Popis: Honda Vision, 2600km nalitano, serviska, od pana co stavi moto-veterany vekem 70tnik, sestelovany a vycisteny - po otevreni garaze mi sklapla celist, opravdu TOP stav :o)
Hopit: ja z nej byl taky unesenej.. a hlavne majitel strasnej pohodar, nejak jsem se zakecal a on me pak rekl ze si dlouho tak nepokecal a ze me k nemu prihodi i boxik dozadu Takze jsem naprosto happy a uz jen koupit helmu. Coz se taky rozhoduju zda neco se sklem, nebo takovou tu SS - kokosaka :o)
Nasel jsem uuuplne nadhernou integralku znacky Marushin kde je vzadu kresba samuraie a kolem brady plasticky valecna Japonska vlajka..asi jsem se i zamiloval a jinou nechci cenove 80ecek, coz neni moc na helmu (distribuce Louis) ale kde si ji vyzkouset, to netusim
Rom.: dekujuuuu :o) Nejak me spadl do klina pri hledani Balika a ty kilometry jsou nadherny.. :o) Jinak pokud si to prectes, tak nevis kolik stoji pihlaseni? Nejak rika kazdy neco jineho.. :o) Budu to resit asi az na jare, ted uz to nema smysl, ale i tak rad budu vedet kolik..