Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      

Téměř přesně po čtvrt roce ...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 14.1.2017 , 17:29
Zobrazení: 5245

Popis: ... a stále se leskne. Jedeme domů. ;-)

Strana 2 z 3

RASTA

Zasláno: 16.1.2017 , 23:48    

je u nás v republice někdo, na koho se dá s laděnim obrátit s tím, že se to nepo..vysype?? Smutný Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

M@jk

Zasláno: 16.1.2017 , 23:59    

R3S: ahoj Petře, vše je popsáno v tématu MiniMaxiSraz Chodov, loni po 13.10., zhruba strana 83, pak jsem tam dal myslím odkaz na rozbor motoru. Pokud máš zájem, koukni. Pokud tam odkaz nebude, dodám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

M@jk

Zasláno: 17.1.2017 , 0:11    

Odkaz na rozbor je tady: :arrow: odkaz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

R3S

Zasláno: 17.1.2017 , 0:56    

je to divný, proč jen jeden píst? mě tohle ale taky přijde spíš na ko svíčku nebo vstřikovač. jinak není to žádný fatální poškození vyměnit písty , přeložiskovat kliku , repásnout hlavu ,potom napojit širokospetrál (kdyžtak bych byl aj schopen zapujčit) zkontrolovat A/F a jedeš. tohle je problém jen jednoho válce takže hledat problém jen na tom jednom válci. přikláním se ke vstřiku. kdyby něco číslo máš.Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

M@jk

Zasláno: 17.1.2017 , 8:37    

Díky díky,
každopádně, proč zmizely všem svíčkám elektrody a jsou spálené? Všiml jsi si???

Děkuji

R3S

Zasláno: 17.1.2017 , 9:08    

to jsem si nevšiml.. pokud je to na všech tak je chudá směs

Monia

Zasláno: 17.1.2017 , 9:27    

Což o to, oni možná umí poskládat motor, ale rozhodně ne na to, aby to vydrželo dlouhodobě a jelo to bomby... možná tak akorát na závody a rally, kde to auto najede max do 1000km a má to okamžitej výkon na chvilku a pak se to zase rozebere a udělá znova, což by vysvětlovalo i to, že to skoro nikomu o dost dýl než kolem těch 4000km nevydrželo... Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Monia

Zasláno: 17.1.2017 , 9:50    

Což o to... oni možná zvládnou poskládat motory, ale bohužel jenom na ten jeden rally závod a pak to zase stejně celý rozeberou a přestaví znova... což by tomu i odpovídala ta životnost motorů hodně lidí z vás...
ale asi auto, který vydrží a pojede bomby celou dobu, to asi nejde no...

M@jk

Zasláno: 17.1.2017 , 9:55    

Petře,
děkuji. Ozvu se, číslo mám. Jasná. Mě bylo řečeno, že: profukují svíčky, vadné, fake svíčky, nerovný blok, křivá klika už tehdy, kdy jsme to narychlo po zadření na okruhu v Moste pouze skládali u bordela v dílně, klika se neměřila jestli je ohnuta, jen jestli není broušená. Při uložení jsme se s Mírou modlili, aby se točila lehce a tak se stalo a Mirek a já jsme měli radost a říká: To bude dobré. Takže o spodku diskutovat nebudu, po propálení začala mlátit. To poznat šlo. Jinak by hluk od spodku šel dávno, si myslím, co myslíte?

FastCivic

Zasláno: 17.1.2017 , 10:33    

Jezisikryste, proč do toho pořád motate kliku. Motor skapal proto že se upekly písty. A jeden to schytal i s dírou. Do toho zasahuje několik aspektů proč je díra jen v jednom, ale upečené písty I svíčky jsou všechny stejně.
A ty ložiska odrovnaly detonace se kterými jsi taky najezdil pěkných pár tisíc kilometrů

M@jk

Zasláno: 17.1.2017 , 11:00    

Nemotám, pouze dávám k dispozici fakta, aby si někdo něco nedomyslel.

Ale ano, tak to je.

Honzax2

Zasláno: 17.1.2017 , 11:07    

Kdyby se s tím jezdilo na tři válce tak bude časem díra na dalším válci Úsměv
Fast ma pravdu...nereste spodek...ten je nasledek...příčina všeho chudá směs a detonace...Vstriky ti čistili a zkoušeli tak ty by mely byt z důvodu vyřazeny.. Ladění jsi zaplatil tak nevím proč ti neudelaji motor na záruku ze něco zkazili??

Honzax2

Zasláno: 17.1.2017 , 11:12    

Kamarádovi taky dělali motor ale naštěstí se nevrtali v jednotce Úsměv
Když motor udělali tak ze motor musí namontovat oni aby mu dali záruku...ale jak to vidím tak by stejně žádnou neměl Velmi šťastný teda Bueee
Hlavně ze to stalo o dalších 30 navíc Tak to koukám!
Jsou to kluci sikovni-hrajou na city aby to bylo důkladně a ve finále není... Takhle se tahají peníze z nevidomých..

M@jk

Zasláno: 17.1.2017 , 11:21    

Mezi námi fungoval bartr, já pomáhal občas, čistil, pucoval a leštil jejich auta a na oplátku dělali na mém. Platil jsem dvakrát měření na brzdě. Ladění se tím více méně vyrovnalo (tedy snad doufám)! Motor jsem platil po zadření jen díly a makali jsme na tom společně a podruhé, jak fouklo u nich těsnění tak jsem platil také přátelskou cenu.

Vždy to tak bylo.

Hondik

Zasláno: 17.1.2017 , 13:27    

nebylo by dobré na toto udělat samostatné téma?

M@jk

Zasláno: 17.1.2017 , 15:21    

Určitě ne, já chtěl jen oznámit, že jsme auto stáhli a dáme ho do pucu (tudíž nějaké ty lájky a májky a tak Velmi šťastný) a tak nějak jsem nečekal, že to zvedne takovou vlnu odporu. A hlavně plno lidí o kterých jsem nevěděl, že jsou také nějak zainteresovaní.

Upřímně jsem ani nečekal, že mám až takové jméno v CZ-SK scéně ... díky děvčata a chlapci.

sablos

Zasláno: 17.1.2017 , 19:09    

M@jku, ty starej perverzáku Velmi šťastný tvoje jméno je spjato s Honda-clubem jak Daver s TNkem Velmi šťastný přeju at to odsypá a brzo zas někde pokecáme Mrk

sablos

Zasláno: 17.1.2017 , 19:09    

M@jku, ty starej perverzáku Velmi šťastný tvoje jméno je spjato s Honda-clubem jak Daver s TNkem Velmi šťastný přeju at to odsypá a brzo zas někde pokecáme Mrk

chatek

Zasláno: 18.1.2017 , 17:56    

tady je 76 příspěvků Úsměv) nebude to rekord? HaHaaa

MOTyLEK

Zasláno: 18.1.2017 , 18:21    

Těch šikovných ladičů tady na klubu pár je, ale myslím si, že největší problém je u nich ten čas - je to tak se vším, kdo je šikovný, má toho mraky i bez reklamy

Hondik

Zasláno: 18.1.2017 , 20:15    

ještě chvílí a budeme na 100 HaHaaa

Lukas28

Zasláno: 18.1.2017 , 20:30    

fake svíčky...spíš špatný aftermarket chování KO

M@jk

Zasláno: 18.1.2017 , 21:07    

Jejda, já snad ani nebudu psát, kam to v pátek vezu ... Velmi šťastný

Hondik

Zasláno: 18.1.2017 , 21:56    

no tak se pochlub a nenapínej nás Velmi šťastný Velmi šťastný

R3S

Zasláno: 18.1.2017 , 22:53    

ladiči v čr už s tím bud sekli nebo nemají čas a hlavně se jim nechce do věcí které sami nedělali , čemuž se nedivím, já osobně budu ladit už jen v polsku u Nuitona

M@jk

Zasláno: 18.1.2017 , 23:44    

Petře,
tam, kam jel Pospa?

TRUcKER

Zasláno: 19.1.2017 , 0:29    

Neuveritelne jak tady porad naskakuji dalsi komenty, no jsem zvedav, kdy to bude zase svistet

Hondik

Zasláno: 19.1.2017 , 7:49    

A já čekám kdy se tady objeví nějaký koment od Silponixu abychom se taky dozvěděli něco z druhé strany Velmi šťastný

popokatepeteu

Zasláno: 19.1.2017 , 8:46    

Hondik: jako myslis nejakou zas kosmickou teorii ze ktere vyleze ze oni za nic nemuzou a za vsechno si muzou kluci sami ? Úsměv

Monia

Zasláno: 19.1.2017 , 9:22    

Hondik: prosimtě... toho bohdá nebude, aby se k něčemu vyjadřovali... asi nemají tolik argumentů Úsměv

Hondik

Zasláno: 19.1.2017 , 10:23    

To je jedno co napíšou ale aspoň nějaký zájem o danou situaci aby měli když je to jejich práce a vizitka nebo ne?

popokatepeteu

Zasláno: 19.1.2017 , 10:41    

Oni to maji ve vagine

Radek_KA7

Zasláno: 19.1.2017 , 11:31    

velice smutný zážitek.... já už 3x zažil že poskládaný motor padl. Nikdy už nebudu dělat GO motoru, to radši koupím za 10 tisíc jiný a budu jezdit dokud nepadne i kdyby měl žrát víc oleje než benzínu.... jsem takovej smolař že když do auta narvu 70 tisíc tak do týdne to vlastní chybou nebo neznalostí zničím.

bordel

Zasláno: 19.1.2017 , 11:36    

Hlavne at mi tam neladi odtahovku nebo nebude ty stary pekace cim vozit HaHaaa

M@jk

Zasláno: 19.1.2017 , 14:56    

Radek_KA7: twle to není možný, GO se musí udělat pořádně a pak to funguje.

Bordel: Kemo, Tobě patří velký dík za půjčení odtahovky, poprvé v životě jsem řidil v takovém počasí na D1 a byl to mazec. Poprvé v životě sám odtahoval. Díky

bordel

Zasláno: 19.1.2017 , 15:10    

Neni vubec zac, hlavne ze je zpet doma a muze se na nem zacit dela. Kdyby nekdo slusnej potreboval sefl servis prevoz, tak odtahovka (pripadne plato) je k mani... Mrk

M@jk

Zasláno: 19.1.2017 , 15:31    

Ale je, vždy je bordeli, zač děkovat.

OK

To Trucker: ehm, zítra vezu motory do motorárny, odhadem v půlce února-koncem. Záleží na dílech, kdy dojdou ze zámoří.

OK

pospa

Zasláno: 19.1.2017 , 18:25    

Ten "výkon" co tam byl není nic extra na sériovej motor. Takže bych taky hledal problém vtom nalaďění. Možná co se týče toho jednoho pístu tak problém ve vstřikovači/zapalování.

pospa

Zasláno: 19.1.2017 , 18:28    

Série prostě fungují, odejde spodek koupíš jinej a jázda. Zakládám club StockMotorGang ! HaHaaa tady odkaz na sérii za hezký peníze. :arrow: odkaz
Ke komu to vezeš?

pospa

Zasláno: 19.1.2017 , 18:28    

100 !

M@jk

Zasláno: 19.1.2017 , 20:19    

Díky pospo,
já to vezu k ..., ehm, ne, neřeknu, ale nejsou to Otrokovice, ani Havířov, ani Ostrava, ani Praha, ani Ústí nad Labem, ani Vrchlabí, ani České Budějovice a ani Plzeń, ani Jihlava a ani Brno.

Znáte ho všichni.

Chci GO, ten motor už na ní čeká dost desítek tisíc, teď se to udělá a bude klid na 100.000km a více.

M.

101 and still counting ... Velmi šťastný

P.S.: fak jsem netušil, že to zvedne takovou vlnu diskuzní!

pospa

Zasláno: 19.1.2017 , 20:25    

No tak to bude na kraj Hradce. Se stydím

TRUcKER

Zasláno: 19.1.2017 , 20:25    

Tak at to vse vyjde a je to udelane jak se to ma delat.. Mrk

FastCivic

Zasláno: 19.1.2017 , 20:35    

Pospa: vidis, ja mam ted taky stock spodek, koupeny tehda do zasoby. Panensky, netknuty, 50tis najeto. Ale mam ho spis omylem nez ze bych ho vylozene chtel Velmi šťastný

sablos

Zasláno: 19.1.2017 , 21:34    

a co Řevnice Michale??

M@jk

Zasláno: 19.1.2017 , 21:52    

Víťo, také ne.

rake-motors

Zasláno: 19.1.2017 , 23:55    

Dám vám jednu radu. Nikoho se nezastávám. Ale když na motoru přidáte(naladíte) výkon, je jasné, že se tím zmenší životnost. Tak se pak nedivte že po 40tis.km tam v něm něco padne. Nechte motory sériové, maximálně udělat GO, jakože kroužky, šálky apod. a bude to jezdit pořád. A když už si nechám naladit motor, tak do závoďáku, který jezdí jen závodně, a po nějakých 1500,- až 2000,- závodních km zase repase. Takhle to zcela normálně funguje. A ne že s tím motorem jezdím deně do práce, na rohlíky apod. Pro nic za nic motor z výroby nema takový výkon jaký má a ne o 30kw větší.

MOTyLEK

Zasláno: 20.1.2017 , 0:27    

Nebylo-by lepší založit už vlákno? HaHaaa

Dava858

Zasláno: 20.1.2017 , 1:32    

Je hodně lidí v ČR, co umí dělat motory. Tím si nechci dělat reklamu, ale když to někdo nedělá precizně, tím myslím, že neměří jestli je klika rovná a nepoškozená, neměří ovalitu valců, rovnost bloku a hlavy, nemění ložiska, atd., tak je to pak těžko. Na druhou stranu dobrý motor se za 30 000,- Kč nedá udělat. Znám spoustu kluků co udělali precizní GO za 100 000,- Kč a jezdí jím dodnes. Na druhou stranu všichni se honí za výkonem, ale čekají životnost motoru 100 000km+. To prostě nejde.
Problém je, že v ČR téměř nikdo neumí pořádně ladit atmosféry a pak to tak dopadá. Odladí pár aut a už je z něho ladič mistr. A Hondata? To je největší nesmysl...

pospa

Zasláno: 20.1.2017 , 1:43    

To nemyslíš vážně že ne ? Cooo??? Takže motor v sérii 92kw je ochotnej najet dejme tomu 250tkm, po nějakých lehkých úpravách kdy se ten výkon zvýší na 110kw ( Nebo kolik tam "bylo") Což je tedy nárůst nějakých 20% nahoru, motor vydrží řekněme 5x méně ?
Navíc pochybuju že Majk najel nějaký závratný počet km v plné zátěži.

Nesouhlasím s tebou a s odladěným autem si rád zajedu na zmrzku nebo pro ten rohlík, to jako když jsou správně naladěny zapalovací a vstřikovací mapy a jedu pohodu tak to auto víc trpí nebo ?

pospa

Zasláno: 20.1.2017 , 1:46    

Davide nemluv o jednotkách a jdi číst na Honda-tech nebo tě vypnu! Nemáš ještě nárok. Mr. Green Mr. Green Hondata absolutně ready, je úplně jedno co to je.

Dava858

Zasláno: 20.1.2017 , 1:50    

Kámo, Hondata je jen chytrý šváb. Potřebuješ ten motor každý týden ladit nebo ti stačí jednou naladit a jezdit? Navíc pořád je to jen modul v 20 let staré jednotce. A za 18K za Hondatu? Velmi šťastný Sorry, ale za 16K máš EMU, která je úplně jinde a je hlavně na nové elektronice.
PS: Nech toho nebo začnu googlovat. Velmi šťastný

pospa

Zasláno: 20.1.2017 , 2:08    

A já jsem chytrý Pospa Velmi šťastný a taky přes 20 let starej tak pozor. Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
Pro naše podmínky, respektive většiny je i ta Hondata moc jestli sis nevšiml.
Cena modulu 13K. Já tvrdím absolutně dostačující pro street podmínky + xxx.
Většině by stačilo naladit na P28/30 v Crome a nazdar. Hondata je jen komfortnější a nemusíš pálit šváby.
Navíc nevím, kdo by chtěl každý týden platit ladění, možná Marfiho mamka by na to měla.wokurka Navíc je to i nesmysl, prostě naladíš a jedeš, dobrá po nějakým zásahu se třeba doladí, ale ne přeci každý týden. Ten motor už stavíš s nějakým cílem.

Emu výborný, ale né pro nás - do aktivního motorsportu určitě super.

Dava858

Zasláno: 20.1.2017 , 2:16    

To samozřejmě jsi kluku ušatá. Velmi šťastný
Samozřejmě, ikdyž jsou Hondy tak strašně levné na úpravy, tak i tak je to pro většinu moc.
13K ale ne za v3, aspoň ne u zmiňované firmy.

Přesně o tom mluvím. Klasický šváb plně dostačující.

Každý týden něco vylepšuješ, že potřebujes platit každý týden ladění?
Sakra o tom mluvím, přečti si to pořádně jitrnico. Velmi šťastný

pospa

Zasláno: 20.1.2017 , 2:29    

Ne ,ale každý týden si chci onlajn změnit lanč kontról přeci. Velmi šťastný

M@jk

Zasláno: 20.1.2017 , 8:20    

Rake-motors: Díky. To je nám jasné a jak psal pospa, pokazit se může vše - o tom žádná. Já osobně měl + 11,5kW/12Nm - bezepečných dle Odose/HTB. Raději méně, než více. Chlapci přesně věděli, jak se doma chováme k tomu motoru, ví to i lidé zde foru/v klubu. Prostě "s citem". Motor jezdil 25.000km ročně, žádné závody, pouze pár kol na 2 celorepublikových srazech HONDAy a pár projížděk, vydržel dovolené, dálniční tempa do 140km/h a neměl o 30kW větší výkon, ale o 11,5kW/15PS. Naopak jsme využívali maximální kroutící moment, než to "ždímali" stále 5500-75005RPM. Tu plnou zátěž ani pořádně nezažil, protože delší dobu nebyla mapa naladěná a člověk se k tomu choval dle instrukcí, aby nezničil motor. Sami kluci říkali, že HONDAtou se optimalizuje, vylepšuje stávající stav mapy pro každý motor/ladí daný set up! Shořely všechny elektrody na iridových svíčkách - všechny.

rattray

Zasláno: 20.1.2017 , 8:44    

Tak v první řadě přeju M@jku brzký start Cooo??? OK
V druhé radě jsem si nemohl nechat ujít přidat komentář do rekordního příspěvku na Honda dnes HaHaaa
No a ve třetí se vyjádřím k tématu HaHaaa
Vůbec se nechci nikoho zastávat , sám mám velmi špatné zkusenosti , což rada z vas určitě ví , naštěstí se to na potřetí povedlo . Nicméně mám pocit, ze kdokoli se vydal cestou stavět motory pro normální smrtelniky "ve velkém", nikdy to dobre nedopadlo ... Když stavěli sami sobě , super , auta všichni obdivovali a proto získali důvěru a zkusili si rozjet kšeft... Ale par nepovedenych zakazek, jednani s nasranyma lidma, žádný cas , velmi nakladne reklamace atd ... Přejde je chuť a pak to jde od desiti k pěti . Tím nechci říct ze neni nikdo kdo by to nezvladl Davide Velmi šťastný Ale každopádně je to velmi složité A někdy velmi nevdecne podnikani.

PeteZ

Zasláno: 20.1.2017 , 9:03    

dvěstě dvěstě Velmi šťastný

rake-motors

Zasláno: 20.1.2017 , 9:29    

M@jk: V poho. Jak říkám nikoho se nezastávám. Sám ale zastávám názoru, že Hondata a upravovat motor je zbytečné. Mám závodní 6G VTI, v tom ECU P30, motor série, jen se udělala GO a od roku 2011 bez problémů. A jedno nejmenovaného ladiče motorů co tady probíráte, jsem na Rally Vsetín v boji proti sobě porazil a vyhrál. Ja bez těch úprav a Hondaty a on s něma. Na předposlední RZ dostal dokonce 25s. :arrow: odkaz

M@jk

Zasláno: 20.1.2017 , 9:43    

rattay: Kubo, díky, i proto stále držím slušné chování a nenadávám, ani s nimi se nehádám, prostě korektně, jak jen to jde! Ano je to nevděčný business, ale asi jakýkoliv jiný. Já občas čistím, pucuji a leštím a pečuji o auta. Za tři roky jich bylo 120 cca, viz co jsem tu psal. Zakládám si na dobrém jménu, chováním, přístupem jednáním a vším okolo.
rake-motors: Já také respektuji příspěvek. Požadavek po zadření série v Mostě právě na palubě s HTB byl na výdrž a ne honění výkonu, že se povedlo objevit motor s jinými písty, bylo osudové (holt tak to dopadlo).

Já si totiž nechtěl stavět motor s výkonem a ani se to nedělalo. Opravit a jezdit. Že to tak dopadlo, zvedla se komprese, tudíž bylo potřeba přizpůsobit věci okolo, mi bylo vysvětleno a já souhlasil, nebyl problém.

Album
Hledat:     obsahující:      

Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 14.1.2017 , 17:29
Zobrazení: 5245

Board Security