| bez nálepek na okně :-D |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
|
 |
Popis: Mě se ty bílí libí jak cip, asi je do nich stříknu, ale trochu mě odrazuje, jak píšete že je to hrozný umývat.. ty černý jsou stejně taky po 10min jízdy zaprášený. |
 |
|
|
| Zasláno: 19.4.2010 , 11:47 |
|
Ideální jsou šedý - na těch to není tak vidět...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.4.2010 , 12:10 |
|
Jako když už, tak bych je alespoň hodil celý do černa, ty stříbrno černý to je fakt humus Ale pokud nejsi lenoch nad lenochy, tak si je klidně udělej bílý, ale musíš počítat s tim, že spíš budeš 10x denně leštit kola než žít Já mám černý a pohoda, prach z brzd na nich není vůbec vidět A maximálně je jen otřu vlhkym hadrem a druhym dosucha a jsou jak nový  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.4.2010 , 12:23 |
|
je to tvoje auto a udělej to jak se to líbí tobě, a ne pisálkům tady na fóru. K čemu ti budou třeba růžové kola, co se všem líbí, když se v tom budeš cítit jak teploušek  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.4.2010 , 12:38 |
|
Streetkid: Já ho k ničemu nenavádím, ale prostě ty kola dvoubarevný jsou humus, nehledě na to, že je má každá třetí škodovka A napsal jsem jen svoje postřehy z udržování kol v čistotě  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.4.2010 , 15:13 |
|
bile kol,a jsou dobre, ale musi se casto myt, cerne jsou taky fajn, ale zaniknou a za jizdy vypadaji jak plechy tzady ty prodej a kup nejake poradne |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.4.2010 , 20:41 |
|
a sundat ten nápis HONDA pod víčkem nádrže .... |
|
|
|
|