|
|
|
Autor: Klejzlik
Zaslal: 9.5.2010 , 10:21
Zobrazení: 431
|
|
 |
Popis: Včera jsem navštívil sraz Klubu sportovních aut, který se konal na Masarykově okruhu v Brně...
Lepší než nějaký tuning sraz :-)
Nicméně tam byla i Honda NSX ale bohužél jsem se v ní nesvezl, zbylo na mě Porsche GT3 |
 |
|
|
| Zasláno: 9.5.2010 , 10:25 |
|
pekna hracka  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.5.2010 , 10:25 |
|
libofka jak sfin !  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.5.2010 , 10:26 |
|
No to jo, byl jsem překvapen, že mezi Ferrari, Porsche ( které tam mimochodem bylo úplně normální mít ) Aston Martinem, KTM X-bow, Kaipanem, BMW, Lexusem, dokonce i Subaru se našla i HONDA  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.5.2010 , 10:29 |
|
A proc by ne? Mit NSX je daleko vetsi frajerina nez nejake porsche, to ma (at uz v praze nebo v Zurichu) kdejakej bilej limecek, kterej kdyz pichne, vola asistencni sluzbu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.5.2010 , 10:33 |
|
Na tom něco bude, mám i video jak se hnala na okruhu. Ovšem nic nevím, vím jen že to je NSX a nic víc
Jestli to mělo jednu motorovou verzi nebo více.. Taky možná nejezdil řidič palbu, jelikož to dle mého moc nejelo.. Můj názor, ovšem i tak bych do toho sedl a klidně i měl  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.5.2010 , 10:38 |
|
No ja v tom jel pred par lety jen par km a navic jen jako spolujezdec a ono to opravdu ve srovnani s tema znackama, co tam byly, nijak extra nepojede, proste 3,0 atmosfera, ale zazitek a zvuk je to stejne jedinecnej  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.5.2010 , 10:53 |
|
tak ono to auto ma asi i jiny prednosti nez motor. neni to nakej brutalne vykonej supersport, ale takova vyvazena motokara. na technictejsim okruhu by se rada supersportu NSX vubec necapala |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.5.2010 , 10:57 |
|
Tak jsem to chtěl říct no, že třeba lidi kolem říkali co to je ježiši, ten tam nemá co dělat.. Otáčel jsem oči vzhůru...
Je to krasavec a klidně pro svezení bych se přilepil i na střechu
Je pravda, že v podání Ferrari 430 Scuderia nebo upraveném Porsche GT3 to nejde srovnat ale jezdilo tam například i CLIO ovšem taky krapek upravené ale to se tam ztrácelo úplně 
Nahraju někam fotky , hodím sem odkaz |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.5.2010 , 11:10 |
|
Tak teď jsem zjistil na netu že mě vezl majitel a zakladatel klubu sportovních aut jsem si říkal, že jel pilu jak cip 
:arrow: odkaz |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.5.2010 , 11:11 |
|
No já bych ho nepodceňoval :arrow: odkaz |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.5.2010 , 11:14 |
|
Né né, to já jí nepodceňuji 
ZDE prosím hlasujte pro Hondu NSX
:arrow: odkaz
O zvuk auta jsme Hondáci  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.5.2010 , 12:01 |
|
Jestli se nemylím tak je to ta původně Plzenská /podle Azev/ edice McLaren.Ted je ve Varech nebo kde. Jinak souhlasím s alicante,už jen pořídit si NSX je docela balik i z 90 roku. :arrow: odkaz |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.5.2010 , 12:04 |
|
Tak pokud je to ta plzenska, tak to je primo ta, v ktery jsem kdysi jel ..  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.5.2010 , 12:10 |
|
Ja ji tam občas vidaval,pak zmizela a jednou jsem ji potkal v Tachově na Varských číslech. Dneska není umění potkat Porsche,Lambo,Ferrari ale za 4roky co jsem na kamionu jsem NSX potkal jednou nu obchvatě Berlina A10. No ono dát 30-40 t EUR za auto z 90-91roku je docela mazec to koupíš i Ferrari 348 nebo Mondialku. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.5.2010 , 13:11 |
|
Prej tam nemá co dělat hlavně že z té fotky je to asi jediný auto co vypadá jak supersport  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.5.2010 , 8:14 |
|
nsx = uf.. nádhera:)  |
|
|
 |
|