Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  pro gizmiho
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Vamp
Zaslal: 10.3.2010 , 20:27
Zobrazení: 420

Popis: říkal jsem že kola ti budu prezentovat tento týden, tak to jsou oni fešáci už jen nalepit červené proužky a můžeme vyrazit směr třeba Kiskunlachaza :-)
pro gizmiho

Strana 1 z 1

DACAN

Zasláno: 10.3.2010 , 20:30    

co to je borbety
Se stydím
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Brnďa

Zasláno: 10.3.2010 , 20:37    

pěkný, ale se 3ma kolama tezko nekam dojedes Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Henges

Zasláno: 10.3.2010 , 20:41    

Ty voe kopiráááájt Velmi šťastnýVelmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

martas

Zasláno: 10.3.2010 , 20:47    

jo jo černá OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Henges

Zasláno: 10.3.2010 , 20:54    

Nechtěl jsi bronzový nebo něco takového? Úsměv ted budem vedle sebe jak bukvice co mají kola z výprodeje stejný Velmi šťastný

Vamp

Zasláno: 10.3.2010 , 20:57    

Henges: žádnej kopirajt, bronzový sem nechtěl nad tím přemýšlí brácha a jestli ti to vadí tak já si vždycky stoupnu třeba o auto dál no Tak to valím bulvy

Vamp

Zasláno: 10.3.2010 , 20:59    

DACAN: jsou to kola Aluett, ale Borbet dělá uplně stejný model T.

Brnďa: neboj se mám všechny 4 kusy Velmi šťastný to poslední se zrovna válelo na vyvažovačce

Henges

Zasláno: 10.3.2010 , 20:59    

Velmi šťastný tak jako mi neříkej že to není kopirajt když máš bratrovy kola nebo koupený stejny to už nevím a uděláš je stejně jak mám já Hihi

PS: Miki banán prej že se máš vyprdnout na ty proužky HaHaaa :

gizmi

Zasláno: 10.3.2010 , 21:00    

Henges: proc jako? Mikiho ti nekdo zabananoval, tak jsem ti nasel nahradu Se stydím HaHaaa viz nahore - muj navrh Velmi šťastný

Vamp: kolecka pekna.. Mrk Sice jsem jeste na jinej styl, ale chvalim ze to nejsou kopie Rotaku jako ma uz dneska kazdej.. OK Opravdu za me jen skoda ze nemas ten predek cirej a zadek bych dat do cerne krystalove optiky (takova ta decentka).. Ale i tak, bude krasna.. OK

Henges

Zasláno: 10.3.2010 , 21:02    

Gizmi: co proč jako? A nahoře viz?? si tu nic nepsal, nepiš v šifrách Velmi šťastný

Vamp

Zasláno: 10.3.2010 , 21:06    

Henges: ne ne proužky tam nalepím to klidně vzkaž Mikimu.

no a ještě něco vložím teď do Honda dnes z čeho jsem čerpal inspiraci aby sis nemyslel že tě kopíruju. Tak to valím bulvy

gizmi

Zasláno: 10.3.2010 , 21:25    

Henges: viz nahore = viz popisek = viz co napsal Vamp =) ze to je delano podle me predstavy HaHaaa

Winie

Zasláno: 10.3.2010 , 23:52    

gizmi. sice to nejsou kopie od roty, ale kopie borbetu HaHaaa prast jak uhod HaHaaa btw ten lak je kopie laku co na stejnejch kolech udelal pepino z mostu Tak to valím bulvy

Hellborn

Zasláno: 11.3.2010 , 10:24    

Henges: Kašli na to - aspoň bude Miki na Vampa žárlit... pořádnej výtlem HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Henges

Zasláno: 11.3.2010 , 12:26    

Hell: nj ale aby si me ještě o to víc nevšímal Velmi šťastný Ted už budem v partě mít 3 černý kola a dvoje uplně stejný Velmi šťastný Tak aspon budou na ceru Mrk Ale je to aspon sranda, udělám si kola, Vamp si udělá stejné, já se nad tím pozastavím a už jsem za parchanta a zvedám Ravenovi žluč HaHaaa Hoši dyt já jsem se tomu prvně zasmál, pak jsem to teda řešil když jsme se rozepsali ale myslel jsem že nejsme jak škodofkáři všichni jak seriovky stejní ale tak budem stejní ani my no Velmi šťastný co už Úsměv

PS: Raven: vidíš když jsi vlastně psal jak ti to hned bylo jasný když se kola delaly že budu mít řeči tak to znamená že tě ti bylo jasný že ty kola jsou stejné jak moje tak co řešíš když jsi jako vědma uspel tak tě to nemohlo překvapit Velmi šťastný Mrk Každopádně já překousnu že budem s brachou jak dvojčata hlavně že z nich má radost tak nemusíš žvejkat nerva Mrk

Album
Hledat:     obsahující:      
  pro gizmiho
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Vamp
Zaslal: 10.3.2010 , 20:27
Zobrazení: 420

Board Security

(104575 útoků)