Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Nějaký to čtení na víkend :)
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Kapky
Zaslal: 24.8.2018 , 13:01
Zobrazení: 540

Popis: 

Strana 1 z 1

SaKaL

Zasláno: 24.8.2018 , 18:40    

Tomu rozumim... OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

skyline

Zasláno: 27.8.2018 , 8:22    

Kapky: netušil jsem, že to existuje. Objednáno. Díky.

Pro případné další zájemce: v první edici vytištěno 2090 kusů, prodáno 2012, zbývá 78 Úsměv

Předpokládám, že v případě zájmu to dotisknou, ale první edice, navíc manuálně číslovaná, to bude v knihovně vypadat moc pěkně (léto fuč, Vánoce za rohem, ideální příležitost rodičům "vyřešit" dárek už dnes).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Conty

Zasláno: 27.8.2018 , 9:39    

...74 Úsměv

Kapky

Zasláno: 27.8.2018 , 11:45    

Rádo se stalo přátele Já o té knize věděl víceméně skoro od začátku - mám ji k narozeninám pro tátu, nicméně než jsem se rozhoupal ke koupi, tak už bylo číslo, které jsem původně chtěl, bohužel dávno fuč Smutný I tak si ale myslím, že to není úplně marný, mít něco takovýho v knihovničce Mrk

Víc výtisků s velkou pravděpodobností nebude - potvrzeno přímo Lionelem Lucasem, což je chlapík, který to celé spáchal, takže bych moc neotálel. Btw. na příští rok je plánováno Vol.2, kde by měla být většina NE-TypeR modelů a plno dalších informací OK

padam

Zasláno: 27.8.2018 , 15:41    

...71 Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Kapky

Zasláno: 27.8.2018 , 15:57    

Kdybych tušil, že o to bude zájem i tady, mohli jsme udělat hromadnou objednávku a ušetřilo by se něco málo na dopravě, škoda Smutný Aspoň budu kdyžtak vědět pro příště Mrk

skyline

Zasláno: 27.8.2018 , 16:25    

Kapky: a kde jinde? Velmi šťastný Se divím, že to nešlo jako nabídka na vedení klubu hned - kdybych byl autor, první, co udělám, bude oslovení všech hondaklubů po celém světě. Prodal bych toho mnohem rychleji mnohem víc (si myslím) Úsměv Takhle je haluz, že to ještě není rozprodané. Někdy je to prostě rychlovka - koukneš na web, co je nového a za pár minut už objednáváš Úsměv

Kapky

Zasláno: 27.8.2018 , 17:28    

Jasně, to souhlas přátele Spíš jsem měl na mysli to, že to není úplně levná záležitost a ne každej je ochotnej dát 2k za nějakou knížku, obzvlášť, když je dostupná pouze francouzsky/anglicky Mrk

Vol.2 by mělo ze začátku být v prodeji pouze v crowdfunding podobě v omezeném množství 1.000ks (od 1. dubna - 1. července 2019). Ten, kdo si pořídil i Vol.1, může mít stejné pořadové číslo i u druhého dílu. V rámci kampaně pak bude ještě možné mít svou vlastní fotografii auta vytištěnou v nové knize, což taky nezní úplně marně. OK OK OK SaKaLe? Mrk

skyline

Zasláno: 27.8.2018 , 17:39    

Kapky: za ty roky už to tady není jen parta studentů s volítanýma střepama Úsměv Angličtina mě jako důvod vůbec nenapadla, holt ta moje sociální bublina, no Úsměv

Vol. 2 - dá mi tam i GS? Accord je prodanej, Targa není dostatečná leštěnka a C9G nevím, jestli chci někde ukazovat Velmi šťastný

PS: o vol 2 jsem nic nenašel, ani na tom ulele nemají další projekt - plus teda výtisků bude zase aspoň 2090, předpokládám, jinak "svoje" číslo mít nebudu.

SaKaL

Zasláno: 27.8.2018 , 17:58    

Anoooo...? Velmi šťastný

nekmar

Zasláno: 28.8.2018 , 10:43    

Link ? Se stydím

padam

Zasláno: 28.8.2018 , 10:46    

nekmar: Link: :arrow: odkaz

nekmar

Zasláno: 28.8.2018 , 10:55    

Díky Pane. přátele

Kapky

Zasláno: 29.8.2018 , 10:45    

Skyline: No, jsem rád, že aspoň tady na H-C zůstalo stále ještě takový to zdravý jádro, na rozdíl od FB Velmi šťastný Nicméně, asi by ses docela divil, ale angličtina není v dnešní době úplnou samozřejmostí bohužel ani na vysokých školách, takže i proto jsem zmiňoval tu jazykovou "bariéru" Smutný

SaKaL: Možná, že by stálo za úvahu něco spáchat, abysme tam taky protlačili něco od nás z Čech Velmi šťastný

Nekmar: SZ odeslána přátele

Jinak, další info k Vol.2 je možné zkouknout tady, viz. odkaz níže:
:arrow: odkaz

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Kapky