Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      

Téměř přesně po čtvrt roce ...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 14.1.2017 , 17:29
Zobrazení: 5245

Popis: ... a stále se leskne. Jedeme domů. ;-)

Strana 3 z 3

rake-motors

Zasláno: 20.1.2017 , 9:49    

M@jk: Tak jestli byl požadavek jen oprava a GO a jinak sérii a po nějakých blbých teoriích někoho to dopadlo jinak, to je prostě špatně. Taky dělám auta a nejradši Hondy, a na čem se domluvím se zákazníkem, to prostě musí platit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

M@jk

Zasláno: 20.1.2017 , 10:22    

Požadavek, byl oprava, dělalo se to na dílně u kamaráda, byli jsme rádi, že se to vůbec povedlo, žádné sterilní bezprašné prostředí, jako na sále, ale to u kluků taky není úplně. Ale žádná GO, o té jsme se bavili, když se ten motor rozletí a nevydrží, vydržel 55.000km.

Vždy vyšli vstříc, nabídli zapůjčení hondaty a ladění v rámci bartru, já čistil a leštil a oni dělali a ladili. Pomáhali jsme si. Proto více méně nic nereklamuji!

Hlavně jsem chtěl odpovědi na to, proč se tak stalo: proč jsou spálené izolanty svíček, proč zmizely elektrody všech iridiových svíček, bohužel nedostal jsem je a výsledkem bylo vše, co tu popisujeme: fake svíčky, profukující svíčky, klika chycená předtím či vstřikovač. To mne bohužel mrzelo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Monia

Zasláno: 20.1.2017 , 11:13    

No myslím, že Majk ano Radek tam neměli bůhví kolik koní oproti sérii... kdyby jo, tak ty auta pojedou jinak a pak bych se nedivila, že u Majka vydržel motor 55k a u Radka necelých 5k...
Ale výkon tam zas takovej nebyl... a prostě když to dělá někdo, kdo tomu nerozumí, tak to pak tak dopadá no... a když před tím, než ladím a skládám motor, tak neskontroluji, v jakým je stavu, tak to už je spíš u lidí, co to dělají "profi" spíš k pláči než k smíchu... kdyby se motor pořádně změřil a provedla kontrola, mohlo to vydržet daleko daleko víc Úsměv ale je to jen můj názor... Úsměv
Snad teď Majk konečně motor složí a bude v pohodě jezdit dál... Úsměv OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

bordel

Zasláno: 20.1.2017 , 11:27    

Ja bych motor opravil se seriovymi komponenty.
Je sice hezky, ze mi nekdo necha za pusu blok D16A8?, kterej je ale uplne jinej nez ten tvuj D16Z6, cim zacina problem - bude jina komprese, je nutne dat jine svicky, dat stavitelne rozvodove kolo, nastavit rozvody, naladit jednotku a dalsi veci spojene jen s tim, ze jsou pouze jine pisty, krere maji jine vybrani...
Osobne bych vratil seriove rozvodove kolo, standartni svicky, nahral seriovou mapu a nechal udelat prebrus kliky, nove ojnicni loziska, vybrus valcu a nove pisty s krouzky.
Ja tehda mel vsude 1.vybrus, krouky Nippon za 2tis z ebay (ted koukam cena 1800+500 doprava), saly snad ACL (tedka asi 800kc+doprava). Tohle jsem si nechal osadit do bloku u motorare v Jinocanech a na to jsem prdnul starou hlavu, kterou jsem jen ocistil chemii, smirkem cena 29kc) ocistil zapeceny olej na ventilech, dal ebayovske nove tesneni na cely motor + trocha silikonu (cena asi 2300kc) a fungovalo to 3-4 roky a asi 70-80tis km, nez fouklo tesneni pod hlavou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

bordel

Zasláno: 20.1.2017 , 11:27    

To bylo take mozna tim, ze jsem hlavu dotahl 2x na moment a ale nemel jsem na momentaku uhlomer a tak jsem to dotahl jen tak s citem jeste o kousek asi tak 30° misto 90° Velmi šťastný. Na vse mi stacilo par diskuzi o generalkach z fora (je to 10let zpet), anglickej manual motoru, pujcenej momentak, stahovak na ventilove pruziny a pote kdyz se to rozjelo, tak stroboskop na predstih a jinak klasicke naradi, tehda jeste dedova Tona, elektrikarske sroubovaky a moje sada male goly.
Pak Wheelman - WIP Velmi šťastný dal nove tesneni pod hlavu, srouby ARP a nainstaloval turbo, ktere jezdilo dalsi rok v mem aute a pote slo cele auto na dily, motor nevim, predpokladam, ze stale jezdi po vymene tesneni. Cool S novym tesnenim ktere delal Wheelman a nedavat turbo, tezko rict, kolik by jeste najel... Mozna jeste tedka jezdi.

bordel

Zasláno: 20.1.2017 , 11:28    

Kdybych mel tohle delat znovu, pujdu stejnou jednoduchou cestou. Uz jen kdyz spocitam cas starveny na uprave jednotky, kterou musim vyndat, nekam odvezt, vratit se, vratit ji, jet pres pul republiky na naladeni, doladeni, pak nejaky dodelavky, rychle na brzdu, jestli je tam to co slibili a dohadovani se proc brzda ukazuje neco jineho nez jaky byl slib. Hleda lidi, kteri mi reknou, ano tenhle dil muzes pouzit, ale musis zaroven upravit toto... Resit kdo kde udela chybu jestli za to muze dodavatel bloku, dodavatel prace, dodavatel ladeni, proc dalsi clovek rika tohle, dalsi ono a ve finale mame nekolik pricin vzniku chyby. Upalene svicky - byly origo/fake? Spatne naladene - prace? Spatne postavene - prace? Kriva klika - Spatna prace? Spatne dily? Propaleny pist - Spatny dily? Spatna kompozice dilu? Spatne slozeni? Spatne odladene?...

bordel

Zasláno: 20.1.2017 , 11:28    

Ale mame 11,5kw, ktere jsou v beznem provozu s rodinou vlastne nepotrebne (ac vykonu neni nikdy dost). Ze s takovym autem 1x za rok na Honda srazu obsadim 19. pozici misto 17.? Ne, vyndat motor, objednat dily, udelat blok, slozit, vratit motor a jet na vylet. Komunikace 3 lidi Velmi šťastný Kdyz spatny dil nahradim stejnym, neverim, ze by se neco takoveho mohlo vubec stat.

Jedine serie tecka

popokatepeteu

Zasláno: 20.1.2017 , 11:35    

Me prijde ze si za kontrolu a premereni nechaji zaplatit (a ne malo) ale v realu to vubec neudelaji a prcnou tam prvni saly co nasli v supliku dotahnou zadeklujou a cau pipi. Jinak si to nedokazu vysvetlit. Silenty maji dobre ale zbytek je bida... I to jejich ladeni a nesmyslne cisla co nabrzdi a pak to typek vezme na jinou brzdu a svete div se vykon skoro stejny jak serie pritom na grafu od silponiku je o dvacet kw vic. A ze uz par takovych pripadu bylo. Na to oni zacnou argumentovat ze to ladili pri 26.3°c a pri uplnku a typek to brzdil kdyz bylo 26.4°c a venku slunko tak proto tam je rozdil 20kw a podobne nesmyslne konspiracni teorie o hustote oleje a podobne. Nikdo neni dokonaly a verim ze stavet motory neni jednoduche ale pokud neco pokazim tak se k tomu postavim jak chlap a ne ze zacnou hazet vinu na ostatni a jeste se lidem smejou do obliceje

M@jk

Zasláno: 20.1.2017 , 11:55    

Bordeli,
víme, jasně, tehdy to byla z nouze cnost, nepodařilo se narychlo sehnat D16Z6 dárce. Holt beru to tak, že to tak dopadlo. Nebrečím. Řeším.

Motor se složí, jak má být. Převodovku a výfuk a sání má dobré, tudíž to "pojede" i bez vysokokompresních pístů.

OK OK OK

Monia

Zasláno: 20.1.2017 , 13:10    

Popokatepeu: jo...a přesně to je ten problém nezkontrolují stav motoru, se kterým něco dělají a prostě to tam nějak naplácají a je to...
Z brzdy myslím komentovali i Martymu, že ty hodnoty, co tam má, tak nejsou reálný a podobně, přitom spíš ty nesmysly, co odbrzdí oni mi přijdou úplně mimo...
Bohužel smát se lidem do obličeje, to je jejich každodenní chleba... já už bych po zkušenostech u nich nekoupila ani ty silenty...

Monia

Zasláno: 20.1.2017 , 13:14    

a to nejsem odborník na motory a tolik tomu nerozumím, ale hanba by mě fackovala poskládat motor, anž bych si zkontrolovala, jak je na tom a vinu pak házela na toho někoho, že si za to může sám a podobně... kopat kolem sebe, když je problém umí každej, ale vyřešit ho a postavit se k tomu jako chlap, to už je složitější...

bordel

Zasláno: 20.1.2017 , 13:16    

Monia: To je "ten" 300konovej Civic Coupe Turbo, kterymu jsme na Jizni Spojce ujizdeli v RS benzinove Oktavka se 4ma lidma na palube? Velmi šťastný

M@jk

Zasláno: 20.1.2017 , 14:24    

Bordel: jak moc?!

bordel

Zasláno: 20.1.2017 , 17:05    

Kdyz vezmu v uvahu rozdil cca 350kg auto, 2 vs. 4 dospeli v aute a rozdil 80koni, tak celkem dost

_Marty_

Zasláno: 20.1.2017 , 17:55    

Jo to je TEN, nejel jsem plnej a ani to poradne netocil, nejsem sebevrah abych po spojce do zatacky letel 200, na jare si muzem porovnat pindiky at vidis jak to jede, nebo nejede Mrk
Jinak momentalne v AutoTechnologi nabrzdeno 274k, mam mensi turbo nez predtim...

iNtEgRaCZ

Zasláno: 20.1.2017 , 19:23    

Ufff, to se vážně nějak rozjelo Velmi šťastný
Předem hlásím, že budu v následujících řádcích jen konstatovat informace (mě dostupné), na nikoho nechci nic házet ani nikoho obhajovat...

V první řadě, u kluků nechávám servisovat celou rodinnou flotilu (moje A8g, P3g, Legouse 2g, rodičů Shuttle a Jazz). Nemám jediný problém. Jasně sem tam se našel zádrhel ale vždy to bylo díky použití neorigo dílů nebo dílů z druhé až desáté ruky - šlo o drobnosti, povolily lišty na čelním skle u legouse, sakne simerink na shutlle, ...
ALE jak jsem psal, snažím se dávat nové/originální díly, náplně atp.
Můj přístup k autům je nechat v sérii, tak jak to japonec vymyslel, konec konců, z většiny mých aut už jsou skoro veteráni Úsměv

END OF PART 1 HaHaaa

iNtEgRaCZ

Zasláno: 20.1.2017 , 19:24    

PART 2

Pokud někdo chce upravené auto (podvozek,motor,...), musí počítat s tím, že se sníží životnost. Bohužel tady neplatí lineární přepočet budoucích kilometrů proti zvýšení výkonu...
Budiž, kdo chce kam, něchť je mu pomoženo a upraveno Úsměv. ALE pokud si nechám udělat motor z jetých dílů, druhovýroby a čert ví z čeho ještě, jen proto aby celá akce vyšla na pár korun, nemůžu čekat zázrak! Naopak, jak můžu zaručit, že se už jetý díl nerozskočí jen co vyjedu ze vrat?
Když už teda mám upravené auto, musím se o něj taky patřičně starat - měnit častěji náplně, kontrolovat vůle atp., protože se víc namáhá, než na kolik bylo původně navrženo.

tady nastává kámen úrazu u některých (myslím že většiny) "zákazníků". Když už je tu M@jkova fotka, začneme s ním Úsměv
Jestli si dobře pamatuju, klika se po incidentu v mostě měnila před barákem na silnici, protože to prostě jinak v rychlosti nešlo. Proto se taky spoust

iNtEgRaCZ

Zasláno: 20.1.2017 , 19:25    

PART 3 Úsměv
Proto se taky spousta věcí neřešila. To je první část "musí se časem udělat pořádně" na kterou už se nedostalo.
S laděním už M@jk sám psal, že se výrazně zvedly tlaky na válcích, a ruku na srdce, komu z nás se s tím občas nepochlubil Úsměv. Jasně motor byl ve fabrice dimenzován na nižší kompresi, musel tedy dostat větší čočku... Kvůli větší kompresi se začala ladit směs - opět zapátrám v paměti na pár vět - tak aby to moc nežralo ale aby to jelo (podle me úplně pitomá kombinace Velmi šťastný buď to nežere, nebo jede...). Fajn, tak se v nižších otáčkách popasujeme s Nm a nahoře s kW.. Vyšší krouťák taky nebude dělat původnímu motoru dobře...
Ohledně nájezdu, myslím že na upravený motor to nebylo tragické, několikrát slovensko, dovolená po evropě, pár výletů po čechách i AT/DE.. to je slušná nálož kilometrů
přestanu rýpat poslední větou, víc muziky za co nejmíň peněz prostě nefunguje - jasně, bartr funguje ale

iNtEgRaCZ

Zasláno: 20.1.2017 , 19:26    

PART 4 (kurna, kratke prispevky)
jasně, bartr funguje ale není z něj možný platit materiál, který by měl zaručenou výdrž a kvalitu ani různé měření a zkoušky...

Přesunul bych se k Radkovi (83457, snad si čisilka pamatuju dobře)
jasně, taky nastal problém. Ale opakuje se klasický scénář, mám X peněz a za ně chci postavit motor. Chci nové díly? neee, na co? vždyť jsou jen dražší... Ok, motor se tedy postaví ve stylu co dílna a vrakáč dá. Při převzetí dojde na zásadní instrukce, jezdit s citem, netočit, po pár (rozuměj do 3) tisicích km vyměnit olej a stav se, zkouknem to.

iNtEgRaCZ

Zasláno: 20.1.2017 , 19:27    

snad poslední PART 4:
Jak se ke mě dostalo (nemám ověřeno z více stran) - motor pravidelně točí výrazně vyšší otáčky, na olej se zapomělo. a na platbu při prvním převzetí jaksi taky, takže situace je taková, že umřel nezaplacený motor.. a co s tím? Reklamovat něco u čeho nebyl dodržený povinný servis a za co jsem nedostal ani zaplaceno? hmm asi bych si to taky rozmyslel.

Nic, shrnu to a ukončím než mě pak na sraze ukamenujete Velmi šťastný
upravené auto patří na trať a ne na silnici. Pokud mám upraveno, musím se víc starat.
Jestli nemám na to abych použil fungl nové díly, nemá cenu se do ničeho pouštět a radši zůstanu u série...

Za mě #StockCarsDrivesForever Úsměv

iNtEgRaCZ

Zasláno: 20.1.2017 , 19:37    

ehm, tak PART 5

Možná to z té hromady písmen nevyznělo ale chtěl jsem tím hlavně říct, že chyba nebude jen na jedné straně. Na spoustu věcí v životě musí být alespoň dva Mrk

HOWGH

M@jk

Zasláno: 20.1.2017 , 19:54    

INtEgRaCZ: Ano, ano, ano, ano, máš pravdu.

A proto nic nereklamuji, nenadávám, neobvinuji, nehádám se.
Výkon směrem nahoru nikdo nechtěl, požadavek opravit zadřený motor, dárce byl, jaký byl, já s tím počítal, že to nevydrží, každopádně, když už s tím někdo pracuje a zasahuje do managementu motoru, tak důvěřuji, že to umí a je a bude to ok. 55.000km je tak nějak dejme tomu ok. Proto říkám, okay, stalo se.

Jen fakta. I proto jsem chtěl rozbor a odpovědi, proč se tak stalo a z nich jsem upřímně nebyl nadšený a spíše zklamaný.

Toť vše. Holt jsme doma rozhodli se to opravit po svém. To snad je naše právo. Nevidíme v tom nic špatného.

OK

pospa

Zasláno: 20.1.2017 , 20:12    

143 už cejtím konec.

Lukas28

Zasláno: 20.1.2017 , 20:45    

Úsměv

Koubelec

Zasláno: 20.1.2017 , 20:53    

Teď se to po komentu od iNtEgRaCZe teprve rozjede, to mění pohled na celou situaci. HaHaaa

iNtEgRaCZ

Zasláno: 20.1.2017 , 21:48    

Tak po nejdelsim příspěvku co jsem kdy na foru napsal by se to dalo pochopit Velmi šťastný

_Marty_

Zasláno: 20.1.2017 , 23:35    

iNtEgRaCZ: to co pises ohledne Radka jsou vcelku dost spatne informace...
Zaplatil 100t za motor a veci na podvozku a nejakou dalsi drobot, takze cca at nezeru 70t je motor a jeste cca 20t mel doplatit, ale motor nenajel ani 5tkm, ty bys neco doplacel??? Olejem to nebylo a motor pri ladeni na brzde dostal 8500tot dle slov Odose, takze nutnost zajizdet potom uz moc valna neni lec Radek to 1500km setril, pak s tim jezdil tak jak byl motor stvoren, omezovac 7500, coz je normalka... Popisovat co vse rikal Odos se mi nechce to at udela Radek pripadne sam... Konstatovani je takove ze to co si psal tak neni.

Major

Zasláno: 21.1.2017 , 1:40    

Se tu ještě rozepíšu já a budeme moci vydat knihu pořádnej výtlem

pospa

Zasláno: 21.1.2017 , 3:25    

Rozepiš, mě to docela baví, když se nad ránem domů vracím. Velmi šťastný

Ode mě máš vlastně ITR manifold že, stálo to vše 70K a není tam 190hp co ? Mr. Green

Co si budem, jak psal retréj, bussines to jednoduchej není, kritizovat umíme všichni lehce, já bych všem přál aby nám to fungovalo no problémo a byla pohoda. Úsměv

ReNo

Zasláno: 21.1.2017 , 9:59    

Marty : dej mi pote take vedet. Rad se do porovnavani pindiku pridam. Nejak mi to v zime chybi Velmi šťastný

RASTA

Zasláno: 21.1.2017 , 14:36    

ReNo: jooo, ale v zimě se pindíci špatně porovnávaj Velmi šťastný HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Kapky

Zasláno: 21.1.2017 , 15:29    

Michale, jsem moc rád, že máš Cívu po těch všech patáliích konečně zase doma - věřím, že teď už to s ním bude jen lepší a lepší, takže držím pěsti, aby všechno klaplo! OK OK OK

ReNo

Zasláno: 21.1.2017 , 17:58    

RASTA: Mam dobrou sadu mikrometru (0-10cm). Bude urcite stacit HaHaaa

Hondik

Zasláno: 21.1.2017 , 19:02    

tady se to pěkně rozjíždí Velmi šťastný

Lukas28

Zasláno: 21.1.2017 , 19:03    

Velmi šťastný

cocks

Zasláno: 22.1.2017 , 3:28    

Jo, ono se nakonec vyplati nechat mltor v serii, udelat GO (uz to je dost risk, ale Salat to myslim zmakne) a swapnout...nejaky upravy furt..s odstupem casu to jsou jen vyhozeny penize s nejistym vysledkem.

cocks

Zasláno: 22.1.2017 , 3:39    

...a tak me ted vlastne i doslo, ze MotorArt vlastne nebyl vubec spatnej, jelikoz od te upravy ma za sebou dalsich 100 000km a ze to teda byly sakra vostry kilomtry...a zere porad stejne oleje, jen cvakaj LMA a svetendiv se - nerozskocil se Úsměv Tech par nedostatku uz je teda asi zapomenuto. Ted jen kdo to cely rozebere, udela G.O. a slozi zase tak, jak bylo...no...R3S mi vychazi jako jedinej, kdo jeste nema na rukou krev nasich motoru Úsměv

sablos

Zasláno: 22.1.2017 , 12:26    

Já bych se přikláněl i k Idahovi, k tomu bych se zase nebál dat auto já, dělal jsem u něj GO a po mý blbosti se musela měnit spojka a pak auto i přivezl a prostě pecka. Za mě je to jeden z mála dobrých a fér lidí.

RASTA

Zasláno: 22.1.2017 , 13:59    

cocks: mě motor stavěl Petr z MotorArtu, už to bude skoro 10 let, slovy DESET Velmi šťastný
najel sem s ním 60 tis. km a 3 sezóny kopců a rozhodně jsem ho nešetřil Velmi šťastný
za tu dobu se do něho už nesáhlo a jezdí pořád OK

takže nevidim důvod proč by neměl motor po GO vydržet, když se udělá pořádně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

chatek

Zasláno: 22.1.2017 , 20:51    

160 Mr. Green

Monia

Zasláno: 23.1.2017 , 16:33    

iNtEgRaCZ:
ono je vždycky fajn u hodně lidí psát svůj názor, když víš informace z jedné strany Mrk
hlavně, pokud k nim dáváš auta na klasický servis, kde v podstatě není co po wokurka , dobrá... pak bych to asi vůbec neřešila, protože všem, co se něco podobnýho stalo, tak chtěli motor za Xdesítek tisíc upravit... a přesně jak píše Marty.Radek zaplatil 90% celého motoru (a myslím, že 100.000 za úpravu motoru je dost na to, že to po 5000km skapalo). Zaplatit měl poslední část, ale auto se dřív po***, než to mohl zaplatit (já bych za něco, co nejezdí a nefunguje taky nedala už ani korunu).
To, že Major ty peníze dal a ve výsledku má něco podobnýho, na to řekneš co, kdyžuž se jich tak zastáváš? Navíc Radkovi byly kupovány nové díly (krom motoru) a kdyžuž skládám motor, tak si snad ověřím, jesli je OK, ne? To bylo hlavním pochybením a příčinou toho všeho. Skládat mrtvej motor nedokáže ani Bůh, dokonce ani Chuck Noris HaHaaa

Monia

Zasláno: 23.1.2017 , 16:36    

iNtEgRaCZ:
a kdyby chtěl Radek z motoru bůhví jaký šílenosti, ale chtěl "jenom" jinou hlavu na blok motoru, což má docela dost lidí, co kdy auto nějak upravovali a funguje jim to víceméně bez problémů... a že by ani takovou základní věc nedovedl Silponix udělat...? Pak bych uvažovala o "odbornosti" tohoto servisu...
Je to smutný, ale je to tak, ale dohadovat se s tebou nehodlám... Jen patřím mezi lidi, co to viděli z obou stran a můžou to aspoň trochu nějak posoudit... hlavně pak chování jedné nejmenované strany.
Smutné je, že doposud se k ničemu nevyjádřili a ani nevyjádří... já mám názor jasnej Mrk

iNtEgRaCZ

Zasláno: 24.1.2017 , 20:25    

Monia, jak jsem psal, nikoho se nezastavam, jen jsem konstatoval co se ke me doatalo a s cim mam zkusenosti . S radkem jsem se vic jak rok nevidel abych to s nim treba probral.
Kdyz jsi nadhodila mrtvy blok, jak ho chces "diagnostikovat"? Najit firmu co udela rtg snimky? Kolik to tak muze stat? 30-40tis?

iNtEgRaCZ

Zasláno: 24.1.2017 , 20:26    

Taky se nechci o nicem dohadovat. Kdyz uz bych ale nekoho chtel vinit, rad bych mel uceleny informace... Ptal se nekdo kluku na jejich cast?

Monia

Zasláno: 25.1.2017 , 11:45    

Jejich část je taková, že oni za nic nemůžou a Radek prý blbě odřadil a může si za to sám...
Prý když ještě před úpravami měl Radek v papírech změřenou ovalitu, tak měla dost šílený hodnoty, což i mě jako laika by trklo, že není něco v pořádku, tudíž bych volala a domlouvala se co a jak... a ne bezmyšlenkovitě začala skládat motor, kterej není úplně ok... Mrk ale je to jen můj názor Úsměv pokud jsou takoví profíci, jak o sobě tvrdí, tak tohleto teda hodně podcenili a takovou práci bych jim ani já nezaplatila... Úsměv

Monia

Zasláno: 25.1.2017 , 11:47    

a myslím, že už to ani Radek s nikým probírat nechce, je z toho znechucenej a zklamanej, čemuž se ani nedivím Úsměv Ble

cocks

Zasláno: 25.1.2017 , 12:03    

RASTA - vsak jak vidis, tak to zas tak jednoduchy neni...to neni jako G.O. favorita Úsměv

zitnyp

Zasláno: 26.1.2017 , 12:47    

Zda se mi to nebo to nak utichlo? Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger ICQ

RASTA

Zasláno: 26.1.2017 , 14:13    

nezdá, však už to není top Velmi šťastný HaHaaa

Monia

Zasláno: 27.1.2017 , 0:12    

Škoda, že nemáme vyjádření i od druhé strany... Tak to valím bulvy

Madvad

Zasláno: 4.2.2017 , 13:51    

prd vykon ty asi FastCivic si asi nevydel meranie ty mas asi kolobezku ze trapak Velmi šťastný
MarekBB tak isto ohovarat to ano ale vysledky z daleka nemas ako silponix ci su to negativa alebo pozitiva sa tu na nich nikto nechyta.
majkov motor mal na brzde 100 kw ak sa nemylim .....takze tie keci si nechaj pre samu tupost, viete len ohovarat a hanit a pridavat polienko do ohna.

Je to o ludoch a komunikacii, ako aj sa k problematike postavit a nie sa k tomu otocit chrbtom.
Dalej kazdy motor co sa tam stavia nie je seria ale kazdy je iný a jedicný na poziadavky zakaznika.

Madvad

Zasláno: 4.2.2017 , 13:57    

Monia ty si kolko motorov pokladala, ze si tu otvaras hubu na spacir? ty chod vysavat barak a neplet sa do zalezitosti do ktorych sa nerozumies ked vies len drzat varesku a vysavat .....mas reci ale keby prislo na skutek tak hovno hovno zlata rybka

Madvad

Zasláno: 4.2.2017 , 14:06    

vsetci tu mudrujete ale integrac to tu zhodnotil v celku fajn a davam mu za pravdu pokial ten motor poskladaš tak tam nie je ista zivotnost vs vykon.....neporovnavajme f1 kde je vykon ohromný ale zivotnosť min. a rozborkazborka je po kazdych pretekoch.

kazdy chce vykon ale na to ze sa o to treba starat a pripadne kontrolovat to uz nie ale vozit si rit a pucit to to by chcel kazdy...vsak Monia vies o to prd a pridavat polienko do ohna to samozrejme.....mat taku mudrosku doma tak len varis pratas a vysavas lebo len nato si dobra Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný

M@jk

Zasláno: 22.2.2017 , 0:06    

Eugen,
i proto jsem se zdržel nějakých kritických řečí. Prostě, jak píšeš, je to o přístupu a ten byl vždy ok. Jak jsem psal, nedostal jsem odpověď proč se tak stalo, ale určitě jsem měl fake svíčky, které profukovaly.

Album
Hledat:     obsahující:      

Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 14.1.2017 , 17:29
Zobrazení: 5245

Board Security