Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  takhle to je nejhezci
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Winie
Zaslal: 13.4.2010 , 18:02
Zobrazení: 504

Popis: :-P
takhle to je nejhezci

Strana 1 z 1

KureKungPao

Zasláno: 13.4.2010 , 18:03    

hezčí by to bylo na honda motoru HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Winie

Zasláno: 13.4.2010 , 18:06    

bohuzel.... treba priste Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Dj RE5PECT

Zasláno: 13.4.2010 , 19:08    

sem někde měl fotku RB26 ve stejnym provedení to mi hlava nebere a to byla taky krása, škoda, že to nemůžu najít...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

krtekm

Zasláno: 13.4.2010 , 19:20    

hm mrkaci miata... tohlo auti me lakalo uz davno ale ted se mi prozira do hlavy cim dal tim vice. jenze neni uplne prihodna doba poridit druhy povoz... jaky je potencial toho motoru? koukal jsem tak trosku co se s tim da delat a nejlip mi vychazi kompresor. jen netusim zda li je potreba upravit i vnitrek nebo to tech 200k motor zmakne. +samo podvozek, brzdy...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Winie

Zasláno: 13.4.2010 , 19:34    

200koni to zvladne naprosto v pohode. nejspis budu pristi rok davat turbinku. ale jen nizkej tlak, takze bych se chtel dostat na tech 200-210 na motoru. s tim ze samozrejme pocitam s go motoru. kazdopadne nejlepsi na celym aute je rizeni. je naprosto uchvatny OK . brzdy na miate stojej v serii za prd. ale lehkej upgrade v podobe lepsich desek to da dohromady. podvozek seriovej na miate je taky dost top. kazdopadne dalsi veci dost dobrou kterou dat na miatu je kaaz samosvor. je to takova motokara. mrstny maly auto. me zatim vykon docela dostacuje. honit to v 5tis a je to dost silnej zazitek.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Album
Hledat:     obsahující:      
  takhle to je nejhezci
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Winie
Zaslal: 13.4.2010 , 18:02
Zobrazení: 504

Board Security

(104575 útoků)