| Info pro ty, kteří žijí bez FB.. |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Koubelec
Zaslal: 12.11.2017 , 23:42
Zobrazení: 706
|
|
 |
Popis: Ano, je to opravitelné, ale pro mě nejspíš už zbytečné. |
 |
|
|
| Zasláno: 12.11.2017 , 23:43 |
|
V pátek ve večerních hodinách, za nepříjemného deště, se jeden pán v Mazdě 3 (2014) rozhodl, že stihne vjet na kruhový objezd rychleji, než já ho opustím následujícím výjezdem. Bohužel nebyl tak rychlý, kola mého vozu pouze sjela po mokré vozovce a naboural jsem mu přímo do dveří. Rychlost to nebyla závratná, avšak rána všechny zúčastněné překvapila. Dopravní policie byla vcelku vtipná, že prý jestli si nebudeme hrát na dámičky, tak můžu odjet domů tímto vozem, tak jsem jel. Jelikož silně uvažuji, že změním značku (u "Japonska" bych rád zůstal), tak je možná toto můj poslední post v Honda-dnes.
Pro hyeny: Díly zatím neprodávám, nejdřív zkusím prodat vcelku, ať si to někdo opraví, poté případně půjde na díly. Ovšem zatím to není aktuální, takže žádné SZ, děkuji. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 13.11.2017 , 9:04 |
|
To snad není možný Kubo. Auto už jsi měl moc pěkný a najednou tohle
Kde se to stalo?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 13.11.2017 , 11:54 |
|
Jojo, pořád jsem se obhajoval, že tohle auto si zaslouží, abych do něj sypal nějaké peníze a stejně to bylo k ničemu, teď by chtěl každej komplet swap b18c4 za 5 tisíc a zbytek do šrotu..
Na výjezdu z Medlešic směr Chrudim, je tam hned takový menší kruháč, jezdím tam celkem často, ale tohle jsem nečekal.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 13.11.2017 , 12:38 |
|
do kruhace a pres krizovatky se jezdi prave kvuli tommu v zime opatrneji no ,nemluve o stavu obuti .. skoda namahy a penez ,ale stane se kazdymu .. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 13.11.2017 , 14:51 |
|
Twle panie,
to je škody.
 |
|
|