Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Rok kitování a lakování a oprav ...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 3.6.2010 , 22:39
Zobrazení: 490

Popis: Když jsme u toho kitování a lakování, tak tento pohled na kapotu zespoda a zadní víko kufru nebudou (snad) v Sobotu pravda ... kapota na bílo a víko doopravit a polít barvou ...

Strana 1 z 1

martas

Zasláno: 3.6.2010 , 22:44    

neřikam nic aby to nebylo špatně Hihi HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

M@jk

Zasláno: 3.6.2010 , 22:46    

Pusť to sem kámo ... HaHaaa Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

_Marty_

Zasláno: 3.6.2010 , 22:51    

me se ta cervena kapota libi a nevim proc Úsměv ale bila bude vic lestenkarska, jenom budes furt pecenej varenej na "zakaz myti motoru" HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

martas

Zasláno: 3.6.2010 , 22:51    

ale ne HaHaaa jenom že já se do tý garáže takhle nevešel,musel jsem to lámat Velmi šťastný

martas

Zasláno: 3.6.2010 , 22:52    

ta bílá bude bombová a M@jk tam je stejně furt Hihi

M@jk

Zasláno: 3.6.2010 , 22:54    

No díkes, no hele, Tebe taky už umyjeme, se nemohu dívat na "Tvou" sněhurku, jak zvenčí jakž takž a pod kapotou blééééé Velmi šťastný

lemoun

Zasláno: 4.6.2010 , 10:28    

martas:majk ma kryci auto nez ty amusi se tam tocit taky musi se tam natocit i smart.

martas

Zasláno: 4.6.2010 , 10:34    

a dyť v pořátku Hihi já jen že jsem se tam natrapil Velmi šťastný

cocks

Zasláno: 4.6.2010 , 11:34    

jsem zvědav, zda ta práce a ty peníze na tom autě budou konečně vidět Úsměv (u mě teda moc vidět nejsou) ..
...a sundal bych ty nalepený odrazky, to zavání tuzingem...jedny už máš přece integrovaný v lampách OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

DrSlimm

Zasláno: 4.6.2010 , 11:36    

Cervne klidne, ale ne tenhle odstin nechvalne zname cervene wc zakladovky.

lemoun

Zasláno: 4.6.2010 , 16:17    

ty original odrazky ma vyndany

M@jk

Zasláno: 4.6.2010 , 17:20    

To Cocks: hele díky, ale já si dělám auto svépomocí a když už mi někdo něco dělá: Hometuner, PK dělával, Lemoun, Wheelman, Určin, Patrik, PepaCR, _Marty_ vždy pomáhám a makám jak se dá a za tyhle peníze jsem spokojenej. Když bude mít lak vady, nebudu křičet, že to šlendriján, ale spíše uznání, že to nebylo stříkané v boxu. Co se týče mechaniky, tak kromě výměny silentů a udělá brzd komplet, zvládám sám snad vše kromě motorařiny a elektriky, tak uvidíme. Kolegové a kamarádi vždy pomohou a já JSEM VŽDY VDĚČNÝ, TAKŽE ANO MYSLÍM, ŽE NA TO, CO TO BYLO, TO VIDĚT BUDE. A na H-day budeš moci zkritizovat přátele a ty odrazky jsou tam schválně, vysvětluji každému ... ehm, chce to nejdříve kouknout na lampy a pak psát Se stydím Velmi šťastný ale pohoda.

Dr. Slim: prosím ehm, to není červená, ale hnědá ... je to jen základ, půjde přebrousit, pak bílá a paráda ...

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 3.6.2010 , 22:39
Zobrazení: 490

Board Security

(104575 útoků)