No parada Dival ses na to poradne? Je nejaka moznost, ze se po demontazi toho panelu muze pouzit i sedacka pro spolujezdce? Na zadne fotce neni videt, jestli je to vsechno pod kapotazi symetricky uprostred, nebo to naopak vyvazuje ridic..
zajímavý to mě nenapadlo, myslel jsem si že to spíš slouží jako přestavba z levostraného řízení na pravostrané a naopak a někde taky musí bát nádrž ale když jsem se podíval detailněji na další fotky tak pravá strana je dost vybraná a bílý kryt slouží spíše jako difuzor, dokonce jde skrze trup pod bílím krytem zase vidět na sedačku na opačné straně tak nevím
Jinak nedá mi to nezmínit ale po těch pár letech co dělám v automotive si těchto věcí dost všímám takže pocitové posezení v novém civic sport a i CTR pro mne bylo velkým zklamáním, nebudu se bavit o sedačkách ty jsou a taky o tom že auto je prostě sportovní náčiní a né luxus ale zpracování tvrdých plastů, laciných ovládacích prvků, snadné poškrábatelnosti a naprosto obřích mezer mezi jednotlivímy prvky + obecné zpracování ovládacích prvků.. na něco za 850k +