| Komentáře |
 |
| Hondik -> před natrenim opiskovano |
| Hondik -> připravena i spodní mezi ramena :-) |
| Majlou -> Asi nejvic me potrapil posledni steft u alternatoru na svodech, jinak to slo vsechno celkem hrave povolit. |
| Hondik -> jeste to neni na aute :-) |
| Hondik -> jeste nejsou na aute :-) |
| barbone -> ... |
| Majlou -> Instalace slozitejsi neb to chtelo jinak dlouhe srouby k brzdovym hadickam... |
| Core -> Stíral sem vzadu na budíkách barvu aby to líp prosvítilo a svítí to krásně. |
| Core -> Sraní jako blázen, výsledek těžkej luxus... |
| Core -> Samodomo přez relé, jen když vypnu motor a nechám rozsvíceno tak svítí oboje jinak fungujou jak maj :-P |
| Urso -> Jsem doufal, že to půjde jen nějak šikovně nacvaknout. No buď to nejde, nebo nejsem šikovnej, musel jsem rozebrat tapec a byl hrozný problém ho dát zpátky spolu s krytkou na zrcátko((: |
| Urso -> ...tak zatvrdlé pístky jsem snad v životě na žádném jiném autě neviděl, ale už jsou rozhýbány a běhají jak za mlada! |
| Urso -> Žádný problém, šroub i filtr šly povolit krásně. |
| LK7R -> Jack 3,5 na propojení s displejem a ostatními moduly není zrovna šťastné řešení. Občas vypadává spojení, nahradil jsem jiným kabelem s Jack 3,5 a již funguje bez výpadků. Pokud by to v budoucnu blblo, tak to napájím do modulu natvrdo. |
| MarcelSenna -> Perfekt pomoc od preludaka ohledně brzd, odvzdušnení, nová komplet brzdovka coyote DOT 4, funguje to skvělě a problém se zvýšeným třením u předního kola u řidiče byl vyřešen výměnou brzdové hadičky, tak rychle bych to nevyřešil nebýt jeho pomoci. |
| LK7R -> Vlézt pod volant, jednou rukou zatlačit spojku a druhou vložit trubičku aplikátoru do vzniklé škvíry a řádně válec vazelínou vystříkat. |
| LK7R -> Gumičkou na zadní "ou shit handle". |
| LK7R -> Výměna v 101 900km |
| LK7R -> Výměna v 101 900km |
| piszkot -> Predni tlumice B4 od Bilstein nemaji plast pro uchyceni prachovky takze je tam navolno, ale prachovky od KYB jsou dost dlouhe takze to sedne pekne. |
| piszkot -> potreba pouzit 16 hluboky klic. Moment 25nm. |
 |