim z tech 2 kousku z DE jsem asi jel i ja. Co par km, to jiny ridic, ale aspon to je dobra zkouska odolnosti Úsměv
Uzijte si to!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

FastCivic

Zasláno: 26.8.2015 , 10:22    

No hlavne zadne crashtesty
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

DanTe

Zasláno: 26.8.2015 , 12:22    

Hlavně jestli byli upozorněni na to, že auta přijedou bez pneumatik? HaHaaa

Ice CTR

Zasláno: 26.8.2015 , 17:26    

ááá, jeden čeká už na mě, snad zítra zkrotím tu bestii Hihi Super, že si nakonec jel Dane OK tak zítra...

Bully

Zasláno: 26.8.2015 , 19:11    

Ta bestie je rychla, ale krotka, neboj Úsměv

jarka

Zasláno: 26.8.2015 , 20:37    

Jo jo, furt to v oem nastaveni bude hodna foukana predokola Velmi šťastný .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Dany

Zasláno: 26.8.2015 , 21:16    

Takže dnešní den pro SK část je za námi, já bych řekl spíš zklamání...

Mělo to být určené pro "potenciální zájemce" ale podle toho co jsem slyšel to bylo spíš pro kamarády majitelů dealerství Ble
Z těch co tam byli by všechny překvapilo, kdyby si to objednali dva lidi Velmi šťastný

Navíc celkem 5x došlo k přetočení motorů uřazením, rekordman měl místo povolených 7200rpm dokonce 8524rpm Smutný ... Tohle nebyli lidi, co znají CTR a umí s ním zacházet, případně si koupí tento nový... Bohužel, trošku mi přijde, že se tato akce minula svým účinkem, ale zase za to mohou lidi... Smutný Spíš si to jen přišli kamarádi vyzkoušet, aby o tom mohli vyprávět... Uvidíme zítra, jak je vybrána ta část CZ zákazníků...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Dany

Zasláno: 26.8.2015 , 21:16    

Nicméně se ukázala nová věc, Honda po minulých zkušenostech s přetočenými motory aplikovala do ECU ochranu, takže jakmile dojde k přetočení motoru, přepne ECU do nouzového režimu, který jde vymazat jen přes diagnostiku a v paměti ECU zůstává hodnota max. otáček, která nejde vymazat... Takže pokud dojde k přetočení motoru, záruka pápá Bueee což je dle mě správně...

Tak uvidíme zítra, jestli to ty přetočená auta přežijí... Jeden je přetočený již 2x Bueee

Upřímně, je i těch tajpárů líto Bueee

Corgan

Zasláno: 26.8.2015 , 23:02    

NO jak to tak ctu tak tak asi zklamani. no jeste ze 7cka jde tocit za roh Velmi šťastný

maxxi

Zasláno: 27.8.2015 , 11:06    

Dany: jak je vybrána ta část CZ zákazníků ti řeknu hned, úplně stejně jako ta SK Velmi šťastný já si kupoval nové CTR a žádnou pozvánku jsem nedostal ,holt koupě nového vozu není důvodem k pozvání, ať jsou pánové z HONDA do wc

CTR01

Zasláno: 27.8.2015 , 12:39    

Tak nechcem sa prilis venovat vyberu pozvanych na ring, aj ked musim za seba povedat,ze sme tam boli partia v ktorej ma takmer kazdy typeRa, ja som kupoval novy champion.a pozvanie som dostal, nikdo z nas motor nepretocil, a kazdy z nas si ho viac menej objednava, tak neviem a aku partiu ludi sa jednalo, taktiez som pocul od mechanikov,ze tam bol nejaky strelec s rekordom 8200 ot., pry to namiesto 4 zaradil 2, osobne som ho nevidel. Musim tiez pochvalit dobru organizaciu, cim ma honda prekvapila. Myslim,ale ze dolezitejsie je hovorit o aute kvoli ktoremu sme tam boli, ja osobne mam zmiesane pocity,aj ked tych par kol a cely den v depe, sledovanie jazd, isto nestaci na to aby bol clovek prorokom, ale su veci z ktorych som vyslovene nadseny a na druhej strane jedna dve z ktorych som sklamany povedzme. Rozoberiem to snad v prislusnom topicu.

CTR01

Zasláno: 27.8.2015 , 12:52    

A este jedna vec, tych aut mi bolo luto tiez, tak ako pise Dany, kazde z nich absolvovalo minimalne 16nast 20 minutovych jazd s plnou kladou, takmer hned po sebe, len dotankovat a prezut, pretoze par jazd a z pneumatik sla von vystuz,inac conti uz dosli,jazdilo sa na Dunlopach,pry auto s nimi jazdilo lip, takze auta dostala poriadne zabrat, su proste k neutahani, brzdy masakralni, v tomto smere za tie peniaze je to asi bezkonkurencna volba.

Daniel_R

Zasláno: 27.8.2015 , 21:41    

..je to tak, měl jsem z toho stejný pocit, ja jsem si to absolvoval hned v dopolednich hodinach a potom jsem mel moznost to zbytek dne sledovat, obcas jsem neveril vlastním ocim co za lidi sedalo za volant.. Prislo mi to ze tam pomalu pozvali i recepční z hotelu, protoze nektery lidi mi přišli ze maji sotva papiry natoz ze nekdy videli nedejboze ridili ctrko. Ze to par borcu pretocilo je pravda a byli tam i tací co po plnym zahulu dojeli k boxu a chcipli motor, takze nasli ae tam i opravdu umelci.. Ikdyz celkova organizace akce byla jinak zvladnuta dobře si myslím, tak chudaci auta doatavali zbytečně na prdel.
Ja se rozhodne nepovazuju za zadneho zavodnika a zkusenosti na okruhu mam velmi mizive coz se mi potvrdilo po jednom kole s profikem , ale jsem rad ze jsem se mohl zucastnit.

Ice CTR

Zasláno: 28.8.2015 , 3:28    

těžko hodnotit, co za lidi a podle čeho tam byli vybráni, vzhledem k omezenému počtu zvaných, kdy na každého dealera připadli max 4 lidi. Přišla mi to taková všeho chut, ale většinou lidi kolem 30 let, pár kolem 50-60 let a zrovna ten starší pán ho má objednaný Úsměv Nevím sice k čemu mu bude, ale asi si chce udělat radost. Akce to byla povedená, dobře zorganizovaná a stálo to za to tam jet. Ale moc málo času na ohmatání auta na okruhu, ale i tak si troufám říct, že se jedná o unikát, mezi současnou produkcí...CTR je to hotové závodní auto, bez nutnosti jakéhokoliv dalšího zásahu, pro jízdu na okruhu, což je v historii značky premiéra, pr žádné R se neobešlo bez úprav. A vzhledem k tomu, jak ty auta dostávají už nějaký měsíc za uši, a tím říkám, že se s nimi zachází hodně tvrdě, tak jezdí bez jediné závady každý a celý den, takže klobouk dolů před výdrží, vypadá to, že jsou nezničitelné! Jo a design..na živo je to hodně p

Dany

Zasláno: 28.8.2015 , 9:18    

já vím přesně, kdo ta auta přetočil a opravdu to bylo více než pětkrát a rekord byl 8524rpm...

LK7R

Zasláno: 28.8.2015 , 14:49    

Já koupil nové CTR a můj dealer mě pozval... asi je to o výběru dealera HaHaaa

Dany

Zasláno: 28.8.2015 , 18:12    

celkem přetočena byla všechna auta Smutný dohromady se to odblokovávalo 9x za dva dny Smutný 5x středa SK část, 4x čtvrtek CZ část

Nicméně zase česká část více ničila pneu a 3x byla auta v kačírku vytahována traktorem HaHaaa

Po české části měněny na třech autech brzdové kotouče, před tím po SK části jen 2x

Takže kdo to víc ničil říci nejde Velmi šťastný

Jen podle toho jak se lidi z vedení shodli, tak výběr té české části byl takový "spravedlivější" bylo tam víc lidí co již tajpára má nebo s ním má alespoň větší zkušenosti...

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Dany
Zaslal: 25.8.2015 , 20:26
Zobrazení: 1402

Board Security

(104575 útoků)