| achjo :,( |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: DanTe
Zaslal: 27.4.2010 , 6:20
Zobrazení: 565
|
|
 |
Popis: Ja jsem vedel, ze ten den bude spatnej podle toho jak zacal a taky ze jo. Kazdej den si davam vetsi odstup od obrubniku a dneska se fakt parkovani nepovedlo :,( |
 |
|
|
| Zasláno: 27.4.2010 , 7:01 |
|
ajjjjj to je mrzuté  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.4.2010 , 7:06 |
|
To je ani nevíš jak, zkazilo mi to celej den, ty kola jsou ani ne měsíc starý
Když už jsem to sem dal, neví někdo o nějaký kvalitní opravně Alu-disků v Praze a lehkym okolí  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.4.2010 , 7:17 |
|
Já svoje díky jedný pipině odřel po 3 letech,ale taky mě to nas... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.4.2010 , 8:32 |
|
To neni nic hrozneho ne?? nejhorsi by byl ten limec a ten mas jen lizlej.
Dej si prosim do profilu aktualni foto na techto kolech chtel bych se podivat..Dik  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.4.2010 , 8:44 |
|
Naštěstí to je všechno jen odřenej lak a ta červená metla na tom límci je celá, je to přesně lízlý na tý černý části. Odpoledne jedu do Ďáblic do opravny alu kol, tak zjistim co a jak, doufam že to pak daji dobře dokupy, protože na těch černejch jsou tyhle šrámy jak pěst na oko Jinak tady je máš ze včera na H-dnes :arrow: odkaz |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.4.2010 , 8:58 |
|
prosimte. neprehanej to. tohle se ti stane jeste hodnekrat. zasteteckuj to a prd na to. az to odres vic, tak pak je nech opravit. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.4.2010 , 9:02 |
|
No jako to bych taky moh, ale to by chtělo trochu zbrousit ty šlinci, josu docela hluboký, najel sem u obrubníku na propadlej kanál, auto se nahnulo a šlo to přesně o hranu toho obrubníku a je to docela hluboký. Co myslíš Winie, můžu to lehce uhladit bruskou a pak to přetřít teda? Zase dávat za každou odřeninu litr za opravu je fakt blbost a v Praze je tohle hned |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.4.2010 , 9:07 |
|
Asi bych to lehce prebrousil, a zatrel no. Pak je nezapomen dovyvazit;-) |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.4.2010 , 9:14 |
|
taky bych to řešil jen sám doma, oprava tě bude stát tak 50% ceny novýho kola...
každopádně s tím covažováním je to blbost, jestli i po přebroušení ztratíš na váze 1 gram, tak to bude hodně  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.4.2010 , 9:17 |
|
Mezi Chodovem a Vestcem je opravna a lakovna alu kol, kdyby si chtěl. Ceny bohužel nevím. Jen jsem tam viděl ceduli. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.4.2010 , 9:27 |
|
Robik: Dík za info, ocko mi trochu otevřel moji starou paměť, kdysi sem byl pro opravenej alu disk na Picasso v Ďáblicích, tak to zkusim jen pro info kolik by ta oprava vyšla když to mám po cestě domu a v pátek po cestě na chatu se můžu zase kouknout prozměnu na tom Chodově  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.4.2010 , 10:19 |
|
na tom Chodově to bdue s největší pravděpodobností Pneu Vulkán v Šeberově - je to kousek od dálničního sjezdu, takže si ani nezajedeš, kdysi si tam nechala opravovat kolo Rita a fakt super odvedená práce, včetně vyleštění límce kola, lakování barvou i čirým krycím lakem, super přístup lidí, jestli si dobře pamatuju, tak i slušná cena, takže doporučím - :arrow: odkaz |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.4.2010 , 10:24 |
|
Díky Soptíku  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.4.2010 , 11:06 |
|
Sopta: No za vyvazeni das par korun.. Jako o to prebrouseni nejde, ale uz ted ztratil par gramu. Urcite si to nech zkontrolovat  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.4.2010 , 11:48 |
|
Jsou i horší věc než je tohle. Rozmlácený celý auto by bylo horší. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.4.2010 , 13:23 |
|
D15B2: tímhle ztratil pár gramů? neblázni  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.4.2010 , 14:39 |
|
Sopto nemyslíš tohle?
:arrow: odkaz
Tam jsem si necahl rovnat OZ Superturissmo asi 2 roky zpátky a vyšlo mě to na 1000,-Kč.
Jinak já myslel něco jiného..je to kousek od tuším Alberta..pokud jezdíte za Wheelmanem tak to nemůžete minout. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.4.2010 , 15:16 |
|
Parking fail  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.4.2010 , 15:52 |
|
Robik: ne, myslím to, na co jsem dával odkaz |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.4.2010 , 18:10 |
|
takovyhle mrzutosti znam. holt designy kol se kterejma se nesmi jezdit do mesta. osobne bych si takovy kola (paprsky trcici za rovinu limce ci okraje rafku) nikdy nekoupil (k jednem takovym jsem prisel). |
|
|
|
| achjo :,( |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: DanTe
Zaslal: 27.4.2010 , 6:20
Zobrazení: 565