| Rok kitování a lakování a oprav ... |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: M@jk
Zaslal: 3.6.2010 , 22:39
Zobrazení: 490
|
|
 |
Popis: Když jsme u toho kitování a lakování, tak tento pohled na kapotu zespoda a zadní víko kufru nebudou (snad) v Sobotu pravda ... kapota na bílo a víko doopravit a polít barvou ... |
 |
|
|
| Zasláno: 3.6.2010 , 22:44 |
|
neřikam nic aby to nebylo špatně  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.6.2010 , 22:46 |
|
Pusť to sem kámo ...  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.6.2010 , 22:51 |
|
me se ta cervena kapota libi a nevim proc ale bila bude vic lestenkarska, jenom budes furt pecenej varenej na "zakaz myti motoru"  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.6.2010 , 22:51 |
|
ale ne jenom že já se do tý garáže takhle nevešel,musel jsem to lámat  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.6.2010 , 22:52 |
|
ta bílá bude bombová a M@jk tam je stejně furt  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.6.2010 , 22:54 |
|
No díkes, no hele, Tebe taky už umyjeme, se nemohu dívat na "Tvou" sněhurku, jak zvenčí jakž takž a pod kapotou blééééé  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.6.2010 , 10:28 |
|
martas:majk ma kryci auto nez ty amusi se tam tocit taky musi se tam natocit i smart. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.6.2010 , 10:34 |
|
a dyť v pořátku já jen že jsem se tam natrapil  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.6.2010 , 11:34 |
|
jsem zvědav, zda ta práce a ty peníze na tom autě budou konečně vidět (u mě teda moc vidět nejsou) ..
...a sundal bych ty nalepený odrazky, to zavání tuzingem...jedny už máš přece integrovaný v lampách  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 4.6.2010 , 11:36 |
|
Cervne klidne, ale ne tenhle odstin nechvalne zname cervene zakladovky. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.6.2010 , 16:17 |
|
ty original odrazky ma vyndany |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.6.2010 , 17:20 |
|
To Cocks: hele díky, ale já si dělám auto svépomocí a když už mi někdo něco dělá: Hometuner, PK dělával, Lemoun, Wheelman, Určin, Patrik, PepaCR, _Marty_ vždy pomáhám a makám jak se dá a za tyhle peníze jsem spokojenej. Když bude mít lak vady, nebudu křičet, že to šlendriján, ale spíše uznání, že to nebylo stříkané v boxu. Co se týče mechaniky, tak kromě výměny silentů a udělá brzd komplet, zvládám sám snad vše kromě motorařiny a elektriky, tak uvidíme. Kolegové a kamarádi vždy pomohou a já JSEM VŽDY VDĚČNÝ, TAKŽE ANO MYSLÍM, ŽE NA TO, CO TO BYLO, TO VIDĚT BUDE. A na H-day budeš moci zkritizovat a ty odrazky jsou tam schválně, vysvětluji každému ... ehm, chce to nejdříve kouknout na lampy a pak psát ale pohoda.
Dr. Slim: prosím ehm, to není červená, ale hnědá ... je to jen základ, půjde přebrousit, pak bílá a paráda ... |
|
|
 |
| Rok kitování a lakování a oprav ... |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: M@jk
Zaslal: 3.6.2010 , 22:39
Zobrazení: 490