|
|
|
Autor: myst
Zaslal: 15.2.2011 , 1:45
Zobrazení: 2701
|
|
 |
Popis: I takhle se da stravit Valentynsky vecer |
 |
|
|
| Zasláno: 15.2.2011 , 18:35 |
|
DOHCVTEC: 97 misto 50 mi taky neprijde moc ohleduplne, nemas tu moralku nejak pokroucenou..? Proste kdyz neco provedu tak musim nest nasledky kdyz me chytnou, o tom nema cenu diskutovat. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.2.2011 , 19:45 |
|
ještě tam mezerka na ujetí je  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.2.2011 , 20:02 |
|
Prosim te jen mi nerikej ze jsi nikdy nejel kilo kde bila 50 ve vecernych hodinach a pak ti uverim ,a papiry za tohle ,tak tem co doopravdy ohrozujou zivoty lidi ,tim bys vzal co ,rodni listy,ja jo ale bohuzel to tak neni ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.2.2011 , 20:53 |
|
ještě nějaká mezera tam je  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.2.2011 , 21:03 |
|
Ted budes jezdit dvojkou  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.2.2011 , 22:10 |
|
DOHCVTEC:
podobna reakce sla asi cekat, nezklamal jsi. Nejsem svatousek, ale kilo na padesatce jsem teda vazne nikdy nejel. "Dokazu" jet pres 200 v noci na zname rovne okresce kdyz skoro nikdo nejede a jde o cestu zpatky, protoze kdybych si nebyl jisty ze tam v tu chvili nemeri, mel bych strach prave o papiry. Ale pokud me jednou nekdo chytne, nebudu tady kazat o moralce ze si ja muzu delat co chci a nikomu tim neskodim a opravdova hovada nechytaji, kdyz jsem se choval jako to hovado v tu chvili sam. Projdi si pokuty a sankce za nedodrzovani zakona o silnicnim provozu v CR a jestli se ti nektera pasaz nelibi, stiznost se da podat tusim na Ustavnim soudu nebo u ombudsmana. Tohle na H-foru nevyresis.
Vem si priklad z Myst, sice se nam tu pochlubila s akcni fotkou, ale nema k tomu milion blbych kecu  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.2.2011 , 23:17 |
|
Tak je hlavni ze vsichni vime o co slo. Njn to je tady porad, foto a info zadne. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.2.2011 , 23:20 |
|
to ne-moc: to byl fór, nebo to myslíš vážně? Vždyť to podstatné myst napsala. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.2.2011 , 23:30 |
|
DOHC: Jak víš,že nikoho neohrozila? Ty víš kudy jela? Tyhle info tu nejsou = nelze soudit...
Pouze podle toho,kde je to focený (Eden - tam dost často lidi přebíhaj mimo přechod přes 4 pruhy),lze konstatovat,že tam je v okolí dost provoz i chodci... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.2.2011 , 0:12 |
|
Jinak nedokazu pochopit ty tri auta ,kdo vi co jse tam delo...a Ja se z poldama nikdy nehadam ale o papiry bych se hadal, nerikam ze neuznam chybu ale proste mi to prijde moc za takovej prestupek ,tot vse  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.2.2011 , 0:23 |
|
boze moralisti =D
Jela jsem od Edenu smerem na vypadovku na Chodov, vezla jsem kamaradku do OC abychom stihli odevzdat jeji dane, tak jsem to v kopci v totalne prazdny ulici prislapla a pod viaduktem byla schovana cervena oktavka, co me zezadu blejskla.
Zastavili me a rekli ze je to za 5000. Rekla jsem, ze 5000 nemam a ze musim dostat do 9 kamaradku na Chodov a bylo za 5 9. Rekli ze mam pul hodiny na to, abych sehnala ,,bura,, jinak po mne vyhlasi celostatni patrani. Nechali si u sebe ridicak, technicak i obcanku.
Zavolala jsem kamaradovi policistovi a ptala se co dal. Rekl at zavolam 158 a nahlasim, ze po mne chteli bura a vzali mi vsechny doklady od auta. Zastavila jsem tam, kde je ta foto a zavolala 158. Do peti minut prijely tyhle tri policejni auta a zacli mi tvrdit ze je vsechno v poradku. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.2.2011 , 0:25 |
|
V ten moment se objevil princ na bilem koni s policejni vestou a v kvadru a prisel se zeptat co se deje. Popsala jsem mu situaci. On rekl, ze to vyresime. Nalozil me do Mergla a odvez me k nim. Tam to s nima resil. Kluci mi mezitim ukradli auto, aniz bych o tom cokoli vedela. Pak jsem jim podepsala papir a odesla po svejch k Mekaci v Edenu. A dal uz to vypravet nebudu tady verejne.
Jinak fotka byla blejskla jen zezadu, kde byla videt jen SPZ.
A tu fotku jsem sem nedala proto, abyste tady resili to, jestli je to moralni nebo ne. Jela jsem rychle, ale nikoho jsem neohrozovala. Nejsem typ co by se bez premysleni ritil ulicema kvuli vlastnimu egu. Ale dane jsou dane.... A ta fotka je zde proto, ze je proste husta =D Obklopili me, jakobych nekoho zabila |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.2.2011 , 0:31 |
|
NIKDO (az na jednoho pana co tvrdi ze jsou nekteri rovnejsi nez ti druzi) tu nemoralizuje, jenom tvrdim ze kdo nekdo neco porusi, musi taky nest nasledky a drzet pusu. A chvalil jsem te ze jsi to az doted vydrzela  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.2.2011 , 0:33 |
|
to nebylo na tebe, ale obecne na tu diskuzi, jen se tim pobavte =D to je vse... oni mi jeste tvrdili ze se snazim vyhnout spravnimu rizeni... ale to neni pravda.. no kazdopadne chteli si privydelat a pak zapirali.. Kazdopadne Princ byl nejvetsi hustak |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.2.2011 , 0:33 |
|
 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.2.2011 , 10:27 |
|
No jo, u toho pohřebního ústavu (nebo co to tam je) měří často.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.2.2011 , 11:45 |
|
za viaduktem směrem na chodov měří hodně často... občas stojí i nahoře na zdi a berou auta pod nima  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 17.2.2011 , 13:43 |
|
Super fotka, také bych takovou chtěl se svoji Modrou Perlou! A ještě aby byla zveřejněná v BLESKU!
Congratulations!
Doufám, že se to vyřešilo ideálně pro tebe...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.2.2011 , 1:29 |
|
Pekny, ja s kamosem jich nachytal celkem 8, ale fotky jsem si teda nedelal, ac mi bylo pomerne do smichu...  |
|
|
 |
|
|
|
Autor: myst
Zaslal: 15.2.2011 , 1:45
Zobrazení: 2701
|
|
|