Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Glejt - poslední a nejdůležitější strana ze třístránkového elaborátu.
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: nekmar
Zaslal: 15.10.2018 , 14:52
Zobrazení: 1190

Popis: Po výměně RHD předních světel + i zadních z důvodu zakomponované mlhovky (s čekací lhůtou 1-5 měsíců na LHD světla), konečně 1. krok k legalizaci pro provoz v ČR...

Strana 1 z 1

Trunda

Zasláno: 15.10.2018 , 15:17    

Gratulace k prvnímu úspěšnému kroku Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

SaKaL

Zasláno: 15.10.2018 , 17:10    

Jsem si, snad to bylo minulý týden, vzpomněl, že vlastně by se něco mohlo a ono ejhle... Úsměv OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

2bep

Zasláno: 15.10.2018 , 21:30    

Už aby Ti odrostly děti, aby si pomocníky na navážení flotily na HD HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Daver

Zasláno: 16.10.2018 , 11:37    

V týdle zemi je skoro horší takové auto přihlásit, než ho ve světě sehnat Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

padam

Zasláno: 16.10.2018 , 14:21    

Daver: tak to každopádně, trochu se nekmarovi divím, že se do toho vůbec pouštěl, mě by boj s úřednickou byrokracií asi zabil. Je to banda darmožroutů.

Daver

Zasláno: 16.10.2018 , 14:32    

Na druhou stranu koukám teď na tohle :arrow: odkaz ... a myslím, že vysněná USA není taková malinovka Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

xenon04

Zasláno: 16.10.2018 , 14:45    

gratuluju OK

Mulder

Zasláno: 16.10.2018 , 17:35    

Daver: No to rozhodně! O tom nikdo, kdo by o tom třeba jen trochu zkusil uvažovat, nepochybuje.

nekmar: A co teprv, když se nějaký ouřada sveze po tom, že "Zadní mlhová svítilna není označena homologační značkou". Nicméně vždy mě pobaví, když si úřednící ... do vlastního hnízda. Anebo to chtěli říct, že NSX někdo homologoval pro evropský provoz bez značky na mlhovce Cooo??? Cooo??? Cooo??? Chápeš! Chápeš! Chápeš! Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Mulder

Zasláno: 16.10.2018 , 17:37    

Daver: jo a já se teď těším, až úředníkům předhodím jeden USA vůz, který ovšem už koupím normálně přihlášený v EU ... jsem FAKT zvědav

Daver

Zasláno: 16.10.2018 , 20:01    

Mulder: To bude na příběh do deníčku hondaře Velmi šťastný Mě stačilo přihlašování TNka a to byl na CZ značkách Velmi šťastný

nekmar

Zasláno: 17.10.2018 , 8:10    

Díky za podporu ! je to dobrý pifko

egin_28

Zasláno: 17.10.2018 , 18:13    

A nějaký video? Úsměv

mad_zed

Zasláno: 19.10.2018 , 21:36    

Mulder:Pavle na to jsou vyjímky.Mám je zapsané v TP.Otazka je jestli už byli ve Švýcarském,když to někdo přihlašoval potom u nás,to nevím,ale mam tam vypsané vyjímky na chybí evropské homologační označení svítilen,světelná houkačka a nastavení sklonu světlometů+je tam jestě nejaké další písmeno.
Nemám ted techničák u sebe,ale procházel jsem znení tech předpisů,abych věděl co ty písmena vůbec znamenají.technik STK to taky nevedel.A mlhovky mám v zadních světlech dodělané uvnitř,protože světla mají 4x dvouvláknovku,takže ty 21w vlákna tech prostředních používám jako mlhovky a pro brzdu,kdy svítí všechny 4ks 21W(+5brzdové za oknem).Standartně bez mlhovek a brzdy to svítí jako obrysovky 4ks 5W.
Na STK to bylo takto uz 5x...rozhodně nikde neřezat nárazník nehodlám.

mad_zed

Zasláno: 20.10.2018 , 13:02    

Tady to je:http://www.zakonyprolidi.cz/cs/1995-102 par.21 vyjimky a ulevy.

Mulder

Zasláno: 24.10.2018 , 14:04    

mad_zed: Dobrej odkaz, díky za to! Ovšem například to, že některé "svítilny" nejsou opatřeny homologační značkou, tam evidentně není. Takže tam není aktuální vše, co se "teď" už "promíjí" (na co se dávají vyjímky). A taktéž (to co s nekmarem a jinými řešíme) prostě některý auta, který v Německu (a Francii, Holandsku, ...) přihlásit lze (a už tam přihlášený jsou), u nás nepřihlásíš (i když je z té země přihlášený dovezeš). Protože mají některou "vlastnost", na kterou se právě u nás "vjímka" neuděluje. Typicky například "opačné" světlomety.

nekmar

Zasláno: 25.10.2018 , 10:57    

Mulder: Přesně tak. OK OK

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: nekmar
Zaslal: 15.10.2018 , 14:52
Zobrazení: 1190

Board Security

(104575 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: poslední témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.0415s ][ Dotazy: 34 (0.0059s) ][ GZIP on - Debug on ]