Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  ramena
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: mari 1
Zaslal: 14.1.2010 , 19:07
Zobrazení: 440

Popis: :-)
ramena

Strana 1 z 1

Ludva

Zasláno: 14.1.2010 , 19:14    

To je na Targu?Vypadají luxusně OK Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

cocks

Zasláno: 14.1.2010 , 19:36    

ooooo..krása.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

mari 1

Zasláno: 14.1.2010 , 19:40    

jo ale pasuji i na civika od 93 vys.... VTEC je to nutny kdyz snizis podvozek Velmi šťastný mam i jine na zadek....

Ludva

Zasláno: 14.1.2010 , 20:13    

To mari 1: Já vím, jen mě štve že nedělají přední ramena na 2G tak pěkný.Bral jsem je totiž taky. Velmi šťastný

tomyks

Zasláno: 14.1.2010 , 20:54    

Kdyz uz je tu rec o snizovani, na jare me ceka STK. Mam Eibach pro-kit. Jak to je s legislativou v tomto pripade? Jeste jsem to nejak neresil. Jedna se o nejakou prestavbu? Je to jen zamena dilu, ne? Resi to STK nejak?

infinity

Zasláno: 14.1.2010 , 21:09    

hardrace je podvozkove jedna z top znacek, ale zrovna predni ramena bych doporcuoval jednoznacne od Buddy Club...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Miky07

Zasláno: 14.1.2010 , 21:09    

problém by to být neměl . já jsem byl teď se svou EK3 v prosincu na STK a mám sportovní tlumiče a pružiny a vůbec mi k tomu nic neřekli a prošel jsem na poprvé.

infinity

Zasláno: 14.1.2010 , 21:12    

tomyks...vetsina problemu neni ani tak na STK, ale snizenim si komplet rozhodis geometrii a v podstate i zhorsis chovani vozu za ruznych situaci...a to si malokdo uvedomi. A ten kdo si to uvedomi, koupi stavitelne kamber kity a toe.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

mari 1

Zasláno: 14.1.2010 , 21:25    

proto jsem je koupi a na zadek taky,nechapu lidi kteri to snizi a neresi odklony...je to uz kvuli jizdim vlastnostem a hlavne nezhulis kolesa... Velmi šťastný na podvozku si zakladam ten musi byt TOP!!! a hlavne funkcni ve vsech smerech Je to tam.

tomyks

Zasláno: 14.1.2010 , 21:28    

infinity - Tak za prve jsem v tomto zacatecnik, za druhe i moje Honda je v tomto zacatecnik a za treti jezdim s ni kazdy den a tady nejake velke investice do podvozku nemaji smysl. Na geometrii jsem byl po snizeni. Nakonec s jizdmimi vlastnostmi jsem spokojen a zadne negativni chovani jsem nezpozoroval. Jeste bych mel dotaz. Zmeni se mi snizenim odklon kol? Zatim mi kazdy tvrdil ze ne. Me se to nezda.

WotanMitUns

Zasláno: 14.1.2010 , 21:28    

To Ludva: nejde ani tak o vzhled jako o funkcnost, ne??? Stejne jsou videt jen kdy sundas kolo Velmi šťastný

mari 1

Zasláno: 14.1.2010 , 21:37    

Zmeni,vrsek kola se ti nakloni k motoru a sjizdis gumu krajem,(vnitrkem)zalezi taky o kolik to snizis....ale vjetsinou je to pravidlo cislo jedna,jak snizis musis resit i odklon kola...

infinity

Zasláno: 14.1.2010 , 21:41    

tomysks: huh...kdo ti to tvrdil? Doufam, ze nekdo kdo absolutne neorozumi autum - to je jediny duvod jak to omluvit Úsměv

Ano, zmeni si ti odklony, do - hodnot.

Adiss

Zasláno: 14.1.2010 , 21:51    

přesně tak.. hele mari.. mužeš mi prosím poradit co mám tedy vše koupit abych neměl kola jak přeložená tatra? koukal sem na nějaky ty stavitelny chujoviny ale vubec nevim.. co pomuže hodně a co míň... kdyžtak prosím napiš SZ... potřebuju to dořešit mít jedny pneu na sezonu sjetý není moc vyhodný..

zmysel09

Zasláno: 14.1.2010 , 21:56    

co taka sranda vide?

tomyks

Zasláno: 14.1.2010 , 21:57    

infinity: Jo, je to logicke, ale tvrdili to ruzni lide (i mechanici) a rekl bych ze mereni geometrie to potvrdilo. Nechal jsem premerit geometrii spise proto ze mi sel volant asi o pul stupne doprava(i pred Eibachama). Vysledkem nebyly zadne spatne hodnoty az na odklon pp kola, jenz byl stale v toleranci. Takze jsem z toho jelen.
Jasne ze jsem shanel spoustu informaci nez jsem do toho sel. Kazdy mel s pruzinama spise pozitivni zkusenosti.

Album
Hledat:     obsahující:      
  ramena
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: mari 1
Zaslal: 14.1.2010 , 19:07
Zobrazení: 440

Board Security