Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      

Ajsik má dnes druhé narozeniny
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Minor
Zaslal: 6.7.2012 , 22:48
Zobrazení: 2943

Popis: cestou na sraz crx smyk, Ajsík je naštěstí v pořádku

Strana 2 z 2

Hellborn

Zasláno: 9.7.2012 , 0:04    

Rasta: Já myslím,že Ajsík nečekal až se to utrhne a ani že se to utrhne...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

RASTA

Zasláno: 9.7.2012 , 0:32    

Hell: tak to byla fakt souhra náhod a okolností
ke kterým jako nezasvecený neřeknu nic..on sám nejlépe ví
a život jde dál OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

crxmann

Zasláno: 9.7.2012 , 8:47    

Utrhnout céro není žádnej problém, problém je ho srovnat. Protože díky ultra krátkému rozchodu musíš bejt několikanásobně rychlejší na volantu, než třeba v akoušovi. A jestliže to nepodchytíš včas ...a to umí málokdo....tak nemáš šanci. Při závodech se mi to stalo taky, mám tu dokonce od někoho video a celý to natočil. Já byl naštěstí rychlej na volantu Mr. Green
A tu zkušenost, kterou si tím ted získal ti už nikdo neveme. Ano odneslo to auto, ale mohlo bejt hůř.
Ajsíku je čas se přesunout o level vejš OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Martin16

Zasláno: 9.7.2012 , 8:54    

Nevím co tu řešíte s tou rychlostí - byli jste tam nebyli tak si své rozumy nechte pro sebe - skutečně se to stalo v rychlosti kterou Ajsik napsal silnice tam byla bez vln oleje pouze u krajnice byl písek - Možná že my tři co jsme jeli před Ajsikem jsme měli jenom štěstí a zatáčku jsme projeli cca 80 a je pravda že zadek u CRX se už taky lehce vezl. Důležité je to že se Ajsikovi nic nestalo a že je jen na pár šrámů v pořádku OK

WendyCRX

Zasláno: 9.7.2012 , 9:00    

Asi nase...u hodně lidí co mají CRX ale co to proboha melete???!!!???Jak to s těma autama jezdíte???Mě se ani jednou nestalo ( měl jsem 3 CRX )že by céro v zatáčce pískalo,nebo snad dostalo smyk...To auto sedělo vždy jak žehlička...Jasné nejsem závodník,jedu normálně,ale nějaké krásné esíčko si člověk rád projede ale prostě nic.. nepísklo,neutrhlo se.... buď jste řidiči... no to je fuk,a nebo máte auta v háji....Při normálnim ježdění prostě céro neurvete....60km/h je tak malá rychlost že to ani nejde!!Pokud tam teda neni bordel na silnici...S čím ale lze souhlasit,že když céro ten smyk už dostane ( nevim kdy,nezkusil jsem ) tak se to musí blbě rovnat,to jo....
Ale co,hlavně že je borec v poho.... příště si dá většího majzla.

Aceman

Zasláno: 9.7.2012 , 9:03    

Vek je u auta hodne znat, crx je klenot mezi hondama, ale jeho vek +-20 let je proste na nejakou sportovnejsi jizdu moc. Ja si s 92 2.3 prelude nemohl dovolit to, co slo s novou oktavkou, tak to proste je, honda byla samozrejme mnohem zabavnejsi, ale to je vec druha...
Ja verim, ze kdyby ajsik projel stejnou zatacku ve stejne rychlosti s napr. 7-8g civikem, tak se mu nic nestane.
Je samozrejme zcela bezpredmetne o tom polemizovat, ale treba se ajsik vykasle na starou, ackoli je to kus historie, "kraksnu" a pujde do novejsich rocniku, ktere jsou podvozkove uplne, ale uplne nekde jinde.

Cero je jiz temer veteran a s nim se musi jezdit uplne jinak nez s novym autakem (ted netvrdim, ze ajsik jezdil jako cune, beru to vseobecne), takze ajsiku, jestli crx, pak si k nemu porid klobouk:)), delam si legraci, mam radost z toho, ze se ti nic vazneho nestalo. OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

RASTA

Zasláno: 9.7.2012 , 9:46    

naprostý souhlas s Pepou Úsměv OK

Caltiger

Zasláno: 9.7.2012 , 11:57    

Ajsiku, ty motokárovej parťáku, hlavně, že jsi celej.

sopta

Zasláno: 9.7.2012 , 14:49    

Jaj to je škody Smutný
Upřímnou soustrast Ajsíku Bueee
Ale hlavně že jsi celej, živej a zdravej!
Sice to byla velká láska a jedna z nejdéle trvajích H-lásek na klubu...ale zdraví je jenpřeci důležitější...

Jofrey

Zasláno: 15.7.2012 , 21:56    

boracco: twl, jestli znáš techniku hond, tak víš, že podvozek z 1g je úplně jiný, to nemá s nevypočitatelným dw na 2g nic společného. jiná konstrukce, tím pádem jiná kinematika a chování. 2g je hodně náchylné na stav jekéhokoliv dílu podvozku, hlavně rear trailing bushingy a rear toe bushingy. Poznej chodání tohoto podvozku a nebudeš se divit smyku ani ve 30 km/h.

rasta: rychlé reakce se naučit především, aby člověk mohl říct: mám Céro v rukách a ovládám ho OK

Jofrey

Zasláno: 15.7.2012 , 22:05    

WendyCRX: víš, kdo dostane Céro do smyku, tak ho baví jezdit opravdu na krev s levou na brzdě a s ní na zemi i v zatáčkách a není to obyčejnej rovinkovej idiot. Dává tím jasně najevo, že ho jízda baví a umí řídit. A ten, kdo s cérem jezdí dveřama napřed ho má většinou v top stavu. Mrkni se naschvál do garáže, ať vidíš jaká investice může v autě ležet a jak často se auto ladí, aby z něj šla zábava vidět i když stojí na parkovišti. Ale je to veterán. A moje céro je tak nastavený, že mi prvně píská zadek, potom předek a pak se zadek začíná předbíhat s předem jasným varováním, který musíš cejtit jak na zadku tak v rukách na volantu.

Album
Hledat:     obsahující:      

Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Minor
Zaslal: 6.7.2012 , 22:48
Zobrazení: 2943