Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Nehoda Marat - Renocar sprinty
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: mot
Zaslal: 10.4.2010 , 15:27
Zobrazení: 744

Popis: Marat zajel cas pod 10s. ale v druhe jizde zaclo prset a bohuzel vyjel z trate a chudak CRXko to trochu odneslo, jemu se nastesti nic nestalo, tak snad to pujde bez vetsich potizi opravit... :-(

Strana 1 z 1

gizmi

Zasláno: 10.4.2010 , 15:34    

jestli to odneslo jen to ICcko, tak to za ten cas pod 10s stalo, ne? Gratulace velikaaaaaa OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

mot

Zasláno: 10.4.2010 , 15:38    

no tady na teto fotce neni videt naraznik, kterej to taky schytal, trochu blatnik, jedno svetlo, taky chladic a svody s turbem pry budou jeste kontrolovat, takhle na rychlo nebylo videt jestli to neschytaly taky... Smutný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

gizmi

Zasláno: 10.4.2010 , 15:44    

mot: ted me doslo ze naraznik :o) Ja jsem zvyklej ho vidat bez nej, takze me to neprislo.. A svody asi budou to nejdrazsi pokud se neco stalo Smutný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

alien44

Zasláno: 10.4.2010 , 15:50    

vidím, že dneska se daří více lidem. Moje vtičko to dneska odneslo na bok Smutný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

gizmi

Zasláno: 10.4.2010 , 16:57    

alien44: co se stalo? Tak to koukám!

alien44

Zasláno: 10.4.2010 , 17:57    

čoveče jel jsem na školení, borec v protisměru nezvládnul řízení, roztočil se na silnici a já, když jsem se snažil vyhnout, tak jsem to strhnul do příkopu ale stejně mě trefil Smutný

gizmi

Zasláno: 10.4.2010 , 18:10    

alien44: tak alespon to dostanes zaplaceny od pojistovny kdyz uz nic vic:( Ale i tak..nafackovat mu je malo.. Smutný

alien44

Zasláno: 10.4.2010 , 18:15    

to jo ale i tak jsem měl chuť ho zabít

Leke

Zasláno: 10.4.2010 , 18:40    

alien:to je mi lito Smutný
Jinak co jsem se dival na CRX,tak oba chladice.V IC dira jak kamsi a kapala voda nekde od vodou chlazenyho turba (mozna se mylim,nejak moc jsem to nezkoumal).Jo a predni polovin kardanu je nejak bokem,ale netusime,jestli uz to tak nebylo predtim...
Zajimavy je,jak jdou zadni poloosy tenky Úsměv Kua a 520koni Velmi šťastný Kamos docela nechapal Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

gizmi

Zasláno: 10.4.2010 , 18:41    

alien44: verim Ble Kamarad mel pujceneho fungl noveho Fusiona od mamky a stalo se mu neco podobneho s tim rozdilem ze se zaseknul v pangejte o mostek a hodil ho do pole panna/orel Smutný Auto totalka a navic se resilo proc nevyletel jedinej pytel

Leke

Zasláno: 10.4.2010 , 18:41    

Jo a aby jste se necitili sami,tak tam bylo na PZ roh bourane zlute Ferrari asi F430.Laminatovy naraznik,blatnik,svetla,zadni maska,a pomuchlane nosniky...to bude maaaastny Velmi šťastný

Lojzik

Zasláno: 10.4.2010 , 19:54    

cože cože ?

D15B2

Zasláno: 10.4.2010 , 20:15    

Ou to je skoda... doufam ze bude zase brzo jezdit a uvidim ho na Tynci Úsměv

Rolf

Zasláno: 11.4.2010 , 22:07    

To bylo ny 400vce těch 10 sec?! cože cože ? Já mám nejlepší čas 15.45 s M5tkou Bmw. Sice starou 30 let, ale....... To se fakt skláním! Nebyl nepovolený vítr v zádech? Velmi šťastný Jsem zvědav, kolik udělám s tou Preludou. Smutný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

vti [906team]

Zasláno: 11.4.2010 , 22:44    

v brne nikdy nebolo presnych 402,3m. ale v kazdom pripade pri koncovke okolo 200kmh je dost problem brzdit.

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: mot
Zaslal: 10.4.2010 , 15:27
Zobrazení: 744

Board Security

(104575 útoků)