| Nikdo me nechtel... |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Wayne
Zaslal: 19.11.2009 , 17:17
Zobrazení: 525
|
|
 |
Popis: ...a tak i ja skoncim na dily a zbytek ve srotu :(
Co se da delat,modry vyhral a cerveny konci.Nejaky sprintcar delat nikdo nechtel a ja nemam misto.Skoda,je i s papiry a motor je z C2G,vsiml jsem si toho teprve vcera.Cas ale nahle zatlacil a ja potrebuju prazdnou garaz co nejdriv. |
 |
|
|
| Zasláno: 19.11.2009 , 18:04 |
|
vsak ja bych ho vzal hned, ale v Plzni neni zadnej blazen co by me za par korun nacpal pod kapotu ZC1 a tak Bohuzel mnooo.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.11.2009 , 18:10 |
|
Dimitar chtěl sprintera, ne? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.11.2009 , 19:41 |
|
aj škody škody, ani jsem to nevěděl, ikdyž už bych 4.tý auto neuživil...a co to je za motor v tom ? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.11.2009 , 19:46 |
|
Kdybych nemel svoji prace dost a umel se svareckou,tak bych se do prestavby klidne pustil,sobe nebo cizimu,to je fuk.
Dimitarovi by uz musela stacit jen kostra (ale blatniky,dvere a kapota by se z lamina daly udelat hned a celni sklo treba z makrolonu),co pujde pouzit a sundat,zkusim uskladnit.Jinak doufejme opet vyuziju Rom.ovych zabijackych sluzeb,trebaze s tezkym srdcem 
Motor puvodne 1238ccm 44kW,nyni 1335ccm 44kW (nejaky nemocny,bohuzel tu generacni zamenu jsem zjistil pozde,jinak bych zkusil minimalne prehodit karburator,stejny - a dobry - motor v tuhle chvili lezi za autem),ale napchat by se tam dalo v podstate cokoliv,zvlast dozadu. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.11.2009 , 14:36 |
|
OT: Ty návleky na hlavové opěrky ještě někomu k užitku budou ? Mám ty samé, ale jen na předních sedačkách. Pořídil jsem si i zadní opěrky a tyhle by mi krásně lícovaly... 
Byla by je škoda vyhodit...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.11.2009 , 18:23 |
|
Ty navleky byly kdysi ja jednickovym Accordu a budou pak pravdepodobne na modrym nebo cervenym Civicu,vyhazovat je nehodlam.Pokud bys ale ode me konecne vzal ty VTECovy kola,mozna bych je pustil  |
|
|
 |
| Nikdo me nechtel... |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Wayne
Zaslal: 19.11.2009 , 17:17
Zobrazení: 525