Volant zakoupený v UK na vrakovišti, následně ve Volantech.cz o 6mm zesílený věnec, zvýrazněné bicepsy na palce a očalouněno nahoře/dole hladkou, po stranách perforovanou kvalitní kůží Nappa a vše obšité ozdobných červeným obšíváním. Nyní má věnec ideální průměr (cca o 1,5cm menší než C5g "kormidlo") a drží se naprosto fenomenálně, srovnatelně dobrý volant jsem zažil pouze v BMW M (a že jsem toho ošahal hodně).
Ve volantu chyběl středový airbag, koupil jsem proto za pár dolarů na eBay náhradní kryt bez airbagu kvalitou shodný s origo krytkou.
Se zabudováním nového autorádia a palubního počítače je v plánu napojit tyto komponenty na tlačítka na volantu.
S tímto volantem jsem naprosto spokojený - jednak naprosto špičkový na držení, druhak se zmenšil celkový průměr a volant se posunul o nějaké 2 cm blíž k řidiči, čímž se konečně eliminoval odvěkký problém japonských aut - "krátkých nohou, dlouhých rukou".
Komentáře k instalaci
Bohužel, mezigeneračně se změnil průměr volantové tyče. Proto bylo nutné odfrézovat z volantu původní nábu a přes 4 šrouby přimontovat nábu pasující na volantovou tyč C5g.
(104575 útoků)
[ Čas: 0.0366s ][ Dotazy: 18 (0.0048s) ][ GZIP on - Debug on ]