| To takhle otevřu jednou kapotu... a KUK! - trubka od fitru vzduchu... |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: JackeOb
Zaslal: 28.3.2010 , 16:38
Zobrazení: 365
|
|
 |
Popis: Ze zvědavosti sem zase jednou mrknul do motorového prostoru a koukám jak PUK. Ani netuším, jak dlouho s tím jezdím.
Ale snad se nic nestalo, nic nepozoruju. |
 |
|
|
| Zasláno: 28.3.2010 , 16:52 |
|
Si myslím, že by se nemělo nic moc stát, tam dej PVC instalatérskou trubku na odpady, jako tisící z davu co to bude mít a je 
Nebo možná podnět toho, že máš koupit set sportovního sání?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2010 , 16:56 |
|
No uz sem to omotal elektrikarskou paskou, ciste pro jistotu (univerzalni to nastroj).
A namet na sani to kazdopadne je, ale je toho v planu nejak moc. A pokud budu mluvit i o zivote mimo hondu, tak je toho extremne moc.
Nejdriv potrebuju mensi volant (mam velky haksny), pak to vypada na cepy a taky ych moc rad prispel na forum a na klub clenskym poplatkem.
Takze budu muset udelat banku. Aspon malou. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.3.2010 , 17:05 |
|
radši si vyřeš technický věci na autě než členský příspěvek ...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2010 , 17:11 |
|
radsi si vymen cepy a az potom volant Koukam ze to je nejaky ecovtec, takze to ma asi volant s bagem. Neni to skoda zbavovat se bezpecnostniho prvku? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2010 , 17:17 |
|
s airbagem to mam jednoduchy - ani jeden uz tam neni. Bylo to z němec a tam to bylo prý "jemně ťuknutý ze předu" a airbagy vylítly oba.
Navíc sem splasil pomerne peknej volant z vyprodeje a hlavne mne neskutecne toci, kdyz potrebuju tocit rukou do zatacky a vona se mi sekne mezi stehno a volant a musim ruckovat , to je na .
No a prispevek? - je to o prioritach. A ty mam v zivote zvlastni . Kamaradi a hlavne zena to potvrdi. Kdyz nekde 500,- vyskrabnu, tak ho rad zaplatim. Beru to jako podporu fora. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.3.2010 , 17:32 |
|
JackeOb to jsme na tom stejně, taky ručkuju jak kkt ale s mýma 2metrama pro mě je malo ktera honda akorat  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.3.2010 , 17:34 |
|
a já měl za to, že největší volant je v C6G  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2010 , 17:44 |
|
2 Petura:
No tak to vidis, tvoje slova potvrzuju. Vetsi volant sem vydel asi jen v zetoru . (Na druhou stranu v moc jinejch ) sem nesedel.
(Ta moje kraska je civic 6g, viz garaz).
A kdyz jsme u volantu: nevi někdo, jestli jde bez nějakých větších zásahů štelovat citlivost zesilovače volantu?
Na strmost už jsem tady něco pročítal, ale to asi nemá smysl (teda mělo by, ale ne při dané složitosti a finanční náročnosti.) |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.3.2010 , 18:37 |
|
Sežeň kouli na volant,vohol si ruce a vono to pak půjde i s origo  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.3.2010 , 19:32 |
|
Voholit ruce?
To by mi dala co proto . Uplne to slysim : "takze vousy si neoholis treba mesic, ale ruce kvuli volantu, to pro tebe neni problem!" |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.3.2010 , 19:44 |
|
snad to je v poho, ale mohlo to nasát i nečistoty, který by filtr normálně chytil snad ale nenasálo určitě by bylo lepší to dát do kůpy než jen "poševcovat" izolačkou Ale rozesmálo mě, že si tam kouknul ze zvědavosti a ono tohle Jinak ještě tu je topic jestli je lepší originální sání s vložkou a nebo otevřený sání (teda ne až tak otevřený jako to tvý ) tam by si se mohl třeba i inspirovat až to budeš dávat do hromady  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2010 , 23:48 |
|
koukam ze mas anglicaka... ver tomu ze c6g z japonska ma jeste ukrutnejsi volant. |
|
|
|
| To takhle otevřu jednou kapotu... a KUK! - trubka od fitru vzduchu... |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: JackeOb
Zaslal: 28.3.2010 , 16:38
Zobrazení: 365