| :-(((( |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Hellborn
Zaslal: 11.6.2010 , 21:06
Zobrazení: 470
|
|
 |
Popis: |
 |
|
|
| Zasláno: 11.6.2010 , 21:09 |
|
Opatrně kucí a koukat do zrcátek.... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 11.6.2010 , 21:30 |
|
pekne mu to mackl  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 11.6.2010 , 21:45 |
|
Mazda byla včera vyzvednuta ze salonu... Jen zelené papíry za oknem...
Situace asi takto: Silnice z Benešova na Prahu uzavřena kvůli bouračce, tvoří se pomalu kolona, pán z Mazdy si prý najel k čáře,aby se podíval dopředu a bum... Akorát nevím,jak mu mohla motorka trefit ty zadní dveře,když jen najel k čáře... (Pár lidí to tam kvůli kolně otáčelo a i řidič z dalšího auta říkal,že se mu zdálo,že se chce Mazda otočit...) Já přijel asi 5min po ráně... Motorkář měl kliku,že od té první bouračky (asi 4 auta) jela sanitka,kterou doktor poslal od bouračky na základnu prázdnou, takže zrovna jeli tady kolem. Když jsem zastavil,tak zrovna posádka vybíhala. Dopadlo to snad dobře - zlomené zápěstí, bolest zad,ale rukama/nohama hýbal... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 11.6.2010 , 23:32 |
|
tady je vidět že i malá rychlost a předpokládám na takovym stroji že i měl moto oblečení, je to o držku, hlavně že je to jen lehčí zranění na motorce podle těch dveří bude škoda za desetitisíce ty ohnutý vidlice...... to je nejhorší situace tohle, že řidič se náhle rozhodne nejspíš ve vzteku z kolony že to otočí, zrcátka nezájem... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 12.6.2010 , 13:36 |
|
Vidlice nevím, položil to než narazil... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 13.6.2010 , 11:11 |
|
mu tam stopro vlitnul... mi vcera frajer pred barakem udelal to samy. jsem jela rovne a on na me vybaf z parkovaciho misto a suverenne vyjel primo prede me do cesty. jsem zahamtla brzdu, kola zapiskala, abs koplo a stala jsem 20cm od jeho dveri |
|
|
 |
| :-(((( |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Hellborn
Zaslal: 11.6.2010 , 21:06
Zobrazení: 470