| pro gizmiho |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Vamp
Zaslal: 10.3.2010 , 20:27
Zobrazení: 420
|
|
 |
Popis: říkal jsem že kola ti budu prezentovat tento týden, tak to jsou oni fešáci už jen nalepit červené proužky a můžeme vyrazit směr třeba Kiskunlachaza :-) |
 |
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 20:30 |
|
co to je borbety
 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 20:37 |
|
pěkný, ale se 3ma kolama tezko nekam dojedes  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 20:41 |
|
Ty voe kopiráááájt   |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 20:47 |
|
jo jo černá  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 20:54 |
|
Nechtěl jsi bronzový nebo něco takového? ted budem vedle sebe jak bukvice co mají kola z výprodeje stejný  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 20:57 |
|
Henges: žádnej kopirajt, bronzový sem nechtěl nad tím přemýšlí brácha a jestli ti to vadí tak já si vždycky stoupnu třeba o auto dál no  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 20:59 |
|
DACAN: jsou to kola Aluett, ale Borbet dělá uplně stejný model T.
Brnďa: neboj se mám všechny 4 kusy to poslední se zrovna válelo na vyvažovačce |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 20:59 |
|
tak jako mi neříkej že to není kopirajt když máš bratrovy kola nebo koupený stejny to už nevím a uděláš je stejně jak mám já 
PS: Miki banán prej že se máš vyprdnout na ty proužky : |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 21:00 |
|
Henges: proc jako? Mikiho ti nekdo zabananoval, tak jsem ti nasel nahradu viz nahore - muj navrh
Vamp: kolecka pekna.. Sice jsem jeste na jinej styl, ale chvalim ze to nejsou kopie Rotaku jako ma uz dneska kazdej.. Opravdu za me jen skoda ze nemas ten predek cirej a zadek bych dat do cerne krystalove optiky (takova ta decentka).. Ale i tak, bude krasna..  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 21:02 |
|
Gizmi: co proč jako? A nahoře viz?? si tu nic nepsal, nepiš v šifrách  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 21:06 |
|
Henges: ne ne proužky tam nalepím to klidně vzkaž Mikimu.
no a ještě něco vložím teď do Honda dnes z čeho jsem čerpal inspiraci aby sis nemyslel že tě kopíruju.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 21:25 |
|
Henges: viz nahore = viz popisek = viz co napsal Vamp =) ze to je delano podle me predstavy  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.3.2010 , 23:52 |
|
gizmi. sice to nejsou kopie od roty, ale kopie borbetu prast jak uhod btw ten lak je kopie laku co na stejnejch kolech udelal pepino z mostu  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 11.3.2010 , 10:24 |
|
Henges: Kašli na to - aspoň bude Miki na Vampa žárlit...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 11.3.2010 , 12:26 |
|
Hell: nj ale aby si me ještě o to víc nevšímal Ted už budem v partě mít 3 černý kola a dvoje uplně stejný Tak aspon budou na ceru Ale je to aspon sranda, udělám si kola, Vamp si udělá stejné, já se nad tím pozastavím a už jsem za parchanta a zvedám Ravenovi žluč Hoši dyt já jsem se tomu prvně zasmál, pak jsem to teda řešil když jsme se rozepsali ale myslel jsem že nejsme jak škodofkáři všichni jak seriovky stejní ale tak budem stejní ani my no co už 
PS: Raven: vidíš když jsi vlastně psal jak ti to hned bylo jasný když se kola delaly že budu mít řeči tak to znamená že tě ti bylo jasný že ty kola jsou stejné jak moje tak co řešíš když jsi jako vědma uspel tak tě to nemohlo překvapit Každopádně já překousnu že budem s brachou jak dvojčata hlavně že z nich má radost tak nemusíš žvejkat nerva  |
|
|
 |
| pro gizmiho |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Vamp
Zaslal: 10.3.2010 , 20:27
Zobrazení: 420