Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Články

AutoOzvučení.cz - Spolupráce v novém kabátě!
  Sekce: Partneři
  Zaslal:  24.8.2021 , 11:39

AUTOR: Hifil
3 háčka
Články: 3
Komentáře: 2

Hodnocení: 0.00/5.00 [0]

Technika Jak na to Klub Srazy a výlety Novinky a historie Partneři Můj příběh

Článek  Strana 1 z 1

Již dlouhá léta se věnuji ozvučení aut. Zpočátku jsem tunil své céro a tam se začal učit, co funguje a co ne.. Postupně jsem s nasbíranými zkušenostmi a s načtením spousty odborných článků a materiálů do problematiky pronikl hlouběji a začal se věnovat ozvučení i jiných aut, než jen toho svého. To před lety došlo až k rozhodnutí, že si založím e-shop s muzikou, který jsem několik let provozoval. V této době jsem také vytvořil mnoho instalací do aut různých značek a vyzkoušel si mnoho konfigurací sestav - od základní výměny reproduktorů až po překopání celého systému na vícekanálové systémy ovládané DSP procesory.
Později jsme se se dvěma auty účastnili soutěží EMMA v oblasti Sound Quality, kde se hodnotila kvalita a bezpečnost instalace a hlavně zvukový projev z mnoha hledisek. V této soutěžní době se podařilo získat nejdříve titul druhého vicemistra České Republiky a o rok později titul Mistra České Republiky. V těchto soutěžích jsem pak působil jako rozhodčí Sound Quality, kdy jsem hodnotil mnoho hledisek kvality reprodukce zvuku v autech soutěžících.

Ozvučení i e-shop pro mne byl vždy zejména koníčkem a nikdy nesloužil jako hlavní zdroj příjmů. Když jsem později přešel na jinou práci v rámci hlavního zdroje příjmů, ukázalo se, že provoz shopu je s novým zaměstnáním časově neslučitelný - nebylo možné se včas dostat s balíkem k odeslání apod. Z toho důvodu jsem provoz e-shopu ukončil.

Dnes je situace jiná a mám opět zajištěné skladové prostory a pravidelnou pracovní dobu, kdy jsem schopen připravovat a odesílat zásilky - buď já, nebo moje šikovná asistentka Úsměv Díky tomu mohu opět zajistit kvalitní služby a rychlé dodání zboží, bez čeho žádný shop nemůže fungovat.. Konkrétně tuto činnost provozuji v Chrudimi, kde mám provozovnu, kancelář a sklad. Stále je to pro mne vedlejší činnost a koníček, ale zároveň to beru vážně a mám tu možnost se o vše postarat..
K tomu mám nyní možnost využít vybavené autodílny, kterou mám pronajatou, a zde po dohodě realizovat instalace, odhlučnění apod.

Na shopu jsem nyní připravil jednoduchou možnost, jak uplatnit slevy pro členy HC.

Na shopu AutoOzvučení.cz si vytvořte registraci.
Následně mi stačí napsat soukromou zprávu tady na H-C s emailem, použitým při registraci.
K registraci přiřadím "H-C" cenovou hladinu a můžete nakupovat se všemi ostatními výhodami e-shopu, jako jsou všemožné způsoby platby včetně možnosti nákupu na splátky bez navýšení, výběr způsobu dopravy apod.
Po registraci nejdříve dostanete slevu 3% na všechno, což je sleva pro každého člověka, který se registruje... Po aktivaci H-C slevy se tato sleva navýší a u každého produktu uvidíte původní a vaší cenu...
Výše slevy? No, řekněme, že když nakoupíte solidní reproduktory a nějaké tlumení, tak máte členský poplatek zpátky a máte výhody členství v H-C, Slevy startují okolo 6% a jdou výše..
Vypadá to v praxi nějak takto:

Shop je postupně plněn zbožím a není na něm zatím vše, co může nabídnout. Přibude ještě mnoho zajímavých značek komponent pro ozvučení aut - průběžně se dozvíte, co je nového..
Brzy zde přibude také veškerý instalační materiál, tlumící materiály, kabely, koncovky, terminály apod.

Takže pokud na shopu nenajdete něco, co byste rádi koupili, neváhejte napsat, určitě je možné to nějak dát dohromady!

AutoOzvučení.cz se těší na opětovnou spolupráci!

Autor  Komentáře
Daver
Administrátor

Články: 16777170
Komentáře: 39
 Zaslal: 24.8.2021 , 15:40  Předmět:    
Vstoupit do diskuze k článku ZDE

Rating box? ? neni

Články

AutoOzvučení.cz - Spolupráce v novém kabátě!
  Sekce: Partneři
  Zaslal:  24.8.2021 , 11:39

AUTOR: Hifil
3 háčka
Články: 3
Komentáře: 2

Hodnocení: 0.00/5.00 [0]

Technika Jak na to Klub Srazy a výlety Novinky a historie Partneři Můj příběh

Přejdi na:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
You cannot post articles in this chapter
You cannot edit your articles in this chapter