Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  honda dnes
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Winie
Zaslal: 21.5.2010 , 21:43
Zobrazení: 423

Popis: 
honda dnes

Strana 1 z 1

Aliin

Zasláno: 21.5.2010 , 21:46    

počkej to neni B16? Tak to koukám!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

martas

Zasláno: 21.5.2010 , 21:47    

Aliin: Dobrý den Velmi šťastný Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Aliin

Zasláno: 21.5.2010 , 21:49    

Vždy sem měl za to, že jezdí s B16.

martas: Nazdar!

Winie

Zasláno: 21.5.2010 , 21:50    

to neni ani eko vtec pořádnej výtlem pomalounka D14 HaHaaa na daily to staci Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Aliin

Zasláno: 21.5.2010 , 21:54    

To Winie: no tak já newim proč sem si to pořád myslel:D ale sry. copa že ej čumák odstrojenej?

Winie

Zasláno: 21.5.2010 , 21:58    

kdyby jen cumak Velmi šťastný zitra leti ven zadni cast interieru, vcetne sedacek, v nedeli leti ven predni okno, zadni dvere a v pondeli lemy atd atd... dela se celolak s vyvarenim Mrk

Aliin

Zasláno: 21.5.2010 , 22:03    

a taaak. copa máš asi háfo laku ne?Velmi šťastný miata dostala new lak a ted H. jaká barvička bude?

Winie

Zasláno: 21.5.2010 , 22:15    

no tohle uz je 3ti auto co lakuju no. a porad ve stejny lakovne Velmi šťastný barva zustava. origo je origo. premejslel sem o metle z S2k, ale na daily je zbytecny mit nakou brutal lestenku. hezky jo, ale nechci se o to bat. tuhle barvu si dostrikam i sam, metla by byla tezsi.

lulin

Zasláno: 21.5.2010 , 22:25    

konečně se dočkala Velmi šťastný ještě ti sezenu nějaký pěkný kola a bude z toho krasavec Se stydím

jvkgrifone

Zasláno: 21.5.2010 , 22:27    

Ty jsi teda nadšenec Velmi šťastný OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Mailo

Zasláno: 21.5.2010 , 22:30    

Jsem rád že tohle mám za sebou. Možná nějaký trochu jiný odstín mohl byt, změna je život Cool

osiris

Zasláno: 21.5.2010 , 23:21    

odlehcujes? Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Winie

Zasláno: 21.5.2010 , 23:38    

4 lulin. sezen mi BBS RM s 1,5 palcovym limcem a budu ti vdecnej Cool ale ty kamosovo kopirky si nech Hihi 4 mailo. vidis to. ja uz jedu po nekolikaty a vubec mi to nevadi. odstin se mi menit nechtelo, protoze by se musel lakovat i interier, motorovej prostor atd... udajne navic tahle barva byla jen naka limitovana edice par kusu a je to originalni barva z jordan edice. stejna byla i na EK9 z roku 2000. nechce se mi menit origo barvu. ale teprv to zacina. karoserie neni jediny co tam je v nic moc stavu. jeste me ceka podvozek, musim sehnat kryt predni mlhovky, kdyz to dopadne dobre, tak bude i novej interier a vejs zminovany kola. no proste aby to bylo uzivatelsky prijatelnejsi. Mrk nebo mi rupne v bedne a interier nebude zadnej, jen jedna sedacka, K20 se samosvorem, enkei RPF1 a yokohama advan Mr. Green

Album
Hledat:     obsahující:      
  honda dnes
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Winie
Zaslal: 21.5.2010 , 21:43
Zobrazení: 423

Board Security

(104575 útoků)