| HondaDnes resp. včera ;o) |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: R6D3K
Zaslal: 29.4.2010 , 15:34
Zobrazení: 363
|
|
 |
Popis: To je prdelka...;o) |
 |
|
|
| Zasláno: 29.4.2010 , 15:41 |
|
A ten zadeček... :twisted: |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.4.2010 , 15:45 |
|
Krásný, ale ten kufr... Copak to jde, aby takhle velký kombi mělo jen kolem 400l? Tady Honda hodně ulítla...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.4.2010 , 15:52 |
|
zadek z tehle generace designove..velikost kufru z predchozi..skoda ze to nejde skloubit  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.4.2010 , 18:25 |
|
Jo no kufr hoooodně malý!!..ale co,je krásný !!  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.4.2010 , 19:05 |
|
no kombíka jsem měl a mě kufr nepřijde tak malej - sice litrově nemá na žádného z konkurentů, ale to je tím, že je členitej.. velikostně mě osobně teda stačí.. i King ve svém testu uvedl, cituji: "Ale že není 400 litrů jako 400 litrů, ukázala další fáze pokusu, kdy jsem se pokusil totéž dostat do kufru svého sedanu, jenž má 450 l, ale část prostoru zabírají vzpěry, zasahující do prostoru pro náklad. Nepovedlo se – dovnitř se vešlo všechno, ale spokojit bych se musel jen s jednou basou piva – pravidelný prostor pro náklad je prostě víc než litry v záhybech a prohlubních." 
Tady to je celé: :arrow: odkaz
A dokonce jsem někde viděl srovnání co do rozměrů jako na délku, šířku apod. a Accord tu výrazně nezaostával - rozdíly byly v milimetrech, max pár cm.. prostě nic tragickýho.. celkový číslo je sice menší, ale když to ostatní stejně naženou v nejrůznějších přihrádkách apod. tak to vážně |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.4.2010 , 19:08 |
|
no kombíka jsem měl a mě kufr nepřijde tak malej - sice litrově nemá na žádného z konkurentů, ale to je tím, že je členitej.. velikostně mě osobně teda stačí.. i King ve svém testu uvedl, cituji: "Ale že není 400 litrů jako 400 litrů, ukázala další fáze pokusu, kdy jsem se pokusil totéž dostat do kufru svého sedanu, jenž má 450 l, ale část prostoru zabírají vzpěry, zasahující do prostoru pro náklad. Nepovedlo se – dovnitř se vešlo všechno, ale spokojit bych se musel jen s jednou basou piva – pravidelný prostor pro náklad je prostě víc než litry v záhybech a prohlubních." 
Tady to je celé: :arrow: odkaz
A dokonce jsem někde viděl srovnání co do rozměrů jako na délku, šířku apod. a Accord tu výrazně nezaostával - rozdíly byly v milimetrech, max pár cm.. prostě nic tragickýho.. celkový číslo je sice menší, ale když to ostatní stejně naženou v nejrůznějších přihrádkách apod. tak to vážně |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.4.2010 , 19:16 |
|
sakra proč je to tu dvakrát.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.4.2010 , 19:22 |
|
sakra proč je to tu dvakrát.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.4.2010 , 20:11 |
|
400l kombíku není jako 400l sedanu,to je fakt, ale když jsme jeli na Vánoce na asi 5 dní s 3 měsíčním miminem (to znamená kočár s hlubokou korbou nikoli golfky, deku, přebalovací podložku, oblečení, dárky atd.),tak málem nestačilo ani 530l kufru Oktávky. Ano, Acco by šel naložit ke střeše,ale to zas nemůžeš auto někde nechat a jít nakoupit,abys měl doma co do huby... Na dovolenou na 14 dnů budu muste vzít rakev...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.4.2010 , 20:27 |
|
On ma maly obsah, protoze se to pocita po roletku a ta je u tehle generace nizko, kufr je hrozne placaty. Ze se da nalozit lip, protoze je do nej lepsi pristup a ma vyuzitelnejsi prostor nez sedan je diky koncepci kombi jasne, ale kombi se kupuje ne kvuli designu ale predevsim kvuli nakladovemu prostoru. Muj 7G ma temer 700 litru a to je sakra rozdil. Ale i tak kdyz tam dam bednu se psem, je min. tretina zaplnena, pak kocarek, cestovni postylku (matraci na predni sedadlo), zavazadla, obcas slozene kolo pokud ho nevezu na strese, kdybych mel autobus, naplnime ho taky  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.4.2010 , 20:58 |
|
Bully: Přesně - kvůli nákladovému prostoru... Rozdíl oproti 7g je šílenej. A navíc má 7g i hezčí čumák.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.4.2010 , 21:16 |
|
To taky není žádnej cijánskej pracant,2 golfový bagy a jedem  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.4.2010 , 21:23 |
|
máte pravdu, oproti 576 litrům (tabulkový údaj) A7G Tourer je to bída.. u A8G šel kufr stranou asi právě na úkor lepšího designu zadní části.. a předek má A7G opravdu vyváženější, alespoň ve srovnání s klasickou A8G, ale stačí dát tu jedno-příčkovou masku a nějaký tovární vylepšený nárazník a hned je to lepší.. viz třeba Type-S.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.4.2010 , 21:34 |
|
7G má možná velký kufr, ale soudruzi z Japonska to stejně moc nedomysleli. Mě třeba štve, že to nemá pytel na lyže, respektive možnost díry tam jak je středová loketka v zadních sedačkách. Sice jsem odvezl z prodejny celou postel (rozložený rám, polohovatelný rošt + madrace vcelku), ale to dělám jednou za životnost auta. Ty lyže bych využil každý víkend v zimě. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.4.2010 , 22:06 |
|
Jauda: Mas pravdu, neni to skoro 700 ale skoro 600 Ja mam navic ulozny prostor v miste pro rezervu (mam origo lepici sadu s kompresorem), takze to jde vcetne nej pres tech 600l. s prehledem.
Pablo: Pruchozi otvor v operadlech zadnich sedacek nemel nikdy, to je fakt. Ale to je vec nazoru, ja ho zase nepotrebuju vubec, zato casto sklapim sedacky tim super jednopako-pohybovym systemem a vozim tak na tom letisti furu veci, treba 2 kola vcelku, kdyz se mi je nechce rozdelavat nebo montovat nosic(e). Uz jsem vozil i sadrokartonove desky dlouhe 2,6 metru(!). Kdybych byl vyssi, tak by mi teda spis vadil zalostne maly uhel otvirani dveri toho kufru, obcas je to teda malo i pro me  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.4.2010 , 22:11 |
|
Spoon: s tim cumakem mas recht, 7G je mnohem dynamictejsi, nizsi, tohle uz je trosku nabubrele. Ale je krasny i tak. A co se tyka zadku u kombi nebo SUV, pro me jednoznacne vede nove Volvo XC60, proste pevne v bocich  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.4.2010 , 22:50 |
|
Bully: to není věc názoru, to je prostě nedomyšlenost, protože udělat ten díl vyjmutelný by bylo konstrukčně úplně easy a pokrylo by to potřeby lyžařů, kterých je hodně. Jinak paráda, 2 kola (v origo krabicích) jsem vezl taky (Galantem 5 dvéřákem jsem vezl jedno a musel jsem mít otevřený kufr), kompresor mám taky, takže dole v kastlíku mám hromadu věcí, co nahoře nepřekáží - tažný lano, kouli, startovací kabely, ...
Jinak když jsem seděl v 8G, moc se mi líbíl interiér, budíky atd, všechno působilo luxusněji, bytelněji a celkově o třídu výš. |
|
|
|
| HondaDnes resp. včera ;o) |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: R6D3K
Zaslal: 29.4.2010 , 15:34
Zobrazení: 363