| Zatim jen tak decentne.. - 2 |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: petju
Zaslal: 5.5.2012 , 16:11
Zobrazení: 561
|
|
 |
Popis: Samozrejme mi to za hodinku zmoklo :)
Pneu si nevsimejte..v pondeli je necham menit :)
Koroze na lemech bude taky snad brzy pryc.. akorat mi klempir rekl, ze se to bude muset rezat na obou stranach.. tudiz zvazuju novej celolak..
Uvidime, jak na to budou prachy. |
 |
|
|
| Zasláno: 5.5.2012 , 20:25 |
|
Ty si vyměnil kočár? naposledy jsem tě viděl s modrou 4G na shelce na průmyslový, ne? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.5.2012 , 20:28 |
|
Jojo Míro, tu po chvilce prodal a teď koupil od Vachicka  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 5.5.2012 , 20:37 |
|
No jo..uz je to skoro rok, kdy jsem si ji privezl od Azmodana a my se nahodne potkali na te Shellce 
P4G jsem prodal loni na sklonku podzimu..
Chtel jsem zase nejakou hracku.. je na ni jeste dost prace, ale az bude hotova, tak to bude cica 
Asi dorazim toho 10.5 na M@jkuv sraz, tak muzeme zase pokecat  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.5.2012 , 20:39 |
|
@DanTe: Tak tak..akorat toho ted docela dost lituju..
Kazdopadne tohle uz je moje pata Honda.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.5.2012 , 21:39 |
|
No jo ... rok se s rokem sešel a Pejtu je zase na scéně ...  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 5.5.2012 , 21:58 |
|
!
No ale bude to asi fuska, dat ji zpet do puvodniho stavu.. Ale staci jen najit toho spravneho doktora 
Pred trema rokama vypadala takhle:
:arrow: odkaz
Je to tedy posazeny na polohovatelnym KONI podvozku, ale kupodivu to neni ani moc tvrdy..A to je to obuty do 225/40 & 235/40 17"
Jen zadni kola obcas zahuci az do podbehu, no..
Hlavne musim neco udelat s tim vyfukem.. strasne to rve 
Vachicek mi posle silencer, tak snad to trosku pomuze. Jinak si fakt nedovedu predstavit jet s tim dele, nez dve hodinky..  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.5.2012 , 22:39 |
|
Tu modrou P4G mám teď já, kdyby vás o ní něco zajímalo  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.5.2012 , 22:44 |
|
Jakou plni EURO normu?
M@jku, kdyztak to tady pak zase smaznes, ne?
Ja ti rikal, ze bude nejlepsi to smaznout hned vsechno..
Ne pockej.. napisu Azmodanovi, at se na to prijde mrknout, bude sranda  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.5.2012 , 23:08 |
|
Euro 1, nevím, jak sem vložit fotku TP, můžu jí poslat třeba Majkovi na mail, ať je to fér  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.5.2012 , 23:20 |
|
Hele jestli je to skutecne tak, tak se Ti hluboce omlouvam, ze jsem Te uvedl v omyl. S Mirkem jsme byli presvedceni o tom, ze je EURO 2.
Hraje dneska na koncerte, takze se momentalne nemuze vyjadrit, ale pozdeji k tomu neco napise. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.5.2012 , 23:26 |
|
Je to skutečně tak, platil jsem 1000,- Dekru 5000,- ekodaň, doklady můžu zveřejnit. To je taky ta jediná věc, kterou jsem s tebou chtěl řešit, o ostatních vadách a drobnostech jsem tě jen informoval, protože to vypadalo že máš to auto rád. Nic víc jsem po tobě nikdy nechtěl. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.5.2012 , 23:39 |
|
To vis, ze jsem to auto mel rad.. jenomze ja v te dobre resil plno jinych a docela dost zasadnich veci.. Mel jsem hlavu jako patraci balon..proste uz jsem pak nevedel, kam driv skocit.
Taky jsi nemusel tak hystercit kvuli tomu odhlaseni a druhemu klicku - delal jsem, co jsem mohl. A zase tak dlouho to netrvalo - dva tydny neni prece nic strasneho. Nemel jsem cas ja, ani Mirek. Taky jsem Ti na to auto dal docela slusnou cenu a 3 mesice zaruku. Ukaz mi nekoho, kdo Ti da na ojete auto, takoveho stari a za takovou cenu 3 mesice zaruku.
Ja se Ti snazil maximalne vyjit vstric, ale pak uz to na me proste bylo moc, no. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.5.2012 , 23:40 |
|
Jeste jednou se omlouvam - a to jako fakt, ze jsem se v urcitych situacich choval pomerne divne - hlavne to, ze jsem Ti nebral ty telefony. Ja tu vec proste po predani TP a odeslani druheho klice povazoval za uzavrenou. Navic jsem v te dobre resil fakt hodne zasadni a dulezite veci, jak uz jsem napsal.
Nemusel jsi na me hned startovat s tim, ze ten rozdil budes chtit doplatit. Vzlast, kdyz prihlednes k vyse uvedenym skutecnostem.
Sam jsem ti nedavno poslal maila s navrhem na primeri a pripadny sraz - ze bych to auto rad videl, jak se mu dari. No a po tydnech prijdes sem a zacnes placat cosi o bozich mlynech. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.5.2012 , 23:47 |
|
A je mi docela lito, ze to muselo vygradovat az v zajemne castovani se nadavkama..
Nestacilo to uz? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.5.2012 , 23:51 |
|
Já jsem nehysterčil, jen z mé strany se všechno stalo 100% tak jak jsme se spolu dohodli a z tvojí strany byl pořád s něčím problém, furt něco nešlo, furt se něco zpožďovalo, ty 3 měsíce záruky jsem auto ani moc neužil, většinu času nejezdilo nebo bylo v servisu abych ho vůbec převedl, protože jsem chtěl místo evidenčky rovnou udělat technickou a tou to neprošlo, takže jsem dostal technickou na měsíc a začala mi celkem pakárna. Ani nechtěj vědět, na kolik mně ta honda už vyšla. A příští měsíc jde k Aldovi do servisu znovu na přetěsnění motoru, rozvody, náplně a zprovoznění těch nefunkčních zámků. Takže se nediv, že jsem měl negativní komentář k tomu, jak ty tu P5G dáš dokupy. P4G vypadá zvenku vlastně furt stejně, řešil jsem podvozek, naklápění světel, řízení...prostě důležitější věci než kosmetiku |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 0:08 |
|
No jo no.. kdyz se tak zpetne ohlednu, tak Te i chapu.. Ale ver mi, ze ja byl v mnohem zavaznejsi situaci.. Ale to uz je ted fuk.
Mrzi me, ze jsi kvuli ni prosel takovym martyriem..Kazdopadne jsem ti nic zavazneho netajil..proto jsem Ti dal ty 3 mesice na dokonale proklepnuti jejiho stavu nekde u mechanika. Komplikaci je mi samozrejme lito, ale na to, ze ma najeto skoro 300tis..
Ted si tim projdu zase ja, no..
Ona ta 5G jako neni ve vylozene zalostnem stavu.. tedy doufam 
Ale slupne jeste ranec.. Co se technickeho stavu tyce, tak na tom byla P4G pri prodeji mnohem lepe..Ale tohle uz je muj boj  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 0:36 |
|
V pohodě, už to nebudeme řešit, jsem rád, že jsme navzájem pochopili o co komu šlo. Ať ti P5G slouží Tourera už nemáš? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 0:55 |
|
jakto,že se dostala až do "takovýho" stavu?před těmi třemi roky vypadala fakt pěkně.Vachicek je ten člověk někde od Prachatic,nebo se pletu a to by vysvětlilo ten stav? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 0:56 |
|
Super 
Z Tourera nakonec seslo.. hodne komplikaci a jeden z nejhorsich zazitku..ale tom snad nekdy priste.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2012 , 1:05 |
|
@pojk: Hele ona na tom neni zase tak tragicky..Vachicek je super kluk a staral se o ni jak to jen slo a co mu finance dovolily..
Holt se na ni dost podepsala zima..
Podvozek je super, motor taky slape jako hodinky..No uvidime, az ji proklepne mechanik. Verim, ze na ni neni nic vylozene spatnyho.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.5.2012 , 12:41 |
|
Ja se priznam, ze jsem byl v takovem rozpolozeni, ze jsem byl pomerne nahlodany tu P4G od Petju koupit zpatky, protoze jsem to auto mel moc rad, jezdilo se mi s nim dobre a nikdy me nenechalo ve stychu. Ze je potreba vyresit nejake technicke veci - to se proste po koupi ojeteho auta stava, pokud by clovek chtel tohle auto bez investic, bylo by to dalsich 30 000 navic k cene. Nicmene trvam na to, ze bylo v dobrem stavu, nebralo olej, vsechno fungovalo, jak ma. Pokud ti na STK neco nasli, docela by me zajimalo co, uprimne Ale zase - kdo chce psa bit, hul si vzdycky najde a kdyz na STK narazis na blbce, tak je to problem. Tatu vyrazili s nesvitici zarovkou na RZ. Me na STK s Hyundaiem vytkli snad vsechno co slo, pak mi jen rekli, at si to dam do poradku a rozloucili se se slovy uvidime se za dva roky. Je to proste o lidech. |
|
|
 |
| Zatim jen tak decentne.. - 2 |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: petju
Zaslal: 5.5.2012 , 16:11
Zobrazení: 561