Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Nikdo me nechtel...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Wayne
Zaslal: 19.11.2009 , 17:17
Zobrazení: 525

Popis: ...a tak i ja skoncim na dily a zbytek ve srotu :(
Co se da delat,modry vyhral a cerveny konci.Nejaky sprintcar delat nikdo nechtel a ja nemam misto.Skoda,je i s papiry a motor je z C2G,vsiml jsem si toho teprve vcera.Cas ale nahle zatlacil a ja potrebuju prazdnou garaz co nejdriv.
Nikdo me nechtel...

Strana 1 z 1

gizmi

Zasláno: 19.11.2009 , 18:04    

Velmi šťastný vsak ja bych ho vzal hned, ale v Plzni neni zadnej blazen co by me za par korun nacpal pod kapotu ZC1 Smutný a tak Bohuzel mnooo..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Minor

Zasláno: 19.11.2009 , 18:10    

Dimitar chtěl sprintera, ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

cocks

Zasláno: 19.11.2009 , 19:41    

aj škody škody, ani jsem to nevěděl, ikdyž už bych 4.tý auto neuživil...a co to je za motor v tom ?

Wayne

Zasláno: 19.11.2009 , 19:46    

Kdybych nemel svoji prace dost a umel se svareckou,tak bych se do prestavby klidne pustil,sobe nebo cizimu,to je fuk.
Dimitarovi by uz musela stacit jen kostra (ale blatniky,dvere a kapota by se z lamina daly udelat hned a celni sklo treba z makrolonu),co pujde pouzit a sundat,zkusim uskladnit.Jinak doufejme opet vyuziju Rom.ovych zabijackych sluzeb,trebaze s tezkym srdcem to mi hlava nebere
Motor puvodne 1238ccm 44kW,nyni 1335ccm 44kW (nejaky nemocny,bohuzel tu generacni zamenu jsem zjistil pozde,jinak bych zkusil minimalne prehodit karburator,stejny - a dobry - motor v tuhle chvili lezi za autem),ale napchat by se tam dalo v podstate cokoliv,zvlast dozadu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

MikeMaster

Zasláno: 20.11.2009 , 14:36    

OT: Ty návleky na hlavové opěrky ještě někomu k užitku budou ? Mám ty samé, ale jen na předních sedačkách. Pořídil jsem si i zadní opěrky a tyhle by mi krásně lícovaly... Se stydím
Byla by je škoda vyhodit... Bueee

Wayne

Zasláno: 20.11.2009 , 18:23    

Ty navleky byly kdysi ja jednickovym Accordu a budou pak pravdepodobne na modrym nebo cervenym Civicu,vyhazovat je nehodlam.Pokud bys ale ode me konecne vzal ty VTECovy kola,mozna bych je pustil HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Album
Hledat:     obsahující:      
  Nikdo me nechtel...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Wayne
Zaslal: 19.11.2009 , 17:17
Zobrazení: 525

Board Security