| Budiž světlo na všech frontách |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: cocks
Zaslal: 21.12.2016 , 11:15
Zobrazení: 527
|
|
 |
Popis: To je krása :-) |
 |
|
|
| Zasláno: 21.12.2016 , 12:21 |
|
To jsou normální žárovky? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.12.2016 , 12:22 |
|
Ano. Ale novy  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.12.2016 , 12:23 |
|
Nechci diody. Jednak to tam nepatri a jednak nemaji zadny svetelny rozptyl a ty svetlovodivy plasty pak nemaj smysl. Kazdopadne takhle jasne to nezari, to dela fotka dost. Ale sviti to hezky. Pulka jich byla zcernalejch uz.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.12.2016 , 15:38 |
|
Nový přímo z Hondy, nebo máš nějaký zdroj na stejný žárovky za normální peníze?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.12.2016 , 17:00 |
|
pěkný, taky bych rád věděl, kde jsi našel ... jo a ještě "trip meter" mi připadá, že by snesl trochu vylepšit ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.12.2016 , 17:28 |
|
No zarovky jsou klasicky z Kelly, jsou to ty maly tusim ze 1.2W bezne k dostani, musel jsem je dat i misto tech silensich tusim ze 2W ktery jsou trosku vetsi, tak jsem vymenil patice. To by pak svitilo jeste vic, ale musim jeste najit kde je sehnat ty jen tak nekde nemaji. Resp. ne za rozumny peniz..
Trip sviti hezky, na fotce to neni moc videt no Budiky byly kupodivu temer bez problemu, ale panel topeni je des, ta mala zarovifka nahore co osvetluje rychlost ventilatoru uz se neda sehnat ani objednat a nepujde ani nahradit jelikoz je delana do strasne malyho prostoru, tam pak budu muset vbastlit nejakou jinou..ten zbytek jde nahradit klasickejma jako do budiku...a ta, co osvetluje kolecko teploty to jsem musel vyriznout a dat tam uplne celou patici s kabelem napajeni aby se tam vesla, jelikoz original zarovka se pry da sehnat, ale nevim typ a kdyz nikdo nema nic fyzicky na porovnani velikosti a zavitu, tak jsem si musel poradit po cesku..ale plne funkcni to je a rozptyl svetla je velmi dobry  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.12.2016 , 18:58 |
|
Je ted jsi me pripomnel,ze me na C4g nesviti podsvit tlacitka tempomatu a vyhrevu zadniho skla.Uz se na to chystam od zari a vzdycky zapomenu:-( |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.12.2016 , 23:54 |
|
ja jsem si myslel, že ta tlačitka maji určitě svítit! me nesviti ani jedno  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.12.2016 , 1:15 |
|
Vsechny tlacitka krome ovladani zrcatek oken a sibru sviti.
Ted jsem akorat opravil podsvuce i zapalovace a popelniku plus si udelam teplou LEDkou osvetleni prihradky pred spolujezdcem a ty prihradky pod radiem.
To MadZed - C4G...s tempomatem ??
Jinak pozor - v tlacitkach jsou extremne maly zarovicky i s patici podobne jako v budikach, ale jsou jeste mnohem mnohem mensi, po tech letech to byva zapecene d9 jednoho kusu, ztvrdle, div se to nerozpadne na prach...a zatim jsem nikde neobjevil kde to koupit...takze nevim, zda uspejete.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.12.2016 , 1:18 |
|
Plus jeste co se tlacitek tyce - treba ty na kaplicce pristroju - vystrazny blinkry - tohle tlacitko je jen podsviceny, ale treba na zadni mlhovku a okno ma jeste oranzovou kontrolku primo v telese tlacitka, ty titerny mrsky tam teda jsou dve v kazdem.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.12.2016 , 10:20 |
|
takovahle fotka ve me vzdycky vzbuzuje otazku, proc kua musej ty dnesni budiky vypadat jak tuzink ze skolky..... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.12.2016 , 10:59 |
|
Ja si nemyslim, ze je to tak hrozny..me se vetsina novych libi..a treba u C8G je to totalni dokonalost  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.12.2016 , 20:22 |
|
Cocks.Mam USDM verzi LX-servo,klima tempomat,vse v elektrice,automaticke pasy.Je to prca jet s d15b2 na tempomat  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 23.12.2016 , 12:31 |
|
Ty kraso fakt ? Je to nekde k videni ? Dost by me to zajimalo..kdyztak SZ  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 23.12.2016 , 16:00 |
|
Mas to v SZ.Premyslim,jestli vyvarit a nalakovat,nebo pujde do sveta.Klimu jsem sundal kvuli vyparniku. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 26.12.2016 , 0:52 |
|
Tyvado o tom by mě taky něco zajimalo, pošleš mi taky SZ?  |
|
|
|
| Budiž světlo na všech frontách |