Je a moc psycho hned jak jsem koupil ty kabely po druhe tak jsem koupil i ten sprej a zatim funguje ale je to zatim jen tyden a udelala to vzdy v sobotu v noci. Snad uz to do tretice neudela , jinak to auto necham asi pod proudem:D
by ses divil infi co tz potvor dokážou překousat, ale dobrej námět na reklamu pro performnce kabely, zkoušel někdo nějaký návleky na ty káble? Nebo nějakej plašič na hlodavce spínanej přes centrál nebo alarm
To bych prave potreboval, zbavit se kocek. Koupil jsem nejake granule co je maj odpuzovat, tak uvidime. Jinak i pod strechou musim mit auto pod plachtou. A kdyz uz nejde zasvitit z venci, tak nalezou do motoru. Svine.
mě tahle potvora taky vlezla do motoru asi 2x, většinou tam lozí kdyz je motor teplý a je auto venku v noci... měl jsem prokouslou hadici od vody... nejlepší ochrana je mít třeba psa
hej me tam taky uz parkrat vlezla ,ale od te doby co me kamarad doporucil ad dam praminek vlasu do motoroveho prostoru tak mam klid Skus to treba ti to taky pomuze